Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(orxid @ 2012 10 19, 17:43)
Cia mano klijentes klausineja,kodel as nenusilakavusi geliniu laku biggrin.gif

blush2.gif as to paties kl sulaukiu...
Atsakyti
QUOTE(rubinas33 @ 2012 10 18, 09:14)
Labas mergaites, nebandėt šio lako tirpiklio ?
idomu kaip jis nuima gelinų laką
http://www.manikiura...c...-tirpiklis
smile.gif  smile.gif  smile.gif

kaip tik siandien pirkau si tirpikli, ziuresiu kaip bus smile.gif
prigriebiau Progel Paris Rose, turetu but daili prancuzo pagrindui. user posted image
(foto internetine).
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 10 19, 12:36)
Morgan,maladec- 10 biggrin.gif  taisykles galioja visom, tode nepamirstam spalvu pavadinimu tongue.gif

Turesiu omeny smile.gif

QUOTE(Jolkuce @ 2012 10 19, 13:27)
na cia zinai kiekvienam gi savaip, ir nors uzmushk, as netikiu tuo pasakymu, kad apsoliut gelinis nekenkia nagam,

Nu tai aisku kad ne vitaminas biggrin.gif Bet kai as ju niekad neturejau super geru,tai didelio skirtumo nepastebejau.Jau beveik 2 metus lakuoju be iseiginiu.Pastebejau tai,kad vienom sausina,o kitoms kaip tik sustiprina g.gif

QUOTE(vilze @ 2012 10 19, 13:34)
nu ka, atkeliavo mano siuntinukas. rodausi:
HG Exhale (ne naujiena biggrin.gif )
      My forbiden love
      Deep Sea
http://www.part.lt/p...dc2edbaf158.jpg

Jau ir as ta sari isidejus i kasika,verks vel mano pinigine doh.gif
Atsakyti
Sveikos, gyvenu tyliai su jum jau puse metu smile.gif Dar man labai prisireike stampuku, nes uzsimaniau jau snaigiu ant nagu biggrin.gif gal ka zinot apie siuos lakus?
http://www.ebay.co.u...=item27b3891924
http://www.ebay.co.u...=item43b3720163

ar verciau ziuret tik i konad? nenoriu labai issileist, nes ir taip jau isisiautejus jauciuosi doh.gif
Atsakyti
oi kiek prikalbejot.... eisim skaityt...
pagaliau gavau naujas spalvytes
Atsakyti
Grupe Fb butu liuksas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 10 19, 13:36)
As piesiau akriliniais,bet irgi tai buvo experimentas- ar laikysis irgi nedaviau garantijos mergaitei g.gif Paciai dabar idomu ar atlaikys,ir kiek..

As visad piesiu su akriliniais, bet ne dailininku o manikiuristams skirtais, neatsimenu pavadinimo Nagavita jais prekiauja. Laiko kaip prikalta, niekad neissilupo niekas, topa uzlakuoji ir viskas thumbup.gif

QUOTE(Morgan @ 2012 10 19, 17:34)
Nu tai aisku kad ne vitaminas biggrin.gif Bet kai as ju niekad neturejau super geru,tai didelio skirtumo nepastebejau.Jau beveik 2 metus lakuoju be iseiginiu.Pastebejau tai,kad vienom sausina,o kitoms kaip tik sustiprina g.gif

drinks_cheers.gif
As irgi lakuojuos jau 2 metai, pertraukas turejau dvi per ta laika, pirma karta isbandinejau ant saves acetononi lako nuemeja paprasciu paprasciausia, tai jis man suplonino naga ziauriai, nu bet isitikinau, tuo kuo norejau biggrin.gif Ir antra karta buvau be lako kai mokinei leidau pabuti ne mokine bet meistre ir leidau uzauginti man nagus.... o siaip as jau nebeisivaizduoju kaip gyvent be to lakavimo biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(klau @ 2012 10 19, 18:34)

thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Morgan @ 2012 10 19, 10:03)

o cia kokios spalvos?
Atsakyti
gavau NEED A TAN bet kokia ji skysta...
Atsakyti
QUOTE(Emsija @ 2012 10 19, 16:30)
drinks_cheers.gif

bus galima tada kalbetis apie ka nori, nes cia taip ir bijai, kad moderatore prigaus smile.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(iindrutea @ 2012 10 19, 16:32)
as dar nuvalius lipnuma pasiausiu ir tada piesiu, o po to dar karta topa tepu, laiko tikrai gerai. nebent daile buna storai nupiesta, tuomet pastebejau apsilupineja...

drinks_cheers.gif

QUOTE(orxid @ 2012 10 19, 16:43)
Nu stebuklas blink.gif Kelis kart bandziau ir vis issilupa ta mano akriline daile
mad.gif

gal pabandykit ploniau piesti 4u.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(tamosiuke @ 2012 10 19, 18:37)

drinks_cheers.gif
Atsakyti

na galiu as sukurti, tik pasakykit ko jus butent norite toje grupeje? ar ja man tik uzvesti ir imesti jums nuoroda? smile.gif
Atsakyti
o kokiu tikslu norite kurti ta FB grupe? cia neviska speju skaitineti, tai dar viena tema sekti norite?
Atsakyti