Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(Pravda @ 2012 10 13, 16:20)
Taip ir neatsaket man kuo valot teptuka kai nuvalot juo bazes pertekliu  unsure.gif

Ir gal yra norinciu klaipedieciu uzsisakyt hg laku is Agnyte1984?

As pasakiau, bet pakartosiu - kiekviena karta nuvalau sepetuka i lignino servetele.
Atsakyti
QUOTE(freza80 @ 2012 10 13, 15:23)
As pasakiau, bet pakartosiu - kiekviena karta nuvalau sepetuka i lignino servetele.

Oj matyt praziopsojau doh.gif aciu!
Atsakyti
QUOTE(Pravda @ 2012 10 13, 16:20)
Taip ir neatsaket man kuo valot teptuka kai nuvalot juo bazes pertekliu  unsure.gif

Ir gal yra norinciu klaipedieciu uzsisakyt hg laku is Agnyte1984?

as valau spiritu....
Atsakyti
http://www.nailxpres...;product_id=774

Sitas lakas kaip suprantu prancuzui ir jis kietesnis kazkoks, beroc su kitokiu teptuku, nieks neturit?
Atsakyti
nusilakavau sau IBD Slate spalvyte... kazkaip keistai jauciuosi, niekada dar nelakavus tokio tipo spalvom...
Atsakyti
QUOTE(Aurelia @ 2012 10 13, 17:04)
http://www.nailxpres...;product_id=774

Sitas lakas kaip suprantu prancuzui ir jis kietesnis kazkoks, beroc su kitokiu teptuku, nieks neturit?

Sitas lakas yra - kietasis gelis, ir isvis nepriklauso ilgalaikiams lakams, o tik priauginimo sistemai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 10 12, 17:33)
http://www.nailxpres...;product_id=732

O siaip neturi kokio isplauto acetonu tuscio buteliuko taupymo sumetimais nuo seno kokio gelio? rolleyes.gif

dėkui už nuorodą, bet ten jau išparduota smile.gif
tai tam ir reikalas, kad nieko neturiu biggrin.gif

QUOTE(Aurelia @ 2012 10 12, 20:51)
nebutina nuo gelinio  ax.gif  as nuo paprasto lako buteliukus issiplaunu, yra gi pigiu tu laku po pora litu, negaila ispilt  thumbup.gif

o, gera įdėja biggrin.gif

QUOTE(Jolkuce @ 2012 10 13, 08:16)
Ziurint ka tu i juos pili, jei Uv laka-buteliukai negali buti persvieciami, nebent tu juos poto apklijuoji ar apdazai ir t.t.

... dar geresnė įdėja thumbup.gif

vienu žodžiu darysiu taip, nusipirksiu papigiaja laką, išpilsiu, susipilsiu geliuką ir apsiklijuosiu vaiko lipdukais thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 10 13, 17:54)
Sitas lakas yra - kietasis gelis, ir isvis nepriklauso ilgalaikiams lakams, o tik priauginimo sistemai mirksiukas.gif

Aciu, Jolkuce, gerai kai yra nusimanaciu, o tai jau vos ne rankas tryniau doh.gif
Atsakyti
Pasakykit kaip lakuojat prancuziska? Kaip tam filmuke 1psl? ar su kokiu plonu teptuku gal ta smile linija formuojat? smile.gif
Atsakyti
mergaites, prasau atsakykit, ar 12W led lempa tinkama ilgalaikiui geliniam lakavimui? ir kiek laiko laikyti nagucius po kiekvienu sluoksniu, 30s? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pikantiška @ 2012 10 14, 09:46)
mergaites, prasau atsakykit, ar 12W led lempa tinkama ilgalaikiui geliniam lakavimui? ir kiek laiko laikyti nagucius po kiekvienu sluoksniu, 30s? 4u.gif

aš norėjau pirkti 12w, bet pardavėja sakė, jog tamsias spalvas laikydavo net 2min doh.gif su šviesiom viskas OK smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zyzna: 14 spalio 2012 - 10:06
QUOTE(sau_lu_te @ 2012 10 13, 16:08)
nusilakavau sau IBD Slate spalvyte... kazkaip keistai jauciuosi, niekada dar nelakavus tokio tipo spalvom...

Man irgi buvo neįprasta su dolomite, bet greit viskas susidėjo į savas vietas smile.gif ir viskas buvo OK smile.gif pasirodykit smile.gif
o čia maniškiai. Galvojau pamėginsiu kaip KLAU darė, ale kažkaip nesigavo, tai marmaluzius toks ant vieno nagiuko ax.gif
Su blicu (tikresnė spalvytė), HG Forever beauty (3 sl.) - iš naujo kažkaip aš tą spalvą atradau smile.gif
user posted image

o čia dienos šviesoj
user posted image
Atsakyti