Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(Lurta @ 2012 10 19, 10:43)
Kad Jolkucės, man atrodo, irgi natūralūs ten.  g.gif Na jei klystu, pataisys smile.gif

drinks_cheers.gif Visishkai teisingai - NATURALUS.

Morgan TAU DVOJKE, NES KELI FOTO, BET NERASAI SPALVU PAVADINIMU !!! biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 19 spalio 2012 - 11:15
QUOTE(Aurelia @ 2012 10 19, 09:11)
jau ranka su baze lempoj

lotuliukas.gif thumbup.gif

QUOTE(Lurta @ 2012 10 19, 09:17)
Morgan man tie baltai kaip tobulai nulakuota, apie prancūzus apskritai nekalbu - jie mano silpnybė, ir dar tas derinukas su mėlynais nagais

Prisižiūrėjau, daba noriu savo lakavimą jau valyt ir tept kitką

Aciukas 4u.gif kai lakavau tik sau irgi norejosi keist ir keist,o dabar kai per diena pereina per ne vienas rankas tai jau kaip ir tingisi ir visai gerai ir nenulakuoti,i kisene ikisi ir nesimato lotuliukas.gif

QUOTE(dovil14 @ 2012 10 19, 09:33)
Morgan, o jau tie balti su juodu pati tokiu kaip uzsinorejau kokios firmos blatas ir juodas lakai?  ax.gif

Aciukas 4u.gif as kol kas tik HG naudoju,bet dabar jau kai atejau pas jus turiu kelias ibd isimetus i krepsi. doh.gif Labai noreciau baltos labiau pigmentuotos.

QUOTE(lotta23 @ 2012 10 19, 09:36)
Morgan, labai mieli jūsų darbai!
Ypač balti su juodu patiko pirmoj foto.

Aš turiu visiška 'fetiša' graziems ir tik naturaliems nagams! Kaip suprantu cia jie visi ir buvo natūralus?!
wub.gif

As su priauginimu nedirbu,neturiu tokiu kruopsciu ranku kad graziai padaryt doh.gif Beje aciukas blush2.gif

QUOTE(sviesuliukasss @ 2012 10 19, 10:19)

user posted image
user posted image

Labas rytas  smile.gif
Groziai bigsmile.gif  bigsmile.gif Na gi, dabar konkreciau: kokios spalvos pirmoj foto, man visos lb grazios. Antroje tapsnota? Kokiom spalvom?

Visos spalvos HG
melyna-coution
oranzine-tiger blossom
rozine-gossip girl

miksas nuo sviesiausios:
night shimmer,night reflection ir ant virsaus vegas night smile.gif

QUOTE(Jolkuce @ 2012 10 19, 11:13)

Pasitaisiau pioneer.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Morgan: 19 spalio 2012 - 12:11
QUOTE(Jolkuce @ 2012 10 19, 11:13)

Jolkuce siandien griezta lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2012 10 18, 21:44)
as naudoju.... nuima tai panasiai kaip HG... tik ziuriu biski pabala oda, vadinasi sausina...

aišku, reikės ir man pabandyti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lurta @ 2012 10 19, 12:09)
Jolkuce siandien griezta  lotuliukas.gif

Ai ji kiek pamenu visada tokia buvo lotuliukas.gif Tik jai nesakykit,nes visa kuola gausiu topsecret.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Morgan @ 2012 10 19, 09:52)
Na mano keli pavyzdukai blush2.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Labas rytas smile.gif

labai gražu, tiesiog tobula 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rubinas33: 19 spalio 2012 - 12:24
Sveikos merginos,senai skaitineju,nutariau prisijungt(jei priimsit) ax.gif
Turiu klausimuku:Kokiais dazais atliekate daile(pvz.ta raudona aguona)?Bandziau vasara piesti su akriliniais ir po to deti topa,bet klijentei issilupo mano piesinys po keliu dienu g.gif
Dirbu su IBD,ORLY ir flavless geliniais lakais.Po to karto sesei bandziau piesti,bet ir jai po kiek laiko issilupo piesinys su topu.Kaltinu dazus,bet gal as neteisi?
Man ir piauginime is po stiklo jie issilupa doh.gif
Atsakyti
Morgan,maladec- 10 biggrin.gif taisykles galioja visom, tode nepamirstam spalvu pavadinimu tongue.gif

ir vel reksiu ant kitu biggrin.gif

MERGOS NEKOPIJUOKIT 5KART PER VISUS LAPUS TU PACIU FOTO SU SAVO ATSAKYMU doh.gif doh.gif doh.gif
Papildyta:
QUOTE(orxid @ 2012 10 19, 13:22)
Sveikos merginos,senai skaitineju,nutariau prisijungt(jei priimsit) ax.gif
Turiu klausimuku:Kokiais dazais atliekate daile(pvz.ta raudona aguona)?Bandziau vasara piesti su akriliniais ir po to deti topa,bet klijentei issilupo mano piesinys po keliu dienu g.gif
Dirbu su IBD,ORLY ir flavless geliniais lakais.Po to karto sesei bandziau piesti,bet ir jai po kiek laiko issilupo piesinys su topu.Kaltinu dazus,bet gal as neteisi?
Man ir piauginime is po stiklo jie issilupa doh.gif

As piesiau akriliniais,bet irgi tai buvo experimentas- ar laikysis irgi nedaviau garantijos mergaitei g.gif Paciai dabar idomu ar atlaikys,ir kiek..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 19 spalio 2012 - 12:36
QUOTE(Aurelia @ 2012 10 19, 09:18)
Lurta, Sylvia, Emsija, as, kas dar? vakare grisiu, sugalvosiu kaip cia mums susirasyt, gal man i AZ savo skyp'us parasykit? sujungsiu visas  4u.gif

as pamirsus skypo slaptazodi jau seniai... tai jus nuspreskit, man praktiskai tiks bet koks laikas ir vieta, na nebent koks nenumatytas atvejis sutrugdytu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Emsija: 19 spalio 2012 - 12:39
QUOTE(Morgan @ 2012 10 19, 13:08)
Aciukas 4u.gif as kol kas tik HG naudoju,bet dabar jau kai atejau pas jus turiu kelias ibd isimetus i krepsi. doh.gif Labai noreciau baltos labiau pigmentuotos.

aciu 4u.gif

QUOTE(Emsija @ 2012 10 19, 13:38)
as pamirsus skypo slaptazodi jau seniai... tai jus nuspreskit, man praktiskai tiks bet koks laikas ir vieta, na nebent koks nenumatytas atvejis sutrugdytu smile.gif

gal norit susikurti uzdara FB grupe su ilgalaikiais lakais? cia tik pasiulymas, jei nepatiks, prasom neuzmetyti akmenais ax.gif
Atsakyti
Na va ir as eksperimentavau su tais akriliniais dazais,bet mano eksperimentas nepavyko,tai tik stampukus bededu blush2.gif
O kazin kaip su tuo spalvu perejimu(geliniais lakais kai tapsnojama),daryti reikia kaip ir su paprastais lakais kempinele?Tik galvoju kaip g.gif ,juk jie skysti ir kada po lempa reikia kisti?Graziai ten nulakuota,tik neisivaizduoju kaip su geliniais tai atlikti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(orxid @ 2012 10 19, 13:46)

O kazin kaip su tuo spalvu perejimu(geliniais lakais kai tapsnojama),daryti reikia kaip ir su paprastais lakais kempinele?Tik galvoju kaip  g.gif ,juk jie skysti ir kada po lempa reikia kisti?Graziai ten nulakuota,tik neisivaizduoju kaip su geliniais tai atlikti blush2.gif

Lygiai taip pat wink.gif Jei pergyveni, uzfiksuok bedarydama po 1 naga pradzioj ir vsio.
Atsakyti