Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

Gerai, reiks youtube vakare atakuot, kai mazas uzmigs bigsmile.gif
Atsakyti
Labas mergaites
Daug informacijos iš jūsų pokalbių pasisėmiau, užsisakiau priemonių, liko tik lempa susirast ir aš pulsiu lakuotis mirksiukas.gif , o jau nekantrauju thumbup.gif , labai tikiuosi viskas pavyks.
Atsakyti
Mergaites, pasidalinkit patirtimi, ar gera butu sita lempa:
user posted image

Ar vis tik geriau, kad is apacios lempuciu nebutu? blush2.gif

Atsiprasau, jei klausimas kvailas (esu sioje srityje visiska naujoke) doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Pravda @ 2012 10 11, 15:40)
Ir dar vienas klausimas, kaip valot krastus jei netycia nelygiai nulakuojat? Bet jauciu cia jum tokiu bajeriu nebuna kaip koki krasta pratept  bigsmile.gif

as naudoju toki kaip markerio tipo lako korektoriu, labai man super su juo!

QUOTE(bambalyte @ 2012 10 11, 18:38)

Ar vis tik geriau, kad is apacios lempuciu nebutu? blush2.gif

Atsiprasau, jei klausimas kvailas (esu sioje srityje visiska naujoke)  doh.gif

tos lemputes apacioje, tai atspindys ant veidrodzio biggrin.gif
Atsakyti
Na - isbandziau..snarglius prasisnirpsciau lotuliukas.gif i siaip netaip nusilakavau,dzin tos ligos, kai laukia nagai bigsmile.gif
Cia 2 sluoksniai:user posted image
O cia 3 sluoksniai,siaip visai norejau i 4 det hihihi.gif user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 11 spalio 2012 - 18:01
QUOTE(Jolkuce @ 2012 10 11, 18:54)
Na - isbandziau..snarglius prasisnirpsciau lotuliukas.gif  i siaip netaip nusilakavau,dzin tos ligos, kai laukia nagai bigsmile.gif
Cia 2 sluoksniai:user posted image
O cia 3 sluoksniai,siaip visai norejau i 4 det hihihi.gif user posted image
user posted image

Nu gi grazi :-) noriu. Tik kodel man vaidenasi panasumas su maui sunset? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 10 11, 18:54)

Jolkuce labai, labai grazi spalvyte, labai svelni atrodo... jau ir man reikia :DDD
Atsakyti
Labai grazi spalvyte, i mano rusiska kolekcija labai isipaisytu wub.gif Beje, nusibukinau nagus ir visai nieko, na ne labai stipriai ale nebe apvalus, taciau ir nuluzo, dabar auginu vel doh.gif Ir visada nuluzta, jeigu nusiimu nagus viena diena ir sugalvoju lakuotis kita diena, uztenka paros laiko kad koks nagas iki mesu nulektu....
Atsakyti
QUOTE(freza80 @ 2012 10 11, 19:04)
Nu gi grazi :-) noriu. Tik kodel man vaidenasi panasumas su maui sunset? g.gif

as minejau, kad ir man kazkuo primena,bet sioji xameleonine tokia murzinai violetavai lyg per auksiuka sviecia, salia padejus-skiriasi spalvos, nera taip, kad butu vienas tonas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 10 11, 19:40)
as minejau, kad ir man kazkuo primena,bet sioji xameleonine tokia murzinai violetavai lyg per auksiuka sviecia, salia padejus-skiriasi spalvos, nera taip, kad butu vienas tonas smile.gif

beja Jolkuce parasyk kaip darei ilgalaiki su bizguciais naguciai, ant spalvos barstei juos? ir paskui topa tepei? ar kaip? ar nebuvo jie issikise?
Atsakyti
Nu pagaliau ateinu su savo nelemtinguoju pirkiniu doh.gif
Štai kokia čia spalytė
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 10 11, 20:30)
Nu pagaliau ateinu su savo nelemtinguoju pirkiniu  doh.gif
Štai kokia čia spalytė
[im

Aaa ne, ne ta kur maniau biggrin.gif Bet cia tokis gal visai nieko prancuzui,ko neerzina tas violetinumas lyg esantis g.gif Siaip turetu but super miksams bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(iindrutea @ 2012 10 11, 20:13)
beja Jolkuce parasyk kaip darei ilgalaiki su bizguciais naguciai, ant spalvos barstei juos? ir paskui topa tepei? ar kaip? ar nebuvo jie issikise?

jop nulakavau spalva, poto patapsnojau blizgaus lako, ne birus cia blizguciai is indelio schmoll.gif ,ir topas..ir nieks niekur nepabyrejo ir nekibo smile.gif
Atsakyti