QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 10 11, 08:44)
Merginos, kurios turite šią spalvą, kaip ji jums? Man ji toookia graži ir klientėm labai patinka, tik kad va bėda, nžn. kodėl bet visos lientės kurioms lakavau šia spalva, gryžo su geltonais plėmais ir visoms be išimties ir jei su blizgučiu ir be blizgučio.
Kaip manote kodėl? Ir ar pas jus tokie bajeriai nesidaro su ja?
Kaip manote kodėl? Ir ar pas jus tokie bajeriai nesidaro su ja?
Aš turiu šią spalvą - ėmiau vietoj Light Elegant. Nesiskundė per metus laiko nė viena, kad plėmais eitų (buvo atvejis, kai dirbant su pinigais pilkom dėmėm nuėjo, bet tai klientei visos šviesios spalvos taip elgiasi, nes su pinigais daug kontakto turi). Vienintelis priekaištas šiai superinei spalvai - nu dryžuojasi brudas, kartais ir po trečio sluoksnio turiu sau priekaištų
Norėjau paklausti dėl Road to paris - labai jau panaši į Maui sunset pasirodė Kaip ten iš tikrųjų?
O dėl My forbidden love - tai planuoju dar užsipirkti, nes pas mane paskutinėm savaitėm viena einamiausių spalvų Ar tiesa, kad tai limituotas leidimas???
Papildyta:
QUOTE(sau_lu_te @ 2012 10 11, 10:09)
klausimelis musu profesionalem...
kliente pasiskunde, kad nagas paplonejo.... be to as matau, kad galai siek tiek sluoksniuotis pradeje...
o jeigu as beveik is vis nesiausciau tik praeiciau svelniai su blokeliu kad nuimt dulkes?
bonda predejau naudot neseniai ir tik galam, gal tada nenaudot bondo jai? nes kiek zinau jis sausina naga? mergina dirba prie papuosalu tad jai visada galai greit "nueina" galvojau bondas padeda geriau laikytis lakui.... bet gal atsisakyt bondo?
kliente pasiskunde, kad nagas paplonejo.... be to as matau, kad galai siek tiek sluoksniuotis pradeje...
o jeigu as beveik is vis nesiausciau tik praeiciau svelniai su blokeliu kad nuimt dulkes?
bonda predejau naudot neseniai ir tik galam, gal tada nenaudot bondo jai? nes kiek zinau jis sausina naga? mergina dirba prie papuosalu tad jai visada galai greit "nueina" galvojau bondas padeda geriau laikytis lakui.... bet gal atsisakyt bondo?
jei viską darai teisingai, reiktų paklausinėti klientės - gal jai visada panašiu metų laiku pradeda sluoksniuotis? ar seniai lakuoja ilgalaikiu? ilgalaikis linkęs sausinti nagą jei jau nuspręs padaryti pertrauką, tai tik su tikslu nuauginti visą nago ilgį