Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(Jolkuce @ 2012 10 03, 09:20)
bigsmile.gif  jetus koks akiu penas tavo darbai isryto, kai isijungi su kavos puodu ir turi kur akis paganyti biggrin.gif Paskutinti laaabai prikolni, smagu kai moterishkes leidzias experimentams ,o ne standartiniam lakavimui thumbup.gif

Nu ačiū ačiū...bet man irgi smagu ir kelti ir kitų darbelius žiūrėti....
Joa, paskutiniai geruliai, aš vasarą su ryškiom dariau spalvom tą patį
user posted image
va šitaip , parodžiau klientei foto ir jai patiko tik spalvas kitas išsirinko, ir kame esmė, kad klientė yra gydytoja ir dar vyresnė ir ryžosi thumbup.gif

P.s. tik gaila kad paskutiniu metu kažkaip čia mažai mergaitės plepam... jau įpratau kad po darbo dienos ateini ir blink.gif žiūri kokie 5 psl. pripliurpti lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingeborgita2: 03 spalio 2012 - 08:26
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 10 03, 09:24)

Niu kaip grazu man tie ryskalai, bet kazi ar pati ryzciaus g.gif

O as siandien gavau IBD Dolomite, Jungle Fever ir Mogul.. ax.gif teij jau laukiu kol patpliot gausiu proga biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 10 03, 09:24)
Joa, paskutiniai geruliai, aš vasarą su ryškiom dariau spalvom tą patį

P.s. tik gaila kad paskutiniu metu kažkaip čia mažai mergaitės plepam... jau įpratau kad po darbo dienos ateini ir blink.gif  žiūri kokie 5 psl. pripliurpti  lotuliukas.gif

nepergyvenk, motin biggrin.gif rudens vakarai ilgeja, plius va bus banga kai gausim nauju spalvu visos prisisake-tai poto vel pasipils ir pliurpalai ir foto su darbukais cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 03 spalio 2012 - 08:32
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 10 03, 09:13)
user posted image
P.s. Kaip visada su blicu yra tikrenė spalvytė....

bigsmile.gif liuks atrodo, o kas tai per juostele balta? klijuojama? ar tai tiesiog lakas uzteptas?

ryskus vasariskas variantas irgi wub.gif !

o as nesugebejau atsispirt ir uzsisakiau CND shellac Faux Fur ir is senesniu kolekciju Dark Lava.... doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lisik: 03 spalio 2012 - 08:34
QUOTE(Sonie @ 2012 10 03, 09:29)
Niu kaip grazu man tie ryskalai, bet kazi ar pati ryzciaus  g.gif

O as siandien gavau IBD Dolomite, Jungle Fever ir Mogul.. ax.gif teij jau laukiu kol patpliot gausiu proga  biggrin.gif

Tai jau lauksim vaizdų bigsmile.gif drinks_cheers.gif

QUOTE(Jolkuce @ 2012 10 03, 09:32)
nepergyvenk, motin biggrin.gif rudens vakarai ilgeja, plius va bus banga kai gausim nauju spalvu visos prisisake-tai poto vel pasipils ir pliurpalai ir foto su darbukais cool.gif

nu tep tep...
QUOTE(lisik @ 2012 10 03, 09:33)
bigsmile.gif liuks atrodo, o kas tai per juostele balta? klijuojama? ar tai tiesiog lakas uzteptas?
ryskus vasariskas variantas irgi  wub.gif 

BAlta tai tiesiog su plonu teptuku užtepta Orlio baltas ilgalaikis išdžiovintas ir poto ant jo dar tas aukso blizgutis užteptas.
Atsakyti
Ingeborgita kaip grazu wub.gif Ipac tie ryskalai thumbup.gif Ir dar kad medike ryztasi tokiais lakuotis tai isvis jega thumbup.gif
Maniskes bais jau koncervatores...nenori jokiu bajeriu. Viena tik klijente turiu, bet jai ant gelio lakuoju tai ji megsta visokius ryskius, pripiestus, blizgancius. As ankciau tai nenoredavau jos tu svajoniu pildyt, nes net geda ziuret budavo doh.gif biggrin.gif paskui jau pripratau, dabar jau kai zinau kad ji ateina pagalvoju ka cia tokio nenormalaus padaryt ir padarau. O anksciau tai zvengdavau ir sakydavau--jei kas klaus kur darei, nesakyk kad cia as lotuliukas.gif Bet jai tai tokie ryskus, grazus nagai kaip Ingeborgitos nulakuoti-butu per kuklu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tamosiuke @ 2012 10 03, 09:53)
Ingeborgita kaip grazu wub.gif Ipac tie ryskalai thumbup.gif  Ir dar kad medike ryztasi tokiais lakuotis tai isvis jega thumbup.gif
..........  Bet jai tai tokie ryskus, grazus nagai kaip Ingeborgitos nulakuoti-butu per kuklu biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif geras, oi aš tai rasčiauką jai nulakuoti greitai lotuliukas.gif
o dėl lakavimo nemaišykite.... gydytoja nusilakavo tais žaliai-rudais, o ne ryškiais blush2.gif aš jai tik tą foto parodžiau kur vasarą lakavau kitai ir ji vadinkim "dizainą" tą pasirinko....
Atsakyti
[quote=ingeborgita2,2012 10 03, 09:13]
Labas nuo ryto visoms.... po balionėlį 4u.gif
bigsmile.gif Na ką keliam vakarykščius kelis vaizdelius.....

OI aciu ir uz balioneli ir vaizdus, pasiilgus buvau kur akis paganyt smile.gif labai grazu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 10 03, 09:58)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif geras, oi aš tai rasčiauką jai nulakuoti greitai  lotuliukas.gif
o dėl lakavimo nemaišykite.... gydytoja nusilakavo tais žaliai-rudais, o ne ryškiais  blush2.gif aš jai tik tą foto parodžiau kur vasarą lakavau kitai ir ji vadinkim "dizainą" tą pasirinko....

As supratau, kad gydytoja lakavosi tais zaliais, tik sakau, kad man tie ryskus daugiau prie sirdies 4u.gif
O ta mano fainuole klijente, tai zinok as jau jai tokiu graziu varijantu siulydavau anksciau, kukliu su daile , bent jau kad ant ryskiai raudonu nedet kvietku per visus nagus, bet kur tau....dabar jau zinau skoni ir kombinuoju jai visokius ratus kvadratus, rozes su tulpem...nu jei zmogui grazu tai ka daryt..
Atsakyti
QUOTE(tamosiuke @ 2012 10 03, 10:08)
nu jei zmogui grazu tai ka daryt..

biggrin.gif biggrin.gif oi geras.. ir išviso man keista kaip dar tokių yra kas prisiaugina nagus ir dailę piešia ant kiekvieno nago doh.gif
Atsakyti
Pažiūrėkite ką radau...
Nauja kolekcija

Ir čia spalvytės.....
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 10 03, 10:42)

Jauciu grazios bus wub.gif Bet kol gyvai nemaciau tai neuzsisakinesiu nei vienos, nes vienokios spalvos internete o kitokios buna realybej..
Atsakyti