Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(gerda23 @ 2012 10 03, 11:43)
jo radau ir 12 spalvu bet atsiuntimas apie 20 doleriu, o tuos rusiskus irgi is ebay pirkai?

tu rinkinuku siuntimas i LT nemokamas. Neturiu as tu rusisku, tiesiog sakau, kad pas mane beveik visi lakai raudonu atspalviu, KAIP rusiska palete smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurelia @ 2012 10 03, 14:06)
tu rinkinuku siuntimas i LT nemokamas. Neturiu as tu rusisku, tiesiog sakau, kad pas mane beveik visi lakai raudonu atspalviu, KAIP rusiska palete smile.gif

o kur jus radot kad nemokamas? as randu kad 20 doleriu
Atsakyti
QUOTE(gerda23 @ 2012 10 03, 13:20)
o kur jus radot kad nemokamas? as randu kad 20 doleriu

http://www.ebay.co.u...#ht_3880wt_1331
Atsakyti
QUOTE(Aurelia @ 2012 10 03, 14:55)

dekui 4u.gif parasysiu as jiems usklausa ar tikrai uz dyka nes buvau radus ir amerikoj kad uz dyka bet kai uzklausiau ar tikrai uzdyka tai parase kad tik amerikoj uz dyka o kitur ne
Atsakyti
Labuka,

Nerejau paklausti kokio dydzio "svarovskio" akutes naudojate, kiek ziurejau ebay, tai yra 2mm, 1.5mm, 3mm.

dekui
Atsakyti
QUOTE(gugiene @ 2012 10 03, 15:36)
Labuka,

Nerejau paklausti kokio dydzio "svarovskio" akutes naudojate, kiek ziurejau ebay, tai yra 2mm, 1.5mm, 3mm.

dekui

Kam tau siustis ?
Nulek priesais sodra yra papuosalu parduotuve ciklanta berods ir ten yra visu spalvu ir dydziu. Pvz. Crystal 3dydzio 50 vnt. Kainuoja apie 6 lt. O 100vnt.-12 lt. As dazniausiai ir naudoju arba crystal arba chamelion 3 arba 5 dydzius.
Atsakyti
QUOTE(Aurelia @ 2012 10 03, 14:06)

Man irgi raudonos visi atspalviai labiausiai limpa, tai ta rusiska palete pats tas. Ziuriu IBD nauju nemazai raudonu, visos tokios panasios ant buteliuku atrodo...Laukiu daba nuotrauku, gal gi kas isbandys jas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mmazuliuke @ 2012 10 03, 13:10)
Neidealiai bet pasirodau blush2.gif Pagrindas Harmony Bashful (1) galiukai Good goosip (2) gal reikejo ir 3 sluoksnio doh.gif
user posted image

labai grazu wub.gif
ingeborgita wub.gif grazus darbeliai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Emsija @ 2012 10 03, 15:58)
Man irgi raudonos visi atspalviai labiausiai limpa, tai ta rusiska palete pats tas. Ziuriu IBD nauju nemazai raudonu, visos tokios panasios ant buteliuku atrodo...Laukiu daba nuotrauku, gal gi kas isbandys jas smile.gif

As nesulaukiau ir beveik aklai uzsisakiau dvi raudonas cool.gif
Atsakyti
nagavita
matet? kazin firma gera?kaip laiko? cia kaip freza 80 buvo imetus pvzdeliu tik su lechat firmos.
Atsakyti
QUOTE(freza80 @ 2012 10 03, 16:39)
As nesulaukiau ir beveik aklai uzsisakiau dvi raudonas  cool.gif

na tai nekantriai tada laukiu vaizdeliu, kai gausi ax.gif
Atsakyti
Nu jau HG Russian, speju Jolkiui rojus bus (nes ji gi pas mus super duper raudonumu megeja) biggrin.gif

idomu ar ta russian potonebus teip kad tik rusijoj ir liks g.gif
Atsakyti