Morgan sakes Labas rytas
Vieni uz kitus grazesni, tie melyni su roziniais nerealus komplektas prancuzas tobulas.... tuoj mesiu darbus ir eisiu nagus lakuotis jauciu
Papildyta:
QUOTE(Aurelia @ 2012 10 19, 08:54)
Morgan sakes Labas rytas
Vieni uz kitus grazesni, tie melyni su roziniais nerealus komplektas prancuzas tobulas.... tuoj mesiu darbus ir eisiu nagus lakuotis jauciu
aciukas. Dar turiu pora sumakliuotu pagal Klaudos recepta.Kita karta pasirodysiu pirmus bandymus.
Zinai posaki:darbas ne vilkas...
QUOTE(Morgan @ 2012 10 19, 09:03)
jau ranka su baze lempoj
QUOTE(Aurelia @ 2012 10 19, 08:18)
Lurta, Sylvia, Emsija, as, kas dar? vakare grisiu, sugalvosiu kaip cia mums susirasyt, gal man i AZ savo skyp'us parasykit? sujungsiu visas
O gal Facebook'u naudojatės? Pas mane skypas tik namie, o labai retai prisėdu prie naminio kompo
Morgan man tie baltai kaip tobulai nulakuota, apie prancūzus apskritai nekalbu - jie mano silpnybė, ir dar tas derinukas su mėlynais nagais
Prisižiūrėjau, daba noriu savo lakavimą jau valyt ir tept kitką
Labas merginos
Jei tik mane priimsit i meetuka, prisijungciau, nors ir ne daznai cia lankausi, butu malonu susipazinti gyvai
Jolkuces melyni naguciai su shtampuku superiniai, labai subtilus tas rastas (nors pati Konad nesu megeja)
Morgan, o jau tie balti su juodu pati tokiu kaip uzsinorejau kokios firmos blatas ir juodas lakai?
Jei tik mane priimsit i meetuka, prisijungciau, nors ir ne daznai cia lankausi, butu malonu susipazinti gyvai
Jolkuces melyni naguciai su shtampuku superiniai, labai subtilus tas rastas (nors pati Konad nesu megeja)
Morgan, o jau tie balti su juodu pati tokiu kaip uzsinorejau kokios firmos blatas ir juodas lakai?
QUOTE(Lurta @ 2012 10 19, 09:04)
Ačiū bet Jūs gal apie Jolkucės nagus kalbėjote? jos lakuoti panašesni į priaugintus jei apie taškuoliukus, tai natūralūs.
O Jūsų voriukai tokie tikroviški... Nemėgstu aš jų
Aš jungiuos
O Jūsų voriukai tokie tikroviški... Nemėgstu aš jų
Aš jungiuos
Ne, Jolkuces tai aš mačiau kad ten priauginti!
Taip, apie jūsų klausiau! ;-)
Morgan, labai mieli jūsų darbai!
Ypač balti su juodu patiko pirmoj foto.
Aš turiu visiška 'fetiša' graziems ir tik naturaliems nagams! Kaip suprantu cia jie visi ir buvo natūralus?!
QUOTE(lotta23 @ 2012 10 19, 09:36)
Ne, Jolkuces tai aš mačiau kad ten priauginti!
Kad Jolkucės, man atrodo, irgi natūralūs ten. Na jei klystu, pataisys
[quote=Morgan,2012 10 19, 09:52]
Labas rytas
Groziai Na gi, dabar konkreciau: kokios spalvos pirmoj foto, man visos lb grazios. Antroje tapsnota? Kokiom spalvom?
Labas rytas
Groziai Na gi, dabar konkreciau: kokios spalvos pirmoj foto, man visos lb grazios. Antroje tapsnota? Kokiom spalvom?
merginos ka jus darot jei is ebayjaus siunta neateina?kaip pinigus galima grazinti?
QUOTE(sylvia @ 2012 10 19, 11:22)
merginos ka jus darot jei is ebayjaus siunta neateina?kaip pinigus galima grazinti?
Svarbiausia, kad nebūtų praėjusios 45d. nuo apmokėjimo. Rašau tiesiog pardavėjui, kad negavau prekės ką darom, tai arba gražina pinigus, arba siunčia iš naujo.
QUOTE(Fantazija02 @ 2012 10 19, 10:49)
Svarbiausia, kad nebūtų praėjusios 45d. nuo apmokėjimo. Rašau tiesiog pardavėjui, kad negavau prekės ką darom, tai arba gražina pinigus, arba siunčia iš naujo.
Aš ir taip pat padariau. Iš pradžių jie man dar sakė laukt, bet kai nusibodo, parašiau, kad grąžintų pinigus, tai tą pačią dieną ir grąžino.
QUOTE(Fantazija02 @ 2012 10 19, 10:49)
Geriau , kad grazintu pinigus ir pirkit is naujo, nes kad issiunte antra karta nera jokios garantijos... sueis 45 dienos ir nebebus kam skustis.