Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

ar kazkas dirbate ar bent esate girdeje apie Ibi flavlles firmos priemones geliniam lakavimui? kokie atsiliepimai apie Ba - ha gelinio lakavimo priemones? kokie pliusai ir kokie minusai ? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rubinas33 @ 2012 10 18, 09:14)
Labas mergaites, nebandėt šio lako tirpiklio ?
idomu kaip jis nuima gelinų laką
http://www.manikiura...c...-tirpiklis
smile.gif  smile.gif  smile.gif

as naudoju.... nuima tai panasiai kaip HG... tik ziuriu biski pabala oda, vadinasi sausina...
Atsakyti
Namu salygom Orly gelinis lakas nusiima ir su beacetoniniu nagu lako valikliu. Gal siek tiek ilgiau uztrunka negu su spec valikliu, bet visai gerai nusiima smile.gif
Atsakyti
Emsija- mano įkeltu nagu spalvos vadinasi 'date me' (violetine)
Ir ryski beveik neonine ruzava 'pink explosion', o nyksciai yra padaryti su blizguciais ir build gel.
mirksiukas.gif

Jolkuce, ta violetine labai įdomi tokia su aukseliu miela spalva!
Atsakyti
Merginos, tai darom meeta? Kita savaite mano vaikams atostogos, vaziuos pas senelius, tai galeciau is namu istrukti, o taip tai per taxavima negaliu iki miesto atsibelsti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurelia @ 2012 10 19, 07:29)
Merginos, tai darom meeta? Kita savaite mano vaikams atostogos, vaziuos pas senelius, tai galeciau is namu istrukti, o taip tai per taxavima negaliu iki miesto  atsibelsti  g.gif

apie koki susitikima kalbate?
Atsakyti
QUOTE(sylvia @ 2012 10 19, 08:35)
apie koki susitikima kalbate?

Apie Vilnieciu ir ne tik susitikima, sio forumo dalyviu :mirksiukas
Papildyta:
QUOTE(Aurelia @ 2012 10 19, 08:29)
Merginos, tai darom meeta? Kita savaite mano vaikams atostogos, vaziuos pas senelius, tai galeciau is namu istrukti, o taip tai per taxavima negaliu iki miesto  atsibelsti  g.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
as tada irgi jungiuos prie susitikimo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lotta23 @ 2012 10 18, 16:23)
Patiko Lurta ir Jolkuces nagai... 4u.gif

Lurta, o ten jusu dirbtini nagai?

Ikeliu mano lakuotus su GELeration lakais - helouvyniniai triju spalvu su voriuku  cool.gif

Ačiū smile.gif bet Jūs gal apie Jolkucės nagus kalbėjote? smile.gif jos lakuoti panašesni į priaugintus smile.gif jei apie taškuoliukus, tai natūralūs.
O Jūsų voriukai tokie tikroviški... thumbup.gif Nemėgstu aš jų lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Aurelia @ 2012 10 19, 07:29)

Aš jungiuos drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lurta: 19 spalio 2012 - 08:05
Lurta, Sylvia, Emsija, as, kas dar? vakare grisiu, sugalvosiu kaip cia mums susirasyt, gal man i AZ savo skyp'us parasykit? sujungsiu visas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(maraziuke @ 2012 10 18, 22:28)
Namu salygom Orly gelinis lakas nusiima ir su beacetoniniu nagu lako valikliu. Gal siek tiek ilgiau uztrunka negu su spec valikliu, bet visai gerai nusiima smile.gif

o man orly net su hg priemone nenusijame tongue.gif
user posted image
Ibd JUNGLE FEVER ir pro gel BRONDZ MEDAL smile.gif
Atsakyti
Na mano keli pavyzdukai blush2.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Labas rytas smile.gif
Atsakyti