Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(orxid @ 2012 10 19, 13:46)
O kazin kaip su tuo spalvu perejimu

as bandziau ant tipsi su kempinele tapsnoti, tai kempinelee visus dazus sugeria, o ant tipso praktiskai nieko nelieka doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 10 19, 12:51)
Lygiai taip pat wink.gif Jei pergyveni, uzfiksuok bedarydama po 1 naga pradzioj ir vsio.

aciuks.gif
Papildyta:
QUOTE(vyvukas @ 2012 10 19, 12:52)
as bandziau ant tipsi su kempinele tapsnoti, tai kempinelee visus dazus sugeria, o ant tipso praktiskai nieko nelieka doh.gif

Tai va as irgi galvoju,kad taip bus g.gif Reikia pabandyti,kaip man pavyks
Atsakyti
QUOTE(chelsa @ 2012 10 18, 21:59)
ar kazkas dirbate ar bent esate girdeje apie Ibi flavlles firmos priemones geliniam lakavimui? kokie atsiliepimai apie Ba - ha gelinio lakavimo priemones? kokie pliusai ir kokie minusai ? 4u.gif

Tai ar galite kazkas patarti?smile.gif
Atsakyti
turiu problema doh.gif prirs savate klientei dariau prancuza, ir ant isdziuvusio topo, nuvalius lipnuma uzklijavau lipdukus kuriuos reikia mirkyti vandeny o to pi klijuotiuzklijavus lipdukus dar uuzdejau 3 sluoksnius topo.siandien man skambina sako kad beveik visi lipdukai atsiklijavo.ka as ne taip padariau?
Atsakyti
QUOTE(chelsa @ 2012 10 19, 12:57)
Tai ar galite kazkas patarti?smile.gif

Turiu Flavless kelis lakus ir baze+topa pirkau,labai jau apie juos graziai rase.Pvz.sulyginti IBD balta whipped cream ir flawless Just white,tai flawless visiskai netraukia thumbup.gif ,o whipped cream kazkoks siaubekas,nors jau ismokau ir su tuo dirbti.Siaip reklamuoja,kad ant prancuzo galiuko laikui einant neatsiranda mikro itrukimu,tai netiesa.Patinka labai ta baze+topas.
Dar turiu flawless U-bonda(nerugstini),bet dazniausiai naudoju Orly galiukams.Skirgesoj sake,kad bonderiai gadina naga(tai vienintele priemone,kuri kenkia nagui.Ji siek tiek isardo nago ploksteles pavirsiu,kad butu sukibimas).Galvoju,gal todel mano pacios ir kai kuriu klijenciu nagai sonuose pradeda skilti,net su geliniu lakavimu(kai ilgesni laika lakuojama geliniu laku) g.gif O gal nerugstiniai nekenkia???
Atsakyti
QUOTE(sylvia @ 2012 10 19, 13:59)
turiu problema doh.gif  prirs savate klientei dariau prancuza, ir ant isdziuvusio topo, nuvalius lipnuma uzklijavau lipdukus kuriuos reikia mirkyti vandeny o to pi klijuotiuzklijavus lipdukus dar uuzdejau 3 sluoksnius topo.siandien man skambina sako kad beveik visi lipdukai atsiklijavo.ka as ne taip padariau?

neishdziuvo vanduo, liko kazkur dregme, jau isbandyta 100 kart biggrin.gif Cia kai sako-sekmes dalyks, as ir cia viena nyksti 3 kart per savaite perdarinejau lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(orxid @ 2012 10 19, 14:09)
Turiu Flavless kelis lakus ir baze+topa pirkau,labai jau apie juos graziai rase.Pvz.sulyginti IBD balta whipped cream ir flawless Just white,tai flawless visiskai netraukia thumbup.gif ,o whipped cream kazkoks siaubekas,nors jau ismokau ir su tuo dirbti.Siaip reklamuoja,kad ant prancuzo galiuko laikui einant neatsiranda mikro itrukimu,tai netiesa.Patinka labai ta baze+topas.
Dar turiu flawless U-bonda(nerugstini),bet dazniausiai naudoju Orly galiukams.Skirgesoj sake,kad bonderiai gadina naga(tai vienintele priemone,kuri kenkia nagui.Ji siek tiek isardo nago ploksteles pavirsiu,kad butu sukibimas).Galvoju,gal todel mano pacios ir kai kuriu klijenciu nagai sonuose pradeda skilti,net su geliniu lakavimu(kai ilgesni laika lakuojama geliniu laku) g.gif O gal nerugstiniai nekenkia???

Viskas kenkia kas be saiko biggrin.gif mirksiukas.gif beto ir nagai skirtingos bukles pas visas, tai plonesni tai storesni, tai riebesni tai sausesni ir t.t geriau su pertraukelem lakuotis, jei matai, kad beda smile.gif Kieno stiprus nagai- tai ir pusmeti vaikscioja ir nieko, o va zek kur silpnesni ten ir iskyla ir baltom sausom demelem pameto nago plokstele..ir sluoksniuotis pradeda...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 19 spalio 2012 - 13:15

Viskas kenkia kas be saiko biggrin.gif mirksiukas.gif beto ir nagai skirtingos bukles pas visas, tai plonesni tai storesni, tai riebesni tai sausesni ir t.t geriau su pertraukelem lakuotis, jei matai, kad beda smile.gif Kieno stiprus nagai- tai ir pusmeti vaikscioja ir nieko, o va zek kur silpnesni ten ir iskyla ir baltom sausom demelem pameto nago plokstele..ir sluoksniuotis pradeda...
[/quote]

Tikriausiai,nes mano pacios nagai silpnoki visada buvo.3 men.atvaiksciojau su geliniu lakavimu,o nesenai vienas po kito pradejo luzineti.Teko visus nutrumpinti iki gyvnagio
cray.gif ,geda pries klijentes tokiu nagu,jau vis galvoju apie priauginima..
Atsakyti
QUOTE(orxid @ 2012 10 19, 14:22)
Viskas kenkia kas be saiko  biggrin.gif mirksiukas.gif beto ir nagai skirtingos bukles pas visas, tai plonesni tai storesni, tai riebesni tai sausesni ir t.t geriau su pertraukelem lakuotis, jei matai, kad beda smile.gif Kieno stiprus nagai- tai ir pusmeti vaikscioja ir nieko, o va zek kur silpnesni ten ir iskyla ir baltom sausom demelem pameto nago plokstele..ir sluoksniuotis pradeda...

Tikriausiai,nes mano pacios nagai silpnoki visada buvo.3 men.atvaiksciojau su geliniu lakavimu,o nesenai vienas po kito pradejo luzineti.Teko visus nutrumpinti iki gyvnagio
   cray.gif ,geda pries klijentes tokiu nagu,jau vis galvoju apie priauginima..

na cia zinai kiekvienam gi savaip, ir nors uzmushk, as netikiu tuo pasakymu, kad apsoliut gelinis nekenkia nagam, kaip yra teigianciu- taip sveikiem nagam ne, bet silpnesni prasosi pertraukeliu tikrai, pvz pirma pusmeti lakavau asmenishkai sau 6menesius po tokio laiko, nagai pavargo, isplonejo..dariau riebia pertraukele kol nago plokstele nuaugo,dabar lakuojuosi po kokius 3 kart, poto vel nagams duodu "atostogu" biggrin.gif Sitaip ir nagai maziau kencia ir su protu viskas, nes manishkaii tokie per viduri, ner super stiprus , bet ir nepopieriai.O priauginti as tai gink dieve nebenoreciau jau, atgyventas etapas man doh.gif As geriau su savo agryzkom, tik ne su tom kietenybem biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 19 spalio 2012 - 13:30
nu ka, atkeliavo mano siuntinukas. rodausi:
HG Exhale (ne naujiena biggrin.gif )
My forbiden love
Deep Sea
http://www.part.lt/p...dc2edbaf158.jpg

IBD Smokey plum
Indian sari
Dolomite
http://www.part.lt/p...471b6073413.jpg
Atsakyti
QUOTE(vilze @ 2012 10 19, 14:34)
nu ka, atkeliavo mano siuntinukas. rodausi:
art.lt/perziura/5b8c0def229d38...471b6073413.jpg[/url]

wub.gif kaskart vis ziuriu i ta sari biggrin.gif Grazi nu blemberis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 10 19, 13:27)
na cia zinai kiekvienam gi savaip, ir nors uzmushk, as netikiu tuo pasakymu, kad apsoliut gelinis nekenkia nagam, kaip yra teigianciu- taip sveikiem nagam ne, bet silpnesni prasosi pertraukeliu tikrai, pvz pirma pusmeti lakavau asmenishkai sau 6menesius po tokio laiko, nagai pavargo, isplonejo..dariau riebia pertraukele kol nago plokstele nuaugo,dabar lakuojuosi po kokius 3 kart, poto vel nagams duodu "atostogu" biggrin.gif Sitaip ir nagai maziau kencia ir su protu viskas, nes manishkaii tokie per viduri, ner super stiprus , bet ir nepopieriai.O priauginti as tai gink dieve nebenoreciau jau, atgyventas etapas man doh.gif As geriau su savo agryzkom, tik ne su tom kietenybem biggrin.gif

Nu prajuokinai cia biggrin.gif Gal tikrai geriau su agryzkom irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(orxid @ 2012 10 19, 14:39)
Nu prajuokinai cia  biggrin.gif Gal tikrai geriau su agryzkom irnesakyk.gif

Gink die nepersu nuomones, tiesiog jau atnesiojau savo laiku muset biggrin.gif
Atsakyti