Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

Labas rytas 4u.gif , mergaitės mirksiukas.gif , seniai besimatėm blink.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Indrushka @ 2012 10 16, 22:22)
O windsoras tai nereali spalva, vaikstau jau pusantros savaites ir negaliu atsiziureti i nagus  wub.gif
dabar labai rupi ta paris rose isbandyti, sake labai frechui tinka, ziuresiu, tikiuosi nebus kaip pink smoothie  ax.gif

Kas čia per žalia spalva? g.gif a?
Na ir ta rose įdomi g.gif lauksim vaizdelių....

P.s. aš irgi einu įsikelsiu foto į kompą, sutvarkysiu formatus ir įmesiu jums pasigrožėti pora rankyčių lotuliukas.gif
Atsakyti
vakar lakavau su ibd knock out spalva. nu gi grazi spalva.4 klientes is eiles lakavosi sia spalva.jinai su perlamutru turi biski blizgucio.sppalva tokia avietine, burokine, saltibarsciu.pries kelias dienas buvau ikelusi spalvas
http://www.part.lt/i...34dc8a25590.JPG
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sylvia: 17 spalio 2012 - 09:52
As ne i tema 4u.gif

Radau toki FB puslapi ( man rodos, graiku), kur nuorodas is musiskiu supernaguciu kelia blink.gif

http://www.facebook....nByK?ref=stream

Jei kam nerodo, tai reikia susirasti Nails & Fun by K ax.gif
Atsakyti
Taigi....
SuperNail Progel "Bubble Bath" 2 sluoksniai
user posted image
user posted image

Pagal Klau idėją (atrodo) mirksiukas.gif trupučiuką nevykęs foto kampas, nes atrodo kad galai l. stori ir burbulais nuėję, bet to nėra blush2.gif
Struktūrinis
Orly balta;Harmony- Meet my in Milano 01540;harmony- Bronzed 01355 ir viskas su plonu teptuku dar patampyta.
SuperNail Progel "Sparkling Mist"
user posted image
user posted image
user posted image

IBD Bing Cherries (2sl.) ir IBD Green Monster (3sl.)
user posted image
user posted image

HG 01423 Sweet Dream
HG 01348 Black shadow; 01363 Good Gossip ir dar su plonu teptuku viskas patampyta.
SN Sparkling Mist
user posted image
user posted image
user posted image
Papildyta:
Beje ,
matėt kad neperseniausiai praūžusioje parodoje Sant Peterburge buvo pristatyta RUSSIA kolekcija thumbup.gif

naujieji Fundaishon buteliukai....

Visdėlto mūsų spėjimai pasitvirtino... RUSSIA kolekcija bus platinama tik Rusijoje verysad.gif
Atsakyti
[quote=ingeborgita2,2012 10 17, 11:13]
Taigi....
SuperNail Progel "Bubble Bath" 2 sluoksniai
[img]http://images16.fotki.com/v258/photos/8/1334788/7288042/IM

Ji grazi turetu but kaip prancuzo pagrindas ar ne?
Papildyta:
QUOTE(sylvia @ 2012 10 17, 10:50)
vakar lakavau su ibd knock out spalva. nu gi grazi spalva.4 klientes is eiles lakavosi sia spalva.jinai su perlamutru turi biski blizgucio.sppalva tokia avietine, burokine, saltibarsciu.pries kelias dienas buvau ikelusi spalvas
http://www.part.lt/i...34dc8a25590.JPG

Ko ant rankos nenufotografavai spalvytes? Labai but idomu paziuret smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Emsija @ 2012 10 17, 11:15)
Ji grazi turetu but kaip prancuzo pagrindas ar ne?

Galbūt, bet aš tik galvoju ar pvz. jei ją per baltą perbraukus, neliktų murzina balta g.gif
Atsakyti
QUOTE(Solveiga84 @ 2012 10 16, 21:29)
sveikos  4u.gif
kur jus perkate, na tuos lako demonstravimo ratus, net nezinau, kaip jie taisyklingai vadinasi  blush2.gif
gal kokioj internetinej parduotuvej yra?
aciu  smile.gif

Ebay.com pilnas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Emsija @ 2012 10 17, 10:16)
Ko ant rankos nenufotografavai spalvytes? Labai but idomu paziuret smile.gif

neturejau laiko labai daug klienciu buvo gal ant dienu padarysiu
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 10 17, 11:17)
Galbūt, bet aš tik galvoju ar pvz. jei ją per baltą perbraukus, neliktų murzina balta  g.gif

tai balta ant jos ir tada topas. Nezinau kaip kitoms, bet man taisant baltos linija, niekada pagrindo spalva nesusigadina, kaip ji gali susigadint jei jau buvo pakista po lempa? Na badysiu kita savaite sau toki prancuza darytis, imesiu nuotrauka jei graziai ar bent pusetinai pavyks smile.gif
Atsakyti
Sveikos plepes 4u.gif

Pasirodau grazu atradima smile.gif
IBD Mango (2 sl.) + IBD Sea Perl (1 sl). Is esmes spalvyte lieka tokia pati, bet tokio blizgesio daugiau 4u.gif

user posted image
Papildyta:
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 10 17, 11:13)

paskutinieji wub.gif

Mano klientes tai konservatores kazkokios... sad.gif Nenori tokiu sedevru verysad.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 10 17, 08:08)
Tinka, visos cia miksuoja mirksiukas.gif
doh.gif Kaip tamstele neskaitot ka rasom ojei...Gi 100 kart yra sakyta sita reval geliu serija juodoje taroje skirta nagu priauginimui, ne uv lakavimams tongue.gif

Blyn tai kad tik kelios dienos kaip gryzau i tema,gal ko ir nedaskaiciau. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Emsija @ 2012 10 17, 11:49)
tai balta ant jos ir tada topas. Nezinau kaip kitoms, bet man taisant baltos linija, niekada pagrindo spalva nesusigadina, kaip ji gali susigadint jei jau buvo pakista po lempa? Na badysiu kita savaite sau toki prancuza darytis, imesiu nuotrauka jei graziai ar bent pusetinai pavyks smile.gif

Tai taip aš taip ir darau.... aš turėjau omenyje, kad ne visos klientės trokšta baltos baltos baltos spalvos, nori kad su pagrindo spalva dar ant viršaus perbraukti, aš tą turėjau omenyje... ar ją antrą kartą jau ant baltos spalvytės ar neišmurzintų mirksiukas.gif

QUOTE(Sonie @ 2012 10 17, 13:07)
Sveikos plepes  4u.gif

Pasirodau grazu atradima smile.gif
IBD Mango (2 sl.) + IBD Sea Perl (1 sl). Is esmes spalvyte lieka tokia pati, bet tokio blizgesio daugiau  4u.gif
paskutinieji  wub.gif
Mano klientes tai konservatores kazkokios... sad.gif Nenori tokiu sedevru  verysad.gif  doh.gif

Sveika sveika.....
užsirašiau šį atradimą į atradimų sąrašą lotuliukas.gif ir ryt darbe bus išbandytas mirksiukas.gif
O dėl tų šedevrų....pati pasidaryk...ir pamatysi kaip į trasą eis.... o beto aš jau du metus g.gif atrodo lotuliukas.gif su ilgalaikiais dirbu, tai jau visom pabodo ta viena klasikinė spalva, tai nori kažko naujo neįprasto ir naujoviško.... aišku yra ir konservatorių mirksiukas.gif

QUOTE(Morgan @ 2012 10 17, 13:10)
Blyn tai kad tik kelios dienos kaip gryzau i tema,gal ko ir nedaskaiciau. mirksiukas.gif

Sveika sugryžusi, tai kur buvome prapuolę? A? g.gif rolleyes.gif lotuliukas.gif
Atsakyti