Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(Indrushka @ 2012 10 16, 22:11)
SN windsor green
baltic
paris rose
sonoran spice (manau jis tip top kaip tavo road to paris )

bigsmile.gif ooo tep neblogai sakyciau, bet ar tu neturejai melynos ? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 10 16, 21:17)
bigsmile.gif  ooo tep neblogai sakyciau, bet ar tu neturejai melynos ? unsure.gif

nia zinok schmoll.gif turejau tik ta HG kur wigle fingers, ji tokia labai blizgi, o tokios santuresnes, ne. O windsoras tai nereali spalva, vaikstau jau pusantros savaites ir negaliu atsiziureti i nagus wub.gif neturiu supratimo kaip man lipo zalia spalva, bet as ja myliu wub.gif kaledoms gerai ziuresis vienas nagas stand out tarp tu zaliu ax.gif

dabar labai rupi ta paris rose isbandyti, sake labai frechui tinka, ziuresiu, tikiuosi nebus kaip pink smoothie ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Indrushka @ 2012 10 16, 22:22)
nia zinok  schmoll.gif turejau tik ta HG kur wigle fingers, ji tokia labai blizgi, o tokios santuresnes, ne. O windsoras tai nereali spalva, vaikstau jau pusantros savaites ir negaliu atsiziureti i nagus  wub.gif neturiu supratimo kaip man lipo zalia spalva, bet as ja myliu  wub.gif kaledoms gerai ziuresis vienas nagas stand out tarp tu zaliu  ax.gif

dabar labai rupi ta paris rose isbandyti, sake labai frechui tinka, ziuresiu, tikiuosi nebus kaip pink smoothie  ax.gif

wub.gif ex..zalieji..blem i vel noreciau biggrin.gif Nes paryzius vo daba nelabai man limpa ax.gif ant nagu.Tai tu kai isbandysi mestelk mum foto ar info bent apie ta rose mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 10 16, 21:31)
wub.gif  ex..zalieji..blem i vel noreciau biggrin.gif Nes paryzius vo daba nelabai man limpa ax.gif ant nagu.Tai tu kai isbandysi mestelk mum foto ar info bent apie ta rose mirksiukas.gif

butinai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Indrushka @ 2012 10 16, 21:30)
Koks čia lakavimas be bazes?  blink.gif spalva iškart ant nago tepat?  g.gif  blink.gif

Nu ir parasiau, koks gi lakavimas be bazes doh.gif
Prepa turejau omenyj ax.gif
Atsakyti
Dekui merginos!
QUOTE(Indrushka @ 2012 10 16, 21:30)
Vilze gražiu uzmaciau spalvų  thumbup.gif
Gali pavadinimus surašyti?  blush2.gif

po spalvom surasyti nr 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aureku @ 2012 10 16, 16:16)
ziuriu daug kas dirbate su IBD geliais, ar jie nera blogesni uz HG, kazkada turejau viena spalva tai sutirstejo, net nepanaudota, bet tas buvo labai senai, gal dabar jau patobulinti jie. ar jie gerai laikosi, nes ziuriu IBD daug grazesniu spalvyciu yra.

Gal kas turite HG Me in Millano ir Party expresso, ar grazios spalvytes?

turiu abi sias spalvas,labai grazios ir tikrai turetub but einamos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vilze @ 2012 10 16, 21:46)
Dekui merginos!

po spalvom surasyti nr 4u.gif

oj per tel neuzmaciau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mataloskis @ 2012 10 16, 15:42)
aciu uz atsakyma.o is baltu tai turbut balciausia sleek white?

is baltu balciausia, orly balta ax.gif

QUOTE(vilze @ 2012 10 16, 21:11)
http://www.part.lt/p...b51e3dd5337.JPG
man atrodo jau rodziau, seni pirkiniai cia. is kaires 3 spalvos.

grazios bigsmile.gif
o as siandien pro gel bronzini blizguti gavau ir ibd jungle fever wub.gif
Atsakyti
QUOTE(aureku @ 2012 10 16, 14:16)
ziuriu daug kas dirbate su IBD geliais, ar jie nera blogesni uz HG, kazkada turejau viena spalva tai sutirstejo, net nepanaudota, bet tas buvo labai senai, gal dabar jau patobulinti jie. ar jie gerai laikosi, nes ziuriu IBD daug grazesniu spalvyciu yra.

Gal kas turite HG Me in Millano ir Party expresso, ar grazios spalvytes?

Ten buvo partija bloga smile.gif

O ibd tinka su HG baze ir topu?Gal kas bandet sita,pagal mane cia baltu baltas gelisho My Webpage
Atsakyti
QUOTE(Morgan @ 2012 10 17, 07:48)
Ten buvo partija bloga smile.gif

O ibd tinka su HG baze ir topu?Gal kas bandet sita,pagal mane cia baltu baltas gelisho My Webpage

Tinka, visos cia miksuoja mirksiukas.gif
doh.gif Kaip tamstele neskaitot ka rasom ojei...Gi 100 kart yra sakyta sita reval geliu serija juodoje taroje skirta nagu priauginimui, ne uv lakavimams tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 17 spalio 2012 - 08:09
Sveikos, buvau pas jus prieš porą savaičių, klausiau , ar sugebėsiu pati nusilakuoti ir tt. Taigi, aš jau po pirmo bandymo. Pavyko neblogai, be dulkių, tik ant kelių nagų odelių pataikiau. Padauginau lako.
Nusipirkau pradžiai pora lakų. Man lbai patinka prancūziškas. taigi aš norėjau tokio balto (ant viso nago plokštelės, jau ant viršaus), kurio užtenka vieno sluoksnio, na, toks kaip iš žurnalo. bet nusiprikau HG sweet dream(kūno spalvytė). Gal kuri kartais suprantate apie kokią spalvą aš kalbu mirksiukas.gif ir parašysite jos pavadinimą. smile.gif
Atsakyti