Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

Morgan sakes wub.gif Labas rytas blink.gif
Vieni uz kitus grazesni, tie melyni su roziniais nerealus komplektas smile.gif prancuzas tobulas.... tuoj mesiu darbus ir eisiu nagus lakuotis jauciu lotuliukas.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Papildyta:
QUOTE(Aurelia @ 2012 10 19, 08:54)
Morgan sakes  wub.gif Labas rytas  blink.gif
Vieni uz kitus grazesni, tie melyni su roziniais nerealus komplektas smile.gif prancuzas tobulas.... tuoj mesiu darbus ir eisiu nagus lakuotis jauciu  lotuliukas.gif

blush2.gif aciukas. 4u.gif Dar turiu pora sumakliuotu pagal Klaudos recepta.Kita karta pasirodysiu pirmus bandymus.
Zinai posaki:darbas ne vilkas... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Morgan @ 2012 10 19, 09:03)

Zinai posaki:darbas ne vilkas... biggrin.gif

jau ranka su baze lempoj lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurelia @ 2012 10 19, 08:18)
Lurta, Sylvia, Emsija, as, kas dar? vakare grisiu, sugalvosiu kaip cia mums susirasyt, gal man i AZ savo skyp'us parasykit? sujungsiu visas  4u.gif

O gal Facebook'u naudojatės? Pas mane skypas tik namie, o labai retai prisėdu prie naminio kompo doh.gif

Morgan wub.gif man tie baltai kaip tobulai nulakuota, apie prancūzus apskritai nekalbu - jie mano silpnybė, ir dar tas derinukas su mėlynais nagais thumbup.gif

Prisižiūrėjau, daba noriu savo lakavimą jau valyt ir tept kitką biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lurta: 19 spalio 2012 - 09:18
Labas merginos 4u.gif

Jei tik mane priimsit i meetuka, prisijungciau, nors ir ne daznai cia lankausi, butu malonu susipazinti gyvai blush2.gif

Jolkuces melyni naguciai su shtampuku superiniai, labai subtilus tas rastas (nors pati Konad nesu megeja) thumbup.gif

Morgan, o jau tie balti su juodu wub.gif wub.gif pati tokiu kaip uzsinorejau doh.gif kokios firmos blatas ir juodas lakai? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lurta @ 2012 10 19, 09:04)
Ačiū smile.gif bet Jūs gal apie Jolkucės nagus kalbėjote? smile.gif jos lakuoti panašesni į priaugintus smile.gif jei apie taškuoliukus, tai natūralūs.
O Jūsų voriukai tokie tikroviški...  thumbup.gif  Nemėgstu aš jų  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Aš jungiuos  drinks_cheers.gif

Ne, Jolkuces tai aš mačiau kad ten priauginti!
Taip, apie jūsų klausiau! ;-)

Morgan, labai mieli jūsų darbai!
Ypač balti su juodu patiko pirmoj foto.

Aš turiu visiška 'fetiša' graziems ir tik naturaliems nagams! Kaip suprantu cia jie visi ir buvo natūralus?!
wub.gif
Atsakyti
QUOTE(lotta23 @ 2012 10 19, 09:36)
Ne, Jolkuces tai aš mačiau kad ten priauginti!
Taip, apie jūsų klausiau! ;-)

Kad Jolkucės, man atrodo, irgi natūralūs ten. g.gif Na jei klystu, pataisys smile.gif
Atsakyti
[quote=Morgan,2012 10 19, 09:52]

user posted image
user posted image

Labas rytas smile.gif
Groziai bigsmile.gif bigsmile.gif Na gi, dabar konkreciau: kokios spalvos pirmoj foto, man visos lb grazios. Antroje tapsnota? Kokiom spalvom?
Atsakyti
merginos ka jus darot jei is ebayjaus siunta neateina?kaip pinigus galima grazinti?
Atsakyti
QUOTE(sylvia @ 2012 10 19, 11:22)
merginos ka jus darot jei is ebayjaus siunta neateina?kaip pinigus galima grazinti?

Svarbiausia, kad nebūtų praėjusios 45d. nuo apmokėjimo. Rašau tiesiog pardavėjui, kad negavau prekės ką darom, tai arba gražina pinigus, arba siunčia iš naujo.
Atsakyti
QUOTE(Fantazija02 @ 2012 10 19, 10:49)
Svarbiausia, kad nebūtų praėjusios 45d. nuo apmokėjimo. Rašau tiesiog pardavėjui, kad negavau prekės ką darom, tai arba gražina pinigus, arba siunčia iš naujo.

Aš ir taip pat padariau. Iš pradžių jie man dar sakė laukt, bet kai nusibodo, parašiau, kad grąžintų pinigus, tai tą pačią dieną ir grąžino.
Atsakyti
QUOTE(Fantazija02 @ 2012 10 19, 10:49)

Geriau , kad grazintu pinigus ir pirkit is naujo, nes kad issiunte antra karta nera jokios garantijos... sueis 45 dienos ir nebebus kam skustis.
Atsakyti