Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(Aurelia @ 2012 10 17, 18:31)
Pritariu  thumbup.gif

Man tie marmurai ant galu nepatinka  schmoll.gif  kazkaip vaizdas lyg nesvarus nagais, ar taip niekam neatrodo? Cia tiesiog prie spalvyno kabinuosi, kaip apdege, apruke.. kazkaip neestetiskai atrodo. Siaubas, dabar uzmetysit akmenais...  unsure.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif niekas tavęs ir nesiruošia mėtyti akmenimis, mes visi esame žmonės ir mes kiekvienas turime savo nuomonę, kurią galima garsiai reikšti. Vienam tas kitam anas nepatinka. Man asmeniškai tai irgi nėra ypatingai gražu, man žymiai gražiau yra viena gražia spalva nulakuota mirksiukas.gif .

Kaip pvz. man ant kitų nerealiai gražu yra raudona ta kraujinė spalva ir t.t., o ant savęs negaliu mane erzina, aš mieliau renkuosi mėlyną, žalią, morką ar šiaip kokią ryškią bet tik ne raudoną doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 10 17, 18:30)
Konado laku sidabriniu smile.gif

dekui 4u.gif
o as dar radau prie saulutes fotkinta PN spalvas, tikresni atspalviai matyt.
http://www.part.lt/p...78d3dcf9395.JPG
Atsakyti
QUOTE(Aurelia @ 2012 10 17, 18:31)
Pritariu  thumbup.gif

Man tie marmurai ant galu nepatinka  schmoll.gif  kazkaip vaizdas lyg nesvarus nagais, ar taip niekam neatrodo? Cia tiesiog prie spalvyno kabinuosi, kaip apdege, apruke.. kazkaip neestetiskai atrodo. Siaubas, dabar uzmetysit akmenais...  unsure.gif

Man irgi nelabai, siaip as uz labai subtilia daile apskritai, kaip Jolkuces stampukas paskutinis ir panasiai. Gal cia mano amzius toki poziuri duoda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Emsija @ 2012 10 17, 18:29)
Man irgi nelabai, siaip as uz labai subtilia daile apskritai, kaip Jolkuces stampukas paskutinis ir panasiai. Gal cia mano amzius toki poziuri duoda smile.gif

ax.gif Vadinasi ne man vienai taip... mano irgi amzius turbut savo daro rolleyes.gif , nors po teisybei skonis stabilus mirksiukas.gif Na taip, skonio reikalas cia aisku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 10 17, 19:49)
Nu jau tep suskelet ,ka toks jausmas ,ka jumi abiem po 50 biggrin.gif

turbut tiek ir yra, abieju amziu i kruva sudejus biggrin.gif
Mano amziui Joliaus violetiniai laaaaaabai patiko... Nagu forma ideali smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Signa... @ 2012 10 17, 19:59)
turbut tiek ir yra, abieju amziu i kruva sudejus biggrin.gif
Mano amziui Joliaus violetiniai laaaaaabai patiko... Nagu forma ideali smile.gif

biggrin.gif biggrin.gif jetus tada as katik pencinyke pasijutau biggrin.gif Aga ka turi mergaite ta turi wub.gif
Ei kas te zalesi pirko is IBD? Kiek sluoksniu reik monter green?Ar kaip ji vadinas..
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 10 17, 15:30)
hihihi.gif sorriukas biggrin.gif
AI cia mano keli kleckai ax.gif
Kamuflezas(HG exhale+ORLY white tips=maisyta),galiukai white tips.

Niu jolkiaus kaip visada viskas tobula wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 10 17, 15:30)
HG Night Reflection  3 sluoksniai+shtampikas, i vel rodo melynai juoda, kai spalva violetine doh.gif
user posted image

Jolkuce, laaaaabai grazus sitie wub.gif o koks numeris shtampuko plokshteles? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lisik @ 2012 10 17, 20:09)
Jolkuce, laaaaabai grazus sitie  wub.gif   o koks numeris shtampuko plokshteles?  smile.gif

Aciu merginos kam patiko ,plokstele M83 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 17 spalio 2012 - 19:16
QUOTE(Jolkuce @ 2012 10 17, 20:04)
biggrin.gif  biggrin.gif  jetus tada as katik pencinyke pasijutau biggrin.gif Aga ka turi mergaite ta turi wub.gif
Ei kas te zalesi pirko is IBD? Kiek sluoksniu reik monter green?Ar kaip ji vadinas..

aš turiu
galima ir dviem, nesman papuolė gerai pigmentuota, bet gražiau spalva pasimato po triju mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 10 17, 20:18)
aš turiu
galima ir dviem, nesman papuolė gerai pigmentuota, bet gražiau spalva pasimato po triju  mirksiukas.gif

g.gif Vadinas tiek ibd tiek progel vistiek reikia 3 g.gif Hm..kaip cia padarius biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif nu, mergičkos, prikėlėt grožių 4u.gif O tie Jolkucės violetinių forma wub.gif wub.gif negaliu atsižiūrėt blush2.gif
o aš užsukrėčiau taškiukais biggrin.gif IBD sea shell pink 2 sl, Orly white tips
user posted image
Atsakyti