Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(Emsija @ 2012 10 11, 12:31)
Na na, ir kaip ta Pink Porcelian? smile.gif

drinks_cheers.gif man ir smalsu, ar daili rozine?O termo tu nebuvo dar ingeborgita2 ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 11 spalio 2012 - 11:41

QUOTE(Jolkuce @ 2012 10 11, 12:40)
drinks_cheers.gif  man ir smalsu, ar daili rozine?O termo tu nebuvo dar ingeborgita2 ?

Graži ta pink porcelian,pabandysiu nufotkinti.

O termo bus tik spalio gale lapkričio pirmoje pusėje,kokia firma nepaklausiau,bet kaina apie 50,00lt.bus.
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 10 11, 12:54)
Graži ta pink porcelian,pabandysiu nufotkinti.
O termo bus tik spalio gale lapkričio pirmoje pusėje,kokia firma nepaklausiau,bet kaina apie 50,00lt.bus.

bigsmile.gif Laukiam foto, nes smalsu ar galvoju apie ta pacia kuria ciupinau nagavitoje, ar visdelto ne tep ana vadinosi, manoji su blizgesiu, o sita emaline?
Atsakyti

idomu ir man. o tas bronze progel man ir patiko thumbup.gif
Atsakyti
Turiu klausima, kai tepat geli ant tipsu paletes ar dedat base ir topa? Siausiat ta tipsa? doh.gif
Atsakyti
g.gif nu žinokit, žiūrau žiūrau blink.gif aš į tą spalvą ir mąstau... ar tikrai man tą spalvą padavė doh.gif , nesuprantu, lygtais ana kurią žiūrėjau ant pvz. buvo su perlamutru tokiu gražiu, o šita matinė doh.gif nieko nebesuprantu....
user posted image
Papildyta:
QUOTE(Pravda @ 2012 10 11, 13:55)
Turiu klausima, kai tepat geli ant tipsu paletes ar dedat base ir topa? Siausiat ta tipsa?  doh.gif

Tik jau bazės tai tikrai netepk, taupyk....
O topa aš nusipirkus tai papigiai, belekokį, o kitos panos išviso deda daugiau sluoksnių spalvos poto nuvalo lipnumą, be topo ir lakuoja paprasto lako topą wink.gif

P.s. Pasiskamb. į nagavitą ,nu ir ką manote ogi pasirodo netą spalvą tikrai pasiemiau doh.gif (tiksliau padavė) turėjo būti 155 nr., opas mane 156 nr. važiuosiu atgal, pasikeisti.... doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingeborgita2: 11 spalio 2012 - 13:07
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 10 11, 13:59)
g.gif nu žinokit, žiūrau žiūrau  blink.gif aš į tą spalvą ir mąstau... ar tikrai man tą spalvą padavė  doh.gif , nesuprantu, lygtais ana kurią žiūrėjau ant pvz. buvo su perlamutru tokiu gražiu, o šita matinė  doh.gif nieko nebesuprantu....
[

P.s. Pasiskamb. į nagavitą ,nu ir ką manote ogi pasirodo netą spalvą tikrai pasiemiau  doh.gif (tiksliau padavė) turėjo būti 155 nr., opas mane 156 nr. važiuosiu atgal, pasikeisti.... doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif

bigsmile.gif Bile tik sutiko pakeist-laukiam 4u.gif
Atsakyti
aš vis dar neapsisprendus dėl to trečios spalvos doh.gif O kaip IBD Viking Winter? Ar einama spalva? O gal geriau Mocha Pink? Ji irgi emalinė?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fantazija02: 11 spalio 2012 - 13:28
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 10 11, 12:59)
Tik jau bazės tai tikrai netepk, taupyk....
O topa aš nusipirkus tai papigiai, belekokį, o kitos panos išviso deda daugiau sluoksnių spalvos poto nuvalo lipnumą, be topo ir lakuoja paprasto lako topą wink.gif

Aciu uz atsakyma! Siandien pirma blyna bandysiu kept lotuliukas.gif lempa is kinieciu tik po 39dienu sulaukiau, o jos ir tetruko man doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Fantazija02 @ 2012 10 11, 14:17)
aš vis dar neapsisprendus dėl to trečios spalvos doh.gif  O kaip IBD Viking Winter? Ar einama spalva? O gal geriau Mocha Pink? Ji irgi emalinė?

Mocha pink reiks tept 5 sluoksnius, kad grazu butu, labai ji persisviecia...o kitos tai neesu maciusi.
Atsakyti
Nu va nusilakavau su hg cashmere kind of gal, ka galiu pasakyt is savo pirmo blyno, tai ryskiai per daug lako tepu, nes pirmus du nagus nulakavau, uzkepiau ir lyg tai toks nubegimas matosi. Aj dar turiu klausima, kaip nuvalyt ta base pertekliu normaliai? Su kuo? As su tom servietelem tokiom mazikem valiau, bet gal per stipriai nes vienas nagas apsipukavo doh.gif Ir dar vienas klausimas, kaip valot krastus jei netycia nelygiai nulakuojat? Bet jauciu cia jum tokiu bajeriu nebuna kaip koki krasta pratept bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pravda @ 2012 10 11, 15:40)
Nu va nusilakavau su hg cashmere kind of gal, ka galiu pasakyt is savo pirmo blyno, tai ryskiai per daug lako tepu, nes pirmus du nagus nulakavau, uzkepiau ir lyg tai toks nubegimas matosi. Aj dar turiu klausima, kaip nuvalyt ta base pertekliu normaliai? Su kuo? As su tom servietelem tokiom mazikem valiau, bet gal per stipriai nes vienas nagas apsipukavo  doh.gif Ir dar vienas klausimas, kaip valot krastus jei netycia nelygiai nulakuojat? Bet jauciu cia jum tokiu bajeriu nebuna kaip koki krasta pratept  bigsmile.gif

lygiai tas pats kas ir man pirmais kartais buvo smile.gif tepiau per storai ir subegdavo tokiais kalniukais, reikia kuo ploniau. O bazes pertekliu tai su sausu sepeteliu perbrauki ir tiek, nieko ten daugiau nereik, paziurek video youtube, Harmony gelish application ar kazkaip panasiai isivesk ir ismes tau daug video, kaip reikia tept laka ir kaip baze valyt.
O laka nubegusi i sonus as valau su teptuku sausu arba medine lazdele ta kur odeles atstuminet reikia, pries kistant laka i lempa, nes po lempos tai turbut jau niekaip nebenuvalysi..
Atsakyti