Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(tamosiuke @ 2012 09 30, 21:07)
Gal i soliariuma ejo ir krema naudojo? Keistai cia kazkokia reakcija...bet man atrodo cia ne pirma karta panos tokias nuotraukas rodo g.gif Kazkada kazkam jau yra panasiai buve...
Bet man tai toks vaizdelis, kad cia grynai su kazkuom sureagavo.
Atsimenat viena mergina skundesi temoj, kad po nulakavimo prancuziskai jau po dienos visi nagai suskilinejo? Tai galiu pasakyt kas ten buvo do bajeris padarytas, ogi eilini karta ,, meistre,, vietoj virsutinio sluoksnio uztepe gelio stikla doh.gif  biggrin.gif Tikiuosi po mano lakavimo viskas gerai 4u.gif

atsimenu ir as, kad kaskuri buvo ikelusi nuotrauka su parudavusiais nagais

Vienu zodziu niekas neaisku unsure.gif

P.S. Perlalakavau as snd tai merginai nagucius, nesmagu buvo, kad taip atsitiko
Atsakyti
QUOTE(nikee23 @ 2012 09 30, 18:49)
labas vakaras  smile.gif
o seashel pink po dvieju sluoksniu nesisviecia nago galiukas? 4u.gif

mano čia visai trumpi nagai, tai pasižiūrėjau, kad galėčiau ir netepti nieko ant galiukų. Ilgesniems šviestųsi.

QUOTE(freza80 @ 2012 09 30, 19:04)
O as prisidesiu su klaisimu, ar nedryzuoja? g.gif

nedryžuoja

QUOTE(Emsija @ 2012 09 30, 19:42)
Svieciasi galiukas, man nedryzuoja, ji turi toki gelsva atspalvi, jokio ruzavumo nera.

nu man ji tikrai ne su gelsvu, o lengvai lengvai rožinė. Labai patiko man šita spalvytė.
Atsakyti
QUOTE(klau @ 2012 09 28, 23:04)
Pasitinkant rudeni,pas mane dabar tokie lakavimai patys einamiausi biggrin.gif user posted image
O cia siaip, einamiausia randona biggrin.gif
user posted image

wub.gif thumbup.gif blink.gif wow kaip gražu.....a kodėl apačioje nėra paaiškinimo kaip tą grožį padaryti? blush2.gif a?!
QUOTE(vilze @ 2012 09 28, 23:33)
tai ir as i raudonu tema... HG queen of hearts smile.gif
user posted image

Šitj foto labai gražiai šita spalva pagauta wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Kristalė* @ 2012 09 30, 14:07)
merginos, kas nutiko naguciams, tik vakar lakuota  doh.gif  g.gif

nelabai įžiūriu kas ten atsitikę, bet pas mane kažkada buvo dviem klientėms parudavę nagai.... bet buvo vasara.....ir šiaip neišsiaiškinau kas ten ir kaip....bet pfu pfu pfu daugiau nepasikartojo tokie bairiai....
Atsakyti
Laba,
Noriu ir aš į Jūsų gretas įsipiešti, bet dar tik dairausi priemonių ir lempos, tai vis klausimų iškyla, gal jūs galėsit padėt ax.gif Gal kuri turite tokią lempą http://www.nagams.lt...mamu-dugnu.html ?
ar normali ji? Ar ateityje nebus sunku rast jai lempučių pakeitimui?
Atsakyti
QUOTE(aiwija @ 2012 10 01, 15:39)
Laba,
  Noriu ir aš į Jūsų gretas įsipiešti, bet dar tik dairausi priemonių ir lempos, tai vis klausimų iškyla, gal jūs galėsit padėt ax.gif Gal kuri turite tokią lempą http://www.nagams.lt...mamu-dugnu.html ?
ar normali ji? Ar ateityje nebus sunku rast jai lempučių pakeitimui?

Iš to, ką matau ir koks aprašymas, tai mano tokia (tik lemputės ne U formos, o H). Nežinau, kaip dėl lempučių, nes vienas užsisakiau, netiko, o su dar dviem užsakymais kilo nesklandumų.
Atsakyti
buvau Nagavitoj.... ax.gif

Taigi pasakau.... Kitą savaitę turėtų gauti papildymą Super Nail's Pro Gel'ių, lygtais IBD ir turi gauti kažkokią naują firmą, kuri ten nuo šilumos ir šalčio keičia spalvytes, bet tai bus ilgalaikiai lakiukai, nes BIO geliukų yra ir db pirkti, bet ten jau bus ilgalaikiai, rodė savininkė, užsidėjusi ant vienos rankos, tai gražiai atrodo, galiukas raudonas, o pagrindas ružavas, praėjusi savaitė kaip uždėta ir super laikosi.... sakė dėta su Harmony, fundaishonu ir Topu

Nu įdomu kas ten per firma, sakė bus 10 spalvyčių. Bet ne Lechat firmos, kaip čia kažkuri buvo įdėjusi foto su keičiančiu spalvą....
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Na jau taip esu susidomejus geliniu lakavimu, noreciau isbandyti, tik beda, kad mano naguciai labai silpni visada buvo ir bus, sloksniuojasi, luzineja, neapvyksta ne milimetro pasiauginti..
taigi sugalvojau plana, prisiauginsiu trumpucius nagus su geliu, kad jie siek tiek nuaugtu ir nusiemus lakuotis geliniu laku... ar jis sutvirtintu nagucius, ar vistiek islieka tiek pat rizikos jiems nuluzti kaip dabar... g.gif ?
Dekui uz info
Atsakyti
QUOTE(eglincia @ 2012 10 01, 17:30)
Sveikos smile.gif
Na jau taip esu susidomejus geliniu lakavimu, noreciau isbandyti, tik beda, kad mano naguciai labai silpni visada buvo ir bus, sloksniuojasi, luzineja, neapvyksta ne milimetro pasiauginti..
taigi sugalvojau plana, prisiauginsiu trumpucius nagus su geliu, kad jie siek tiek nuaugtu ir nusiemus lakuotis geliniu laku... ar jis sutvirtintu nagucius, ar vistiek islieka tiek pat rizikos jiems nuluzti kaip dabar...  g.gif ?
Dekui uz info

Nu nžn g.gif ar labai jau vykusi šita Jūsų idėja....
tai iškarto lakuokis su ilgalaikiais lakiukais, kam dar dėti tą gelį? Nesuprantu logikos, nes po gelio Jūsų nagai išviso gali kraupiai atrodyti.
Atsakyti
na tai, jei dabar lakuosiu, labai negraziai atrodys, jie pas mane labai trumpi, kaip pas maza mergaite, as ju neiakad todel ir nelakuoju, nes neiseina pasiauginti ir todel formos nera... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(eglincia @ 2012 10 01, 17:42)
na tai, jei dabar lakuosiu, labai negraziai atrodys, jie pas mane labai trumpi, kaip pas maza mergaite, as ju neiakad todel ir nelakuoju, nes neiseina pasiauginti ir todel formos  nera...  unsure.gif

Tai juk nebūtina db iškarto dėtis raudoną spalvą, galima juk šviesiai nusilakuoti, arba išviso jei perdengtų su struktūriniu tai gautūsi kaip permatomas lakiukas, o beto su struktūriniu galima 1-2mm. prideti nagučio.
Atsakyti
ajai, tai nezinojau sito, dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(eglincia @ 2012 10 01, 17:45)
ajai, tai nezinojau sito, dekui  4u.gif

Nėra už ką... jau geriau tikrai užsidėkite sau šviesią spalvytę ir paaugs tie nagučiai, kaip ir pas mane ateina klientės sako man visai neauga nagučiai, sakau palaukit pamatysit kaip visai neauga pas Jus nagučiai, ir po 2 ar 3 savaičių ateina ir sako oho pasirodo auga ir patrumpinkit man nes nemoku elgtis su paaugusiais nagais lotuliukas.gif
Atsakyti