Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(Jolkuce @ 2012 10 17, 20:20)
g.gif Vadinas tiek ibd tiek progel vistiek reikia 3 g.gif  Hm..kaip cia padarius biggrin.gif

jei spalvos identiškos tikrai tai aišku rinkis pigesnį variantą mirksiukas.gif , aš tuo metu irgi būčiau ėmusi Progel'į , bet neturėjo buvo tik IBD tai tą ir paėmiau.....
Papildyta:
QUOTE(Lurta @ 2012 10 17, 20:25)
Sveikos smile.gif nu, mergičkos, prikėlėt grožių  4u.gif O tie Jolkucės violetinių forma  wub.gif  wub.gif negaliu atsižiūrėt  blush2.gif
o aš užsukrėčiau taškiukais biggrin.gif IBD sea shell pink 2 sl, Orly white tips

gražu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lurta @ 2012 10 17, 20:25)
Sveikos smile.gif nu, mergičkos, prikėlėt grožių  4u.gif O tie Jolkucės violetinių forma  wub.gif  wub.gif negaliu atsižiūrėt  blush2.gif
o aš užsukrėčiau taškiukais biggrin.gif IBD sea shell pink 2 sl, Orly white tips
[url=http:

wub.gif labai dailu..
Atsakyti
Ačiū smile.gif Inga, Jūs buvot priklijavus akutes prie tokio prancūzo, kokio dydžio tie kristaliukai? Kiek ieškojau, man jie tokie dideli atrodo...
Atsakyti
QUOTE(Lurta @ 2012 10 17, 20:48)
Ačiū smile.gif Inga, Jūs buvot priklijavus akutes prie tokio prancūzo, kokio dydžio tie kristaliukai? Kiek ieškojau, man jie tokie dideli atrodo...

Aga aš buvau ax.gif
Arba S3 arba S5 (ciklantoje pirktos, Kaune priešais Sodros pastatą, yra papuošalų parduotuvė, tai ten perku, jei reik ir ant drabužio kokio paklijuot tai perku kur karščiu klijuojasi ir auskariuką kokį pasidaryt irgi ten mirksiukas.gif )
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 10 17, 21:07)
Aga aš buvau  ax.gif
Arba S3 arba S5 (ciklantoje pirktos, Kaune priešais Sodros pastatą, yra papuošalų parduotuvė, tai ten perku, jei reik ir ant drabužio kokio paklijuot tai perku kur karščiu klijuojasi ir auskariuką kokį pasidaryt irgi ten  mirksiukas.gif )

man ciklanta taip pat atradimas netiketas buvo (vyras ejo i ginklu parduotuve, o as netycia ciklanta pamaciau), tai uzsipirkau nemazai kristaliuku ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 10 17, 20:16)
Aciu merginos kam patiko ,plokstele M83 4u.gif

aciukas smile.gif ! hi.gif
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 10 17, 12:34)
Tai taip aš taip ir darau.... aš turėjau omenyje, kad ne visos klientės trokšta baltos baltos baltos spalvos, nori kad su pagrindo spalva dar ant viršaus perbraukti, aš tą turėjau omenyje... ar ją antrą kartą jau ant baltos spalvytės ar neišmurzintų  mirksiukas.gif

Sveika sugryžusi, tai kur buvome prapuolę? A? g.gif  rolleyes.gif  lotuliukas.gif

Pas mane tik kelios yra kurios nori baltu baltu nagu.Daugumoj nori kad ta balta siek tiek nublankint.
Nu tai darbas,namu statyba ir n.n.n kitu darbu. biggrin.gif Kol kas dar sunku isivaziuot i bendravima forume doh.gif

QUOTE(Jolkuce @ 2012 10 17, 14:30)
user posted image
HG Night Reflection  3 sluoksniai+shtampikas, i vel rodo melynai juoda, kai spalva violetine doh.gif
user posted image

kaip grazu 4u.gif wub.gif Nu ir turit jus fantazija,pas mane su tuo silpnai.
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 10 17, 20:07)
Aga aš buvau  ax.gif
Arba S3 arba S5

Hm, aš Vilniuje unsure.gif reiks bandyt į medines šukas ar krinonon apsilankyt. Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 10 17, 20:04)
biggrin.gif  biggrin.gif  jetus tada as katik pencinyke pasijutau biggrin.gif Aga ka turi mergaite ta turi wub.gif
Ei kas te zalesi pirko is IBD? Kiek sluoksniu reik monter green?Ar kaip ji vadinas..

30+ verysad.gif amzius.... na, bet ne apie tokias liudnas temas forumas smile.gif

Noriu raudonos spalvos, tamsesnes nei Bing cherry, bet sviesesnes nei Mogul, tik ne HG, nes su sia firma nesusitvarkau blush2.gif
Gal turit minciu?
Atsakyti
QUOTE(Emsija @ 2012 10 18, 08:55)
Noriu raudonos spalvos, tamsesnes nei Bing cherry, bet sviesesnes nei Mogul, tik ne HG, nes su sia firma nesusitvarkau blush2.gif
Gal turit minciu?

Siaubas, o aš jau galvojau, kad čia tik man vienai neina su ja susitart doh.gif Liejasi, belekaip dengiasi ir kiek aš ją bedžiovinčiau, kokio storio topą dėčiau vistiek pasivalo spalva ir galiukai doh.gif Žinau, žinau kad čia ne lako bėda, bet kolkas matyt dar per mažai praktiktos biggrin.gif
Atsakyti
Labas mergaites, nebandėt šio lako tirpiklio ?
idomu kaip jis nuima gelinų laką
http://www.manikiura...c...-tirpiklis
smile.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Emsija @ 2012 10 17, 11:22)
Ebay.com pilnas smile.gif

tai, kad is to ebay, kiek prisisakius, jau virs menesio dar nemazai neatsiusta, ir kazi ar beatsius verysad.gif
sakau Lt butu greiciau, bet nezinau kaip jis tiksliai vadinasi, tai per google nieko ir nerandu unsure.gif
Atsakyti