Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 10 01, 17:33)
Nu nžn  g.gif ar labai jau vykusi šita Jūsų idėja....
tai iškarto lakuokis su ilgalaikiais lakiukais, kam dar dėti tą gelį? Nesuprantu logikos, nes po gelio Jūsų nagai išviso gali kraupiai atrodyti.

drinks_cheers.gif dekit kad ir blizguti ant trumpu nagu,po poros savaiciu galesit ryskiau lakuoti

QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 10 01, 17:51)
čiai, kaip ir pas mane ateina klientės sako man visai neauga nagučiai, sakau palaukit pamatysit kaip visai neauga pas Jus nagučiai, ir po 2 ar 3 savaičių ateina ir sako oho pasirodo auga ir patrumpinkit man nes nemoku elgtis su paaugusiais nagais  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif pas mane tas pats tongue.gif
Atsakyti
cia matyt daugumai taip atrodo, kad neauga, isbande ilgalaiki lakavima, suparanta klyde thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristalė*: 01 spalio 2012 - 21:40
http://www.ebay.co.u...P-/180876344757

gal kas bandet?wink.gif
Atsakyti

i 
Draudžiama cituoti nuotraukas, ypač daugiau nei vieną.

! 
Žinutės, neatitinkančios taisyklės, trinamos.
Atsakyti
O yra toks gelinis lakas, kuris butu matinis? Pvs matine juoda lakuojasi ilgalaikiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(eglincia @ 2012 10 02, 09:58)
O yra toks gelinis lakas, kuris butu matinis? Pvs matine juoda lakuojasi ilgalaikiu blush2.gif

Nusiperki matini top couta is pardes, ir uzsilakuoji ant virsaus bele kurios ilgalaikio spalvos ir bus tau matinis wink.gif Nebent tu cia klausei apie emalines smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eglincia @ 2012 10 02, 09:58)

kaskada buvom snekeja apie tai, galima nulakavus spalva netepti virsutinio sluoksniuo ir nuvalius lipnuma gaunasi matinis pavirsius- neblizgus

bet ne su visom spalvosm gaunasi ax.gif , riekia pasibandyti ant tipso
Atsakyti
Na ka, nesusilaikiau ir uzsisakiau dvi naujas IBD spalvas - lucky red ir truly madly deeply doh.gif ziuresim, kas ten do velnias blush2.gif
Atsakyti
laba
Ir as ta zalia(emiau sau daugiau, ne klientems, nors tos kur purtosi, ant mano nagu pamato ir tada ir pilka ir melyna eina... lotuliukas.gif ), kur Jolkucei dare pagriebiau-tiesiog kad pabandyti tos firmos
beje IBD ir Supernail-tas pats gamintojas, tad kokybe neturetu buti prasta, gal kiek medziagos prastesnes...nzn... jei prasciau laiko, nes ir ju zalios- identiskos abssoliuciai...o savo pilkuma esu ziauriai patenkinta, vis is nagucius ziuriu
ups...sumaisiau kas siule...na bet jei vilnietes uz- manau kad butu gal ir faina susitikti
Atsakyti
QUOTE(Kristalė* @ 2012 10 02, 14:22)
kaskada buvom snekeja apie tai, galima nulakavus spalva netepti virsutinio sluoksniuo ir nuvalius lipnuma gaunasi matinis pavirsius- neblizgus

bet ne su visom spalvosm gaunasi ax.gif , riekia pasibandyti ant tipso

reikia turbut pasibandyti ant tipso. todel kad kai kurios spalvos be topo pakeicia spalva nuvalius lipnuma? g.gif

QUOTE(freza80 @ 2012 10 02, 14:31)
Na ka, nesusilaikiau ir uzsisakiau dvi naujas IBD spalvas - lucky red ir truly madly deeply doh.gif ziuresim, kas ten do velnias blush2.gif

lauksim pavyzdeliu bigsmile.gif
Atsakyti
Labas nuo ryto visoms.... po balionėlį 4u.gif
bigsmile.gif Na ką keliam vakarykščius kelis vaizdelius.....
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

P.s. Kaip visada su blicu yra tikrenė spalvytė....
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 10 03, 09:13)
Labas nuo ryto visoms.... po balionėlį  4u.gif
bigsmile.gif Na ką keliam vakarykščius kelis vaizdelius.....
[i21002_141731-vi.jpg[/img]
P.s. Kaip visada su blicu yra tikrenė spalvytė....

bigsmile.gif jetus koks akiu penas tavo darbai isryto, kai isijungi su kavos puodu ir turi kur akis paganyti biggrin.gif Paskutinti laaabai prikolni, smagu kai moterishkes leidzias experimentams ,o ne standartiniam lakavimui thumbup.gif
Atsakyti