Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(vyvukas @ 2012 10 03, 16:44)
nagavita
matet? kazin firma gera?kaip laiko? cia kaip freza 80 buvo imetus pvzdeliu tik su lechat firmos.

tai cia kaip suprantu ne buteliukuose su sepeteliu, o indeliuose gelis. As su tokiu nemoku lakuot, reikia turbut sepetelio labai gero, kaip paskui ji nuvalyt gerai kitai spalvai... g.gif apseisiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonie @ 2012 10 03, 16:56)
Nu jau HG Russian, speju Jolkiui rojus bus (nes ji gi pas mus super duper raudonumu megeja)  biggrin.gif

idomu ar ta russian potonebus teip kad tik rusijoj ir liks  g.gif

thumbup.gif lotuliukas.gif Nu tu cia pirstu akin, alia kol ji pasirodys-tai as i prazilsiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Emsija @ 2012 10 03, 17:07)
tai cia kaip suprantu ne buteliukuose su sepeteliu, o indeliuose gelis. As su tokiu nemoku lakuot, reikia turbut sepetelio labai gero, kaip paskui ji nuvalyt gerai kitai spalvai... g.gif apseisiu smile.gif

as pazejau kad cia gelis, o ne lakas... tad irgi ne man...
Atsakyti
O as pasirodau savo siandien gautaji IBD "Jungle Fever"... labai grazi spalvyte wub.gif manau bus einama 4u.gif

user posted image

Tik klientes naguciai labai jau trumpi blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Jolkuce @ 2012 10 03, 17:08)
thumbup.gif  lotuliukas.gif  Nu tu cia pirstu akin, alia kol ji pasirodys-tai as i prazilsiu biggrin.gif

Kenciantiems dangus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Emsija @ 2012 10 03, 17:07)

taip taip ne buteliukuose mirksiukas.gif
as turiu specialia priemone sepetelems valyti ax.gif

QUOTE(Sonie @ 2012 10 03, 17:23)

grazi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurelia @ 2012 10 03, 12:16)
Uzmaciau ir as vakar situos ir po 12 spalvu yra, man kaip megejai po 8 ml butu pats tas, bet vistiek ziuriu i tuos rinkinukus, kazkur dalis spalvu nebutu naudojama  rolleyes.gif

Pas mane panasiai rusiska palete  turimu laku, 9 spalvos is 10 yra raudonu atspalviu  4u.gif  Grazu gi smile.gif

o cia ne tie lakai, kur sunkiai nusiima? g.gif nes kazkada minejo, kad lakuota is juodu buteliuku g.gif
Atsakyti
QUOTE(?angeliux? @ 2012 10 03, 20:45)
o cia ne tie lakai, kur sunkiai nusiima?  g.gif  nes kazkada minejo, kad lakuota is juodu buteliuku  g.gif

Ne, ne tie. Sitie sakyciau NO NAME, tie kur sunkiai nusiima turejo pavadinima. Kinietiski neturetu sunkiai nusiimti ax.gif

Vakar draugei lakavau nagus i HG stand out dejau taskiukus Queen of heart, grazu visai mirksiukas.gif Pafotografavau veliau ikelsiu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aurelia: 04 spalio 2012 - 06:58
as tai manau bandysiu pirkt situs

http://www.ebay.co.u...#ht_3880wt_1331

tik dabar reikia dar pirma issirinkt katra rinkiny smile.gif
Atsakyti
O as pasirodau savo siandien gautaji IBD "Jungle Fever"... labai grazi spalvyte  wub.gif manau bus einama  4u.gif

[

Alia rimtai panasus i Progelio tofee smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 10 04, 09:18)
Alia rimtai panasus i Progelio tofee smile.gif

Joa, kiek pastebejau labai panasus 4u.gif
Atsakyti
Pagaliau ir as su tvarkingais nagais biggrin.gif Badziau abi rankas nufotkint,nesimato nieks smile.gif
Lietos spalvos,balta,auksine ir ruda smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Sonie @ 2012 10 03, 16:56)
idomu ar ta russian potonebus teip kad tik rusijoj ir liks  g.gif

Ir as taip pagalvojau,kad nedaeis iki musu lotuliukas.gif

O as pasirodau savo siandien gautaji IBD "Jungle Fever"... labai grazi spalvyte  wub.gif manau bus einama  4u.gif
Tik klientes naguciai labai jau trumpi  blush2.gif

Labai grazi spalvike wub.gif o ir naguciai man grazu nes man panasaus ilgio teuzauga lotuliukas.gif

QUOTE(klau @ 2012 10 04, 11:32)
Pagaliau ir as su tvarkingais nagais biggrin.gif Badziau abi rankas nufotkint,nesimato nieks smile.gif
Lietos spalvos,balta,auksine ir ruda smile.gif

Kaip sitaip padaryt ir man idomu ax.gif galima smulkiau klau 4u.gif
Atsakyti