Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(freza80 @ 2012 10 12, 16:11)

beja, užvakar nesusilaikiau ir užsisakiau CND Overtly Onyx - kai tik gausiu, iš kart parodysiu. Galvojau apie Faux fur, bet nusprendžiau palaukti, kol kažkuri mergina (užsisakiusi) įmes realų vaizdą ant tipso blush2.gif

Va radau bigsmile.gif
user posted image
O cia tavo Onyxsas bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 10 12, 17:33)
http://www.nailxpres...;product_id=732

O siaip neturi kokio isplauto acetonu tuscio buteliuko taupymo sumetimais nuo seno kokio gelio? rolleyes.gif

nebutina nuo gelinio ax.gif as nuo paprasto lako buteliukus issiplaunu, yra gi pigiu tu laku po pora litu, negaila ispilt thumbup.gif
Atsakyti
Merginos padekit apsisprest, kad labiau prancuzui: snow bunny ar vanilla silk? g.gif
taip pat neissirenku tarp: eur so chic ir Taupe Model? ar ji daug tamsesne uz Eur so chic, nes pataroji kuno spalvos man labai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurelia @ 2012 10 12, 21:51)
nebutina nuo gelinio  ax.gif  as nuo paprasto lako buteliukus issiplaunu, yra gi pigiu tu laku po pora litu, negaila ispilt  thumbup.gif

Ziurint ka tu i juos pili, jei Uv laka-buteliukai negali buti persvieciami, nebent tu juos poto apklijuoji ar apdazai ir t.t.
Atsakyti
o as dar negavau laku uzsakytu per tarpininke, pirma karta taip ilgai doh.gif tikejausi jau isbandyti naujas spalvas, bet... vakar nusiemiau savo grozius ir dabar mastau ka cia idomaus sugalvot su mano turimom spalvom...

Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 10 13, 08:16)
Ziurint ka tu i juos pili, jei Uv laka-buteliukai negali buti persvieciami, nebent tu juos poto apklijuoji ar apdazai ir t.t.

Persisviecia g.gif bet visi lakai laikomi tamsiai, kol kas nieko nenutiko rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2012 10 13, 08:23)
o as dar negavau laku uzsakytu per tarpininke, pirma karta taip ilgai  doh.gif  tikejausi jau isbandyti naujas spalvas, bet... vakar nusiemiau savo grozius ir dabar mastau ka cia idomaus sugalvot su mano turimom spalvom...

Aš per tarpininkes kažkada gal 2 men laukiau, bet buvo laaaaabai gera gauti biggrin.gif va aš ir vakar nusivaliau, o šian nesugalvoju, ką čia mandresnio pasidaryt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lurta @ 2012 10 13, 14:35)
Aš per tarpininkes kažkada gal 2 men laukiau, bet buvo laaaaabai gera gauti biggrin.gif va aš ir vakar nusivaliau, o šian nesugalvoju, ką čia mandresnio pasidaryt  g.gif

as ir dabar trumpinu nagus ir galvoju gal slate spalvyte uzsidet....
Atsakyti
Labutis merginos, jungiuosi ir as prie jusu 4u.gif mirksiukas.gif senokai jau temutes skaitau, bet vis neisdrisdavau parasyti 4u.gif
Norejau paklausti gal kas daugiau zinot apie sia parduotuve
http://www.nailxpresssupply.com
Galvoju is jos uzsisakyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(DianaS @ 2012 10 13, 15:01)
Labutis merginos, jungiuosi ir as prie jusu  4u.gif  mirksiukas.gif  senokai jau temutes skaitau, bet vis neisdrisdavau parasyti  4u.gif
Norejau paklausti gal kas daugiau zinot apie sia parduotuve
http://www.nailxpresssupply.com
Galvoju is jos uzsisakyti ax.gif

dazniausiai uzsisakineju is sios parduotuves, bet per tarpininke....
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 10 12, 21:08)
Va radau  bigsmile.gif
user posted image
O cia tavo Onyxsas  bigsmile.gif
user posted image

Sitam puslapyje maciau, bet FB buvau radus taip nufotkinta, kad del faux fur suabejojau. Kazkuri mergina is musu uzsisake, tad laukiu jos foto.
Atsakyti
Taip ir neatsaket man kuo valot teptuka kai nuvalot juo bazes pertekliu unsure.gif

Ir gal yra norinciu klaipedieciu uzsisakyt hg laku is Agnyte1984?
Atsakyti