Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(Morgan @ 2012 10 19, 10:52)
Na mano keli pavyzdukai blush2.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Labas rytas smile.gif

kokios firmos lakai pirmoje nuotraukoje? tobula wub.gif
Atsakyti
Labuks,savaitgali praleidom prie juros.Nu galvoju grysiu reiks skaityt daug,jei neperskaitysiu gausiu pylos doh.gif O cia nieko nera.

QUOTE(sau_lu_te @ 2012 10 20, 12:09)
nu ***** susinervinau... tada as tikrai nesugebesiu ja nusilakuot

As nezinau,gal cia man ji tik tokia nenormali. 4u.gif

QUOTE(mataloskis @ 2012 10 21, 17:28)
kokios firmos lakai pirmoje nuotraukoje? tobula wub.gif

Jau lyg minejau.Visos HG. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Morgan @ 2012 10 21, 22:28)
Labuks,savaitgali praleidom prie juros.Nu galvoju grysiu reiks skaityt daug,jei neperskaitysiu gausiu pylos doh.gif O cia nieko nera.

bet uztat fb yra ka veikti biggrin.gif galesi skaityt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ZmoNa_ @ 2012 10 21, 21:29)
bet uztat fb yra ka veikti biggrin.gif galesi skaityt  biggrin.gif

biggrin.gif jau paziurejau,mazdaug permeciau aki.Kuria diena rimciau prisesiu. blush2.gif
Atsakyti
Labas vakarelis 4u.gif Skaitinejau jusu puslapeli ir isdrisau prisijungti smile.gif Tikiuosi priimsit mane i savo plepuciu rateli ir pasidalinsit savo patirtimi apie gelini lakavima 4u.gif As po truputi perkuosi priemones ir tikiuosi greitu laiku isbandysiu si lakavima ant savo naguciu..jau laukiu nesulaukiu, kada galesiu kibti i darba ax.gif Prisiskaitinejau, kaip jus cia darbuojates, prisiziurejau ivairiu lako spalvyciu na merginos labai man padejot thumbup.gif Ziuresim kaip man cia pasiseks... doh.gif
Atsakyti
Sveikos,
sakykite, gal kuri tartumėte žodį apie šią lempą: Lempa. Nesu susidūrusi, tad nelabai žinau į ką atkreipti dėmesį. Būčiau dėkinga už bet kokį kmentarą. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, ilgai zaidziau prisiauginedama akrilinius nagus ir nusibodo doh.gif dabar pamasciau kad reiketu susipirkti ilgailaikio lakavimo priemones, paskaitinejus nusprendziau bandyti harmny gelish stai toks rinkinukas
http://www.ebay.co.u...984.m1438.l2649
ar jo pradziai uztenka ? suprantu kad dar papildomai spalvas pirkti reikes, ir tuos lint free skudurelius... o gal kazkas dar reikalingas ? beje kaip su lempom, ar tos is china pigios na daleiskim kur iki 20 GBP 36W negeros, ar butina pirkti tas brangesnes lempas? ir ar paprastos ar LEd geriau? ir beje ar HG firma nebloga ar patartumet kazkokia kita ? dekui uz atsakymus, beje labai smagu ziureti i jusu darbelius, saunuoles 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo araniD: 22 spalio 2012 - 14:37
QUOTE(araniD @ 2012 10 22, 15:36)
beje  kaip su lempom, ar tos is china pigios na daleiskim kur iki 20 GBP 36W  negeros, ar butina pirkti tas brangesnes lempas?

kodel negeros? viskas su jom gerai, maniske 14 svaru kainavo, kolkas niekuo nesiskundziu.
Atsakyti
QUOTE(araniD @ 2012 10 22, 15:36)
Sveikos merginos, ilgai zaidziau prisiauginedama akrilinius nagus ir nusibodo  doh.gif  dabar pamasciau kad reiketu susipirkti ilgailaikio lakavimo priemones, paskaitinejus nusprendziau  bandyti harmny gelish stai toks rinkinukas
http://www.ebay.co.u...984.m1438.l2649
ar jo pradziai uztenka  ? suprantu kad dar papildomai spalvas pirkti reikes, ir tuos lint free  skudurelius... o gal kazkas dar reikalingas ? beje  kaip su lempom, ar tos is china pigios na daleiskim kur iki 20 GBP 36W  negeros, ar butina pirkti tas brangesnes lempas? ir ar paprastos ar LEd  geriau? ir beje  ar HG firma nebloga ar patartumet kazkokia kita ? dekui uz atsakymus, beje labai  smagu ziureti i jusu darbelius, saunuoles 4u.gif

as nesu profesionale bet ilgalaiki laka naudoju jau apie metai turbut .. tai as asmeniskai ka galiu tau pakomentuoti tai to rinkinuko kaip ir pakaktu tik kaip ir sakei reikia spalvu.. dar reiktu teptuko lipnumui nuvalyti o del tu ale vatos, skudureliu ir kaip bepavadintum tai irgi gali pirkti o gali ir kita panaudoti... del lempos tai as naudoju paprasta uv 36 W lempa ir labai gerai viskas laikosi, ir daugelis cia kiek pamenu naudoja uv lempas nes jos yra pigesnes nei kad led, aisku led tai zymiai trumpina darbo laika... bet jei nesi profe ir nenori metyti pinigu tai manau del 10 minuciu sutaupyto laiko namie neverta tiek isleisti ... na aisku cia mano asmenine nuomone 4u.gif del HG firmos tai kiek skaiciau ir mano isitikinimu ji yra pati geriausia, aisku nepeikiu ir kitu firmu, jei neskaitei temu o aisku jas visas begalo sunku perskaityti, tai temu profes naudoja pagrinda ir topa HG firmos o spalva jau deda bet kokios firmos, zodziu HG firma pagrindui yra tikrai labai geras pasirinkimas 4u.gif
Atsakyti
na tiesiog ka pirkos made in china visad tenka nusivilti, tai nenoriu ismesti kad ir tu 20 GBP i bala, aciu uz atasakyma 4u.gif
Papildyta:
o koks butent teptukas tam lipnumui nuvalyti gal galit imest nuorodu is ebay, ar bent angliska pavadinima parasyti, o del temu tai ju visu tikrai neimanoma perskaityti, bet vis dar paskaitineju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(araniD @ 2012 10 22, 16:35)
na tiesiog  ka pirkos made in china visad tenka nusivilti, tai nenoriu ismesti kad ir tu 20 GBP i bala, aciu uz atasakyma 4u.gif

beje ebay.com pigiau nei ebay.co.uk, as savo lempa 36W uz 21$nusipirkau. Siaip labai verta pasiskaityt daugiau temu, ypac pirmosiose labai daug info apie visa lakavimo technika ir pan.

O ir temas tikrai imanoma perskaityt, as ta padariau, aisku ir uztruko ilgai, bet imanoma smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maraziuke: 22 spalio 2012 - 15:40
na imanoma, bet kai aplinkui laksto mazas demesio reikalaujantis teroristas tai tas skaitymas nieko vertas, nei susikaupti neimanoma, beje .com gal ir pigiau bet man uk patogiau, vis dar laukiu nuorodos su teptuku lipnumui nuvalyti smile.gif 4u.gif
Atsakyti