Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(zyzna @ 2012 10 14, 11:04)
aš norėjau pirkti 12w, bet pardavėja sakė, jog tamsias spalvas laikydavo net 2min  doh.gif su šviesiom viskas OK smile.gif

hmm, jei net dvi minutes, tai gal tada apsimoka paprasciausia 36w lempa pirkti ir susimokesiu pigiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lurta @ 2012 10 14, 11:22)

Su blicu (tikresnė spalvytė), HG Forever beauty (3 sl.) - iš naujo kažkaip aš tą spalvą atradau smile.gif

Grazu wub.gif
*****, as jos neturiu, bet mastau kad verta pagaliau isigyt biggrin.gif
O kaip ji dengias? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonie @ 2012 10 14, 12:32)
Grazu  wub.gif
*****, as jos neturiu, bet mastau kad verta pagaliau isigyt  biggrin.gif
O kaip ji dengias? ax.gif

Sunkiai, be trijų sl niekaip schmoll.gif iš pradžių ji man visai nepatiko, db, kaip sakiau, naujai atradau biggrin.gif tokia gal visai ir nieko lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lurta @ 2012 10 14, 14:39)
Sunkiai, be trijų sl niekaip  schmoll.gif iš pradžių ji man visai nepatiko, db, kaip sakiau, naujai atradau biggrin.gif tokia gal visai ir nieko  lotuliukas.gif

Man spalva tai labai wub.gif
Bet bijau del dengimosi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lurta @ 2012 10 14, 14:39)
Sunkiai, be trijų sl niekaip  schmoll.gif iš pradžių ji man visai nepatiko, db, kaip sakiau, naujai atradau biggrin.gif tokia gal visai ir nieko  lotuliukas.gif

Man spalva irgi labai labai wub.gif Bet jau dengimas doh.gif Dažnai ir ketvirtą sluoksnį užtepu, nes dryžius ant dryžiaus doh.gif

Šiandien lakavau klientei Black Shaddow - nu vargų vargas ta juoda doh.gif Gal IBD turi geresnę juodą? g.gif
Atsakyti
Man irgi buvo neįprasta su dolomite, bet greit viskas susidėjo į savas vietas smile.gif ir viskas buvo OK smile.gif pasirodykit smile.gif

jau beveik pripratau...

visiem puikiai pazystama IBD Slate (3)
user posted image

Siandien dariau prancuza antra karta jau.... visai jis man nieko, bet labai IBD balta spalvyte garbanojasi.... bet va foto pamirsau padaryt doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sau_lu_te: 14 spalio 2012 - 17:26
user posted image
ta pati IBD slate. su HG champanu smile.gif
o prancuzu kiek dariau gal 7.tai tik vienam zmogui laike super gerai. o kitiems labai prastai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Pikantiška @ 2012 10 14, 10:39)
hmm, jei net dvi minutes, tai gal tada apsimoka paprasciausia 36w lempa pirkti ir susimokesiu pigiau g.gif

aš irgi taip pagalvojau, todel pirkau 36 UV lempa biggrin.gif nebesukau sau galvos biggrin.gif
Atsakyti
Noriu kokiu nauju spalvu... graziu biggrin.gif
ka patarsit? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonie @ 2012 10 14, 21:29)
Noriu kokiu nauju spalvu... graziu  biggrin.gif
ka patarsit? biggrin.gif

Atsiverst paleciu foto, o jei nesugebi, aik i Nagavita pavartyk rankose gyvai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zyzna @ 2012 10 14, 21:28)
aš irgi taip pagalvojau, todel pirkau 36 UV lempa  biggrin.gif nebesukau sau galvos  biggrin.gif

as ir jau uzsisakiau 36w lempa assa.gif ir lakiuku ivairiu (ibd firmos keturias spalvas ir kazkokiu 3 spalvas kinieciu po 3$, sakau bent pabadyt blush2.gif )

dar norejau paklaust, kurios jau nusimano siame reikale, pvz jei lakuosiu prancuza, desiu 2 kartus spalva, po to balta galiuka, ta galiuka nulakavus, jei pakoreguosiu smailo linija su teptuku, pavilgius i gelio valikli, ar tas pagrindas nesusigandins? 4u.gif
Atsakyti
Man irgi buvo neįprasta su dolomite, bet greit viskas susidėjo į savas vietas smile.gif ir viskas buvo OK smile.gif pasirodykit smile.gif
o čia maniškiai. Galvojau pamėginsiu kaip KLAU darė, ale kažkaip nesigavo, tai marmaluzius toks ant vieno nagiuko  ax.gif
Su blicu (tikresnė spalvytė), HG Forever beauty (3 sl.) - iš naujo kažkaip aš tą spalvą atradau smile.gif

Visai grazus menas isejo smile.gif
Atsakyti