Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(tamosiuke @ 2012 10 03, 10:58)
Jauciu grazios bus wub.gif  Bet kol gyvai nemaciau tai neuzsisakinesiu nei vienos, nes vienokios spalvos internete o kitokios buna realybej..

tai joa...
gal reik pasigoolint ir surasma tą naują kolekciją ant tipsų nulakuotą.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 10 03, 11:06)
tai joa...
gal reik pasigoolint ir surasma tą naują kolekciją ant tipsų nulakuotą.... g.gif

As neradau....isvis nemeta tos naujos kolekcijos niekur. Bet mano vyras cia kazka primaklino su kompu, tai gali buti, kad netiksli paieska cia pas mane doh.gif
Atsakyti
QUOTE(tamosiuke @ 2012 10 03, 11:11)
As neradau....isvis nemeta tos naujos kolekcijos niekur. Bet mano vyras cia kazka primaklino su kompu, tai gali buti, kad netiksli paieska cia pas mane doh.gif

g.gif doh.gif nu man irgi nieko nemeta schmoll.gif , man čia fcb įmetė rusijos harmony gelish saitas... g.gif hmmm
Atsakyti
Sveikoso gal esat kuri bandziusi siuos lakus? kaip suprantu jie irgi geliniai?

http://www.ebay.com/...=item20cbf1243b
Atsakyti
Nerodo per telefona man tu spalvų sad.gif
Inga tas medikes varijantas thumbup.gif o ryškalas tai isvis wub.gif

O aš su nauja lempa su nauja lempaaaaaa yahoo.gif laukiu kaip klientes blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 10 03, 11:14)
g.gif  doh.gif nu man irgi nieko nemeta  schmoll.gif , man čia fcb įmetė rusijos harmony gelish saitas...  g.gif hmmm

Ir as atejau su ta rusiska naujiena :-) bandau imesti nuoroda

http://www.facebook....8...nt=1&ref=nf

Kazkuri minejo CND dark lava - superine spalva, panasi i HG my forbidden love, bet lakuojasi tos, kurioms kliuva pastarosios raudonumas. O ta faux fur as irgi ziurejau, ziurejau ir nutariau palaukti, kas gyvai imes parodyti :-)
Atsakyti
QUOTE(gerda23 @ 2012 10 03, 10:21)
Sveikoso gal esat kuri bandziusi siuos lakus? kaip suprantu jie irgi geliniai?

http://www.ebay.com/...=item20cbf1243b

Uzmaciau ir as vakar situos ir po 12 spalvu yra, man kaip megejai po 8 ml butu pats tas, bet vistiek ziuriu i tuos rinkinukus, kazkur dalis spalvu nebutu naudojama rolleyes.gif

Pas mane panasiai rusiska palete turimu laku, 9 spalvos is 10 yra raudonu atspalviu 4u.gif Grazu gi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aurelia: 03 spalio 2012 - 11:17
QUOTE(Aurelia @ 2012 10 03, 12:16)
Uzmaciau ir as vakar situos ir po 12 spalvu yra, man kaip megejai po 8 ml butu pats tas, bet vistiek ziuriu i tuos rinkinukus, kazkur dalis spalvu nebutu naudojama  rolleyes.gif

Pas mane panasiai rusiska palete  turimu laku, 9 spalvos is 10 yra raudonu atspalviu  4u.gif  Grazu gi smile.gif

jo radau ir 12 spalvu bet atsiuntimas apie 20 doleriu, o tuos rusiskus irgi is ebay pirkai?
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 10 03, 08:13)
Labas nuo ryto visoms.... po balionėlį  4u.gif

P.s. Kaip visada su blicu yra tikrenė spalvytė....

laba,

kaip visada nuostabuuuu bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos,
Neidealiai bet pasirodau blush2.gif Pagrindas Harmony Bashful (1) galiukai Good goosip (2) gal reikejo ir 3 sluoksnio doh.gif
user posted image
Mano foto gigantiskos,kopinu is fb soriuks blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mmazuliuke: 03 spalio 2012 - 12:10
QUOTE(mmazuliuke @ 2012 10 03, 13:10)
Sveikos,
Neidealiai bet pasirodau blush2.gif Pagrindas Harmony Bashful (1) galiukai Good goosip (2) gal reikejo ir 3 sluoksnio doh.gif

Grazu, ypac man grazus sioj nuotraukoj pagrindas Bashful, vis laukiu kazko panasaus is IBD, permatomo, su vos matomu zeruciu.

Atsakyti
QUOTE(Emsija @ 2012 10 03, 13:36)
Grazu, ypac man grazus sioj nuotraukoj pagrindas Bashful, vis laukiu kazko panasaus is IBD, permatomo, su vos matomu zeruciu.

Aha jis toks ir yra,bet as beveik to zerucio nematau,man jis permatomas atrodo visai lotuliukas.gif
Atsakyti