Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(Emsija @ 2012 10 18, 07:55)
30+ verysad.gif amzius.... na, bet ne apie tokias liudnas temas forumas smile.gif

o ka, labai sena jautiesi? brandus amzius, mano 30+ jau prie pabaigos, o as dar vaikiskus burelius lankau lotuliukas.gif Buna moterys turi pora vaiku ir vyras trecias vaikas, o mano vyras turi 4 dukras blush2.gif
Dabar kad i tema, butu unsure.gif Lurta, labai grazus taskavotas prancuzas sakyciau wub.gif tobulas smile.gif Jolkuces violetiniai be priekaistu, forma nereali, nusibukinau nagus auginu, bet mano platus nagas, nzn kaip cia ziuresis blink.gif
Gal Vilniaus belakuojancios ir besilakuojancios padarom meeta?
Atsakyti
QUOTE(Solveiga84 @ 2012 10 18, 09:17)
tai, kad is to ebay, kiek prisisakius, jau virs menesio dar nemazai neatsiusta, ir kazi ar beatsius  verysad.gif
sakau Lt butu greiciau, bet nezinau kaip jis tiksliai vadinasi, tai per google nieko ir nerandu  unsure.gif

Kauno Nagavita karts nuo karto uzveza tu apvaliu paleciu - kartais skaidriu, kartais baltu ax.gif kaina apie 3 lt uz vnt meistrui ax.gif

Merginos, parekomenduokit kokia skaidria is HG - kad vos rozine ir geriau be blizgucio g.gif
Atsakyti
sveikos merginos 4u.gif
šiandien gavau siuntinuka is ebay su baze ir topu harmony .baze su roziniu uzrasu.kazuri jau buvo rasius kad toki gavo.ar jis orginalas?ar laiko taip pat gerai kaip ir ankstesnis??/ g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurelia @ 2012 10 18, 08:21)
Dabar kad i tema, butu  unsure.gif  Lurta, labai grazus taskavotas prancuzas sakyciau  wub.gif  tobulas smile.gif
Gal Vilniaus belakuojancios ir besilakuojancios padarom meeta?

Ačiū smile.gif Ingai čia reikia didelį pliusą užmesti ir va dar šitą 4u.gif biggrin.gif jos čia gera idėja, kuri man labai labai wub.gif
Aš pasirašyčiau į susibėgimą drinks_cheers.gif
Atsakyti
ibd indian sari
user posted image
http://www.part.lt/i...de5e22d4945.JPG
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sylvia: 18 spalio 2012 - 09:46
QUOTE(sylvia @ 2012 10 18, 10:45)
ibd indian sari
[i

bigsmile.gif bigsmile.gif Nuostabu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sylvia @ 2012 10 18, 09:45)
ibd indian sari

wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti

labai graži spalvyte 4u.gif
Atsakyti

Tikrai labai grazi spalva. O ji gyvai labiau i violetinuma ar i raudonuma/bordinuma? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonie @ 2012 10 18, 11:07)
Tikrai labai grazi spalva. O ji gyvai labiau i violetinuma ar i raudonuma/bordinuma? biggrin.gif

spalva dar ryskesne ,ji tokia vieletine.gyvai dar graziau atrodo.as vakar seile varvynau kai klientei nagus nulakavau.ir as taip noriu,ale dabar mano nagai raudonai padazyti unsure.gif verysad.gif pirmadieni nusidaziau verysad.gif
Papildyta:
per kiek laiko jus gaunat is beautyland lakus? nes as anksciau gaudavau per 1,5-2 savaites, o dabar jau 3 savaites praejo unsure.gif
Atsakyti

labai grazi spalva, as irgi jau laukiu atkeliaujant 'ant dienu' thumbup.gif
Atsakyti
mergaites, o iš kur jus perkatės lakiukus iš ebejaus ar amazon ?

ax.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rubinas33: 18 spalio 2012 - 13:15