Gerai, reiks youtube vakare atakuot, kai mazas uzmigs
Labas mergaites
Daug informacijos iš jūsų pokalbių pasisėmiau, užsisakiau priemonių, liko tik lempa susirast ir aš pulsiu lakuotis , o jau nekantrauju , labai tikiuosi viskas pavyks.
Daug informacijos iš jūsų pokalbių pasisėmiau, užsisakiau priemonių, liko tik lempa susirast ir aš pulsiu lakuotis , o jau nekantrauju , labai tikiuosi viskas pavyks.
QUOTE(Pravda @ 2012 10 11, 15:40)
Ir dar vienas klausimas, kaip valot krastus jei netycia nelygiai nulakuojat? Bet jauciu cia jum tokiu bajeriu nebuna kaip koki krasta pratept
as naudoju toki kaip markerio tipo lako korektoriu, labai man super su juo!
QUOTE(bambalyte @ 2012 10 11, 18:38)
Ar vis tik geriau, kad is apacios lempuciu nebutu?
Atsiprasau, jei klausimas kvailas (esu sioje srityje visiska naujoke)
tos lemputes apacioje, tai atspindys ant veidrodzio
QUOTE(Jolkuce @ 2012 10 11, 18:54)
Jolkuce labai, labai grazi spalvyte, labai svelni atrodo... jau ir man reikia :DDD
Labai grazi spalvyte, i mano rusiska kolekcija labai isipaisytu Beje, nusibukinau nagus ir visai nieko, na ne labai stipriai ale nebe apvalus, taciau ir nuluzo, dabar auginu vel Ir visada nuluzta, jeigu nusiimu nagus viena diena ir sugalvoju lakuotis kita diena, uztenka paros laiko kad koks nagas iki mesu nulektu....
QUOTE(freza80 @ 2012 10 11, 19:04)
Nu gi grazi :-) noriu. Tik kodel man vaidenasi panasumas su maui sunset?
as minejau, kad ir man kazkuo primena,bet sioji xameleonine tokia murzinai violetavai lyg per auksiuka sviecia, salia padejus-skiriasi spalvos, nera taip, kad butu vienas tonas
QUOTE(Jolkuce @ 2012 10 11, 19:40)
as minejau, kad ir man kazkuo primena,bet sioji xameleonine tokia murzinai violetavai lyg per auksiuka sviecia, salia padejus-skiriasi spalvos, nera taip, kad butu vienas tonas
beja Jolkuce parasyk kaip darei ilgalaiki su bizguciais naguciai, ant spalvos barstei juos? ir paskui topa tepei? ar kaip? ar nebuvo jie issikise?
Nu pagaliau ateinu su savo nelemtinguoju pirkiniu
Štai kokia čia spalytė
Štai kokia čia spalytė
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 10 11, 20:30)
Aaa ne, ne ta kur maniau Bet cia tokis gal visai nieko prancuzui,ko neerzina tas violetinumas lyg esantis Siaip turetu but super miksams
Papildyta:
QUOTE(iindrutea @ 2012 10 11, 20:13)
beja Jolkuce parasyk kaip darei ilgalaiki su bizguciais naguciai, ant spalvos barstei juos? ir paskui topa tepei? ar kaip? ar nebuvo jie issikise?
jop nulakavau spalva, poto patapsnojau blizgaus lako, ne birus cia blizguciai is indelio ,ir topas..ir nieks niekur nepabyrejo ir nekibo