Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(Ledine_saule @ 2012 10 11, 21:51)
o spalvos nepameti(ta prasme nenuvalai) ?
vistik stampuka kai valai su valikliu kontaktuoji...

nevalai su valikliu, o valai spalva sausai kaip ir baze tongue.gif O jei spalva lakuota net 3 sluoksniais-tai net perbraukus blokeliu-spalvos neisimi, nebent jus droziat is visos jegos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ledine_saule @ 2012 10 11, 21:49)
su baltu konad orginaliu laku jokiu problemu. su kitom spalvom (stampu orginaliom) buvo kad siektiek paliejo, bet pervalius is antro karto viskas ok. g.gif reiks dar pastebet kas ant ko prasciau gaunas.

QUOTE(Jolkuce @ 2012 10 11, 21:49)
Alia kokia tu netaupi, topas dukart-kai puikiausias eilishkumas ir su 1 kartu gaunasi biggrin.gif

nu reiks pabandyti ir taip... thumbup.gif

QUOTE(Pravda @ 2012 10 11, 21:52)
Sorry, jau skaitau nezinau kelinta tema,, bet matyt akys neuztaike ant to posto  doh.gif  doh.gif  doh.gif  tikrai idekit i pirma psl, naudinga info cia ypac tokiom naujokem kaip as  biggrin.gif

Vel su klausimu, jei nuvalot ta base pertekliu su teptuku, tai ta teptuka paskui nuvalot su kuo nors ar taip ir paliekat?

Nieko tokio, tik kad kartais pabosta tą patį per tąpatį rašinėti blush2.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 10 11, 20:58)
Nieko tokio, tik kad kartais pabosta tą patį per tąpatį rašinėti  blush2.gif  mirksiukas.gif

Pilnai suprantu, tokių kaip aš čia begalės doh.gif dabar sakiau viska kopinsiu i word failą, kad paskui neklausinėt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 10 11, 22:52)
nevalai su valikliu, o valai spalva sausai kaip ir baze  tongue.gif O jei spalva lakuota net 3 sluoksniais-tai net perbraukus blokeliu-spalvos neisimi, nebent jus droziat is visos jegos biggrin.gif

aciu, bandysim taupyt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 10 11, 18:54)
Na - isbandziau..snarglius prasisnirpsciau lotuliukas.gif  i siaip netaip nusilakavau,dzin tos ligos, kai laukia nagai bigsmile.gif

Niugi super grazu, dar graziau spalva ant nagu nei ant tipso wub.gif

Papildyta:
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 10 11, 20:30)
Nu pagaliau ateinu su savo nelemtinguoju pirkiniu  doh.gif
Štai kokia čia spalytė
user posted image

Kazi kaip sita prancuzo pagrindui? Ar ji panasi i Light Elegant HG? Tikiuosi mano uzsakyta ibd bus kazkas panasaus...
Papildyta:
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 10 11, 21:12)
Taigi vakariniai vaizdeliai....

mmm grozis wub.gif

Papildyta:
QUOTE(Jolkuce @ 2012 10 11, 21:27)
biggrin.gif Apsisoviau,bet nageliai kaip ir sakai panasus wub.gif  ex , ka man tokius cool.gif

Ka tau tokius? Nevaryk D...vo i medi, tavo nagai tobuli.
Atsakyti
QUOTE(Fantazija02 @ 2012 10 11, 14:17)
aš vis dar neapsisprendus dėl to trečios spalvos doh.gif

IBD slate man grazi wub.gif
Atsakyti
jau ta spalvyte Paris kokia grazi...isimylejau wub.gif
Atsakyti
Labas rytas, ačiū visoms padėjusioms rinktis spalvas, pasirodo ne taip jau ir paprasta jas išsirinkt doh.gif
QUOTE(vyvukas @ 2012 10 11, 22:17)
IBD slate man grazi wub.gif

Pasiėmiau Jungle fewer, Road to Paris ir Mogul
O kaip laukiuuuuuu...... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Emsija @ 2012 10 11, 22:16)

Ka tau tokius? Nevaryk D...vo i medi, tavo nagai tobuli.

biggrin.gif nevarau, alia ilgio kazkaip senai tokio neturejau rolleyes.gif
Labas rytas, uzsisikau daba gi ingeborgitos to sokoladinio lako, alia kiek as i ji ziuriu nagavitoj , jis man toks she spalvos biggrin.gif ,nesodrus atrode,o cia daba jei 3 sluoksniai-beveik juods sako.... bigsmile.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif
QUOTE(Emsija @ 2012 10 11, 14:29)
Mocha pink reiks tept 5 sluoksnius, kad grazu butu, labai ji persisviecia...o kitos tai neesu maciusi.

Mocha pink - išvien kova. Čia 3 sl.
user posted image

QUOTE(Jolkuce @ 2012 10 11, 17:54)
Na - isbandziau..snarglius prasisnirpsciau lotuliukas.gif  i siaip netaip nusilakavau,dzin tos ligos, kai laukia nagai bigsmile.gif
Cia 2 sluoksniai:user posted image

Super spalvytė. Kažkada turėjau iš pigūškių paprastų lakų panašią, labai patiko smile.gif

Inga, super prancūzas 4u.gif

O čia naujausiu mano smile.gif
user posted image
IBD Jungle fever 3 sl.

Ir aš išmėginau taškeliukus biggrin.gif
user posted image
IBD Mogul 3 sl.
Atsakyti
QUOTE(Lurta @ 2012 10 12, 10:27)
Labas rytas smile.gif

thumbup.gif liuks,gaila , kad Mogul slabnai matyt, noretus dienos sviesoje padabot rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Lurta @ 2012 10 12, 10:27)
Labas rytas smile.gif

Kokios gražios spalvytės, dabar dar labiau laukiu savųjų wub.gif O del Mocha Pink gerai kad ir neėmiau g.gif
Atsakyti