Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(araniD @ 2012 10 22, 16:46)
na  imanoma, bet kai aplinkui laksto mazas demesio reikalaujantis teroristas tai tas skaitymas nieko vertas, nei  susikaupti neimanoma, beje .com gal ir pigiau bet man uk patogiau, vis dar laukiu nuorodos su  teptuku lipnumui nuvalyti  smile.gif  4u.gif

naudoju paprasta teptuka geliui skirta... pasiziurek video kaip daro tarkim ta lakavima ir pamatysi kaip tas teptukas atrodo ax.gif nu tarkim toks http://www.nagams.lt...nis-nr-12.html# belekoki cia paspaudziau koki ismete guglo paieska ... bet tu pasiziurinek pati ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZmoNa_: 22 spalio 2012 - 16:28
QUOTE(araniD @ 2012 10 22, 16:46)
na  imanoma, bet kai aplinkui laksto mazas demesio reikalaujantis teroristas tai tas skaitymas nieko vertas, nei  susikaupti neimanoma, beje .com gal ir pigiau bet man uk patogiau, vis dar laukiu nuorodos su  teptuku lipnumui nuvalyti  smile.gif  4u.gif

teptukas ne lipnumui nuvalyti o pagrndo pertekliui... lipnumui nuvalyt naudojam popierelius ar vata... ir valom su spiritu...
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2012 10 22, 18:39)
teptukas ne lipnumui nuvalyti o pagrndo pertekliui... lipnumui nuvalyt naudojam popierelius ar vata... ir valom su spiritu...

as cia ne tep issireiskiau biggrin.gif nu bet esme tokia pati kad reik teptuko biggrin.gif doh.gif zodziu teptukas reikalingas kad nuimti blizguma nuo pagrindo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ZmoNa_ @ 2012 10 22, 19:12)
as cia ne tep issireiskiau  biggrin.gif  nu bet esme tokia pati kad reik teptuko biggrin.gif doh.gif zodziu teptukas reikalingas kad nuimti blizguma nuo pagrindo biggrin.gif

kazkas kazkada rase kad su servetele galima bet as neisivaizduoju kaip, kad neliktu pukeliu
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2012 10 22, 19:15)
kazkas kazkada rase kad su servetele galima bet as neisivaizduoju kaip, kad neliktu pukeliu

hmmmm net nenumanau kaip cia su servetele galima? juk jis limpa? gal su kokia medziagine biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ZmoNa_ @ 2012 10 22, 19:56)
hmmmm net nenumanau kaip cia su servetele galima? juk jis limpa? gal su kokia medziagine  biggrin.gif

gal
Atsakyti
QUOTE(ZmoNa_ @ 2012 10 22, 19:56)
hmmmm net nenumanau kaip cia su servetele galima? juk jis limpa? gal su kokia medziagine  biggrin.gif

Rase apie popierinius ranksluoscius, nuo medziagines liktu pukeliai
Atsakyti
Man labai patiko ind kempineles lipnumui nuimti,tinka bet kokios kempineles.Dabar nuvalineju su servetele.Viskas ok,nieko nelieka. mirksiukas.gif
Atsakyti
tada as nieko nebesuprantu doh.gif nu as palaikius minute baze kai istraukiu rankas tai teptuku valant ten beveik niekas nepasivalo nu siek tiek, bet teptukas tai man gerokai limpa prie nago g.gif nu pabandysiu ir as idomumo delei biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Morgan @ 2012 10 22, 22:00)
Man labai patiko ind kempineles lipnumui nuimti,tinka bet kokios kempineles.Dabar nuvalineju su servetele.Viskas ok,nieko nelieka. mirksiukas.gif

lipnumui taip, bet bazes pertekliui ir kempinele?
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti