QUOTE(Pikantiška @ 2012 10 15, 10:22)
kartoju klausima
Susigadins pagrindas. Ne bus labai baisu, bet jei daug bruzinsi korektorium- spalva truputi pasivalys.
QUOTE(maraziuke @ 2012 10 15, 21:24)
Sveikos mergaites, gal kuri turit HG Taupe Model spalvyte? Kaip ji realiai atrodo?
cia is interneto tik tiek radau
http://melva.sg/wp-c...2/08/photo1.jpg
QUOTE(tamosiuke @ 2012 10 15, 23:07)
Susigadins pagrindas. Ne bus labai baisu, bet jei daug bruzinsi korektorium- spalva truputi pasivalys.
va to ir bijau o tai kaip patartumet, kad nesusiadintu
QUOTE(Pikantiška @ 2012 10 16, 07:36)
va to ir bijau o tai kaip patartumet, kad nesusiadintu
Aš valau su sausu teptuku, tuo pačiu, kuriuo bazės pertekliu nuvalau, nemerkdama į valiklį.
Ateinu su pastebėjimais - vakar atėjo mergaitė manikiūro, visąlaik keikdavausi, kad jai sunkiai nusivalo. Paskutinį kartą lakuodama, galvoju, ir taip nagutis pašiauštas, tai prepą tepsiu tik ant galiukų. Tai vakar jau ji man skundžiasi, kad šįkart l.blogai laikė, ėmė nuo nago šaknies laupytis. Nu ir ką, valant per visą ilgį kuo puikiausiai atšoko lakas, o galiukus teko gramdyt. Na bet šįkart jau tepiau prepą per visą ilgį.
Ir dar vienas - taškiukai boružiukai (ingeborgitos, berods, sumanyti atrasti ) žymiai gražiau šviesūs ant tamsaus pagrindo, nei tamsūs ant šviesaus.
QUOTE(Lurta @ 2012 10 16, 08:59)
Aš valau su sausu teptuku, tuo pačiu, kuriuo bazės pertekliu nuvalau, nemerkdama į valiklį.
Ateinu su pastebėjimais - vakar atėjo mergaitė manikiūro, visąlaik keikdavausi, kad jai sunkiai nusivalo. Paskutinį kartą lakuodama, galvoju, ir taip nagutis pašiauštas, tai prepą tepsiu tik ant galiukų. Tai vakar jau ji man skundžiasi, kad šįkart l.blogai laikė, ėmė nuo nago šaknies laupytis. Nu ir ką, valant per visą ilgį kuo puikiausiai atšoko lakas, o galiukus teko gramdyt. Na bet šįkart jau tepiau prepą per visą ilgį.
Ir dar vienas - taškiukai boružiukai (ingeborgitos, berods, sumanyti atrasti ) žymiai gražiau šviesūs ant tamsaus pagrindo, nei tamsūs ant šviesaus.
Man berots vitrinoj sake prepa tepti tik ant galu tai dabar visada tik ant galu tepu...
QUOTE(sau_lu_te @ 2012 10 16, 08:36)
Man berots vitrinoj sake prepa tepti tik ant galu tai dabar visada tik ant galu tepu...
Aš jo visai srengiuosi netepti, bet merginom, kurios sako, kad joms prastai laiko įprastas lakas, užtepdavau. Tai vakarykštei tepdavau, nes ji kasdien persilakuodavo nagus. Tai va, išėjo taip, kad tas prepas ir laikydavo jai gelinį laką.
QUOTE(sau_lu_te @ 2012 10 16, 08:36)
Orly prepas tepamas tik ant galiuku kaip ir rugstinis. Harmony tepamas per visa nagą
QUOTE(Kristalė* @ 2012 10 15, 23:10)
Aciu uz atsakyma va dar pati toki pvz radau, gal kam pravers. Man padejo suvokt, kad vis del to nelabai man ta spalvyte
http://www.salongeek...colours-39.html
As turiu ta taupe model ant nagu savo.Uz poros val ikelsiu.Sveikutes
sakykit, jei turiu pasidengusiu nagucius bespalviu gelish, nusilakavau paprastu laku, bet dabar ji nusivalyti noriu, kazin nenusiims man visas gelis? jei ne i ta tema papuoliau, tai atsiprasau