Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 10 17, 13:34)

O dėl tų šedevrų....pati pasidaryk...ir pamatysi kaip į trasą eis.... o beto aš jau du metus  g.gif atrodo  lotuliukas.gif  su ilgalaikiais dirbu, tai jau visom pabodo ta viena klasikinė spalva, tai nori kažko naujo neįprasto ir naujoviško.... aišku yra ir konservatorių  mirksiukas.gif

Niu as vis galvoju kad reikia ant paleciu visokiu nesamoniu pridaryt - gal issijudins moteros tadu biggrin.gif nes kai pasiulau ka idomesnio zirst pradeda, kad aij, gal viena spalva geriau ir t.t. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 10 17, 11:13)

bigsmile.gif bigsmile.gif Nugis superinis vaizdelis wub.gif blem pritasket pritampet su penzeliu, o kokie groziai poto gaunas..labai patiko tie ruduliai marmurinuliai bigsmile.gif

Ex, o del kolekcijos gaila, bet avdrug kai sako kur ebejuje uzmatysim- tai reksim cia cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 10 17, 15:17)
bigsmile.gif  bigsmile.gif Nugis superinis vaizdelis wub.gif blem pritasket pritampet su penzeliu, o kokie groziai poto gaunas..labai patiko tie ruduliai marmurinuliai bigsmile.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vyvukas @ 2012 10 17, 15:22)

hihihi.gif sorriukas biggrin.gif
AI cia mano keli kleckai ax.gif
Kamuflezas(HG exhale+ORLY white tips=maisyta),galiukai white tips.
user posted image
HG Night Reflection 3 sluoksniai+shtampikas, i vel rodo melynai juoda, kai spalva violetine doh.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 10 17, 15:30)
Kamuflezas(HG exhale+ORLY white tips=maisyta),galiukai white tips.

wub.gif Blembački kaip gražu wub.gif thumbup.gif jėga, o aguonytė pačios kreivinta?

O tu kur susimaišius tą kamufležą?
Aš vakar žinok maišiau į 01423 dėjau lašas po lašo bet tiesiai į buteliuką 01408, nes nepatiko man tos 01423 geltonumas lendantis lauk doh.gif , tai db l. gražus švelnus su balkšvumu pinkas gavosi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 10 17, 15:35)
wub.gif Blembački kaip gražu  wub.gif  thumbup.gif jėga, o aguonytė pačios kreivinta?

O tu kur susimaišius tą kamufležą?
Aš vakar žinok maišiau į 01423 dėjau lašas po lašo bet tiesiai į buteliuką 01408, nes nepatiko man tos 01423 geltonumas lendantis lauk  doh.gif , tai db l. gražus švelnus su balkšvumu pinkas gavosi  thumbup.gif

doh.gif Jo kreivinau pati- tai viena isejo, o kita kliockas gavos, nes teturiu kilometrini teptuka,kuri is Egidijos gavau, reik daba mazelesnio ieshkotis ax.gif
Maisau tai vienkartini kieki mazdaug is akies bandau taikyt,nors va reiktu prasiplaut induka ir pasidaryt is kart gaugiau jo,alia cia veliau, nes baltas baiges lakas smile.gif
Atsakyti

Sikart man labiau tie melyni/violetiniai patiko wub.gif ziauriai grazus stampukas pritaikytas, subtiliai ziurisi.
Atsakyti
QUOTE(Emsija @ 2012 10 17, 15:53)
Sikart man labiau tie melyni/violetiniai patiko wub.gif ziauriai grazus stampukas pritaikytas, subtiliai ziurisi.

drinks_cheers.gif Man prancuzas grazesnis be kamuflezo, sitaip labai dirbtinai atrodo g.gif O plius i kvietkas vienas nepavykes blush2.gif
Atsakyti
kur jus perkat parafina?gal zinot kur galima nusipirkt pigiau?
Atsakyti

HG Night Reflection  3 sluoksniai+shtampikas, i vel rodo melynai juoda, kai spalva violetine doh.gif

o kokia spalva stampukas detas?
Atsakyti
QUOTE(vilze @ 2012 10 17, 18:26)
o kokia spalva stampukas detas?

Konado laku sidabriniu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Emsija @ 2012 10 17, 14:53)

Pritariu thumbup.gif

Man tie marmurai ant galu nepatinka schmoll.gif kazkaip vaizdas lyg nesvarus nagais, ar taip niekam neatrodo? Cia tiesiog prie spalvyno kabinuosi, kaip apdege, apruke.. kazkaip neestetiskai atrodo. Siaubas, dabar uzmetysit akmenais... unsure.gif
Atsakyti