Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 10 11, 08:44)
Merginos, kurios turite šią spalvą, kaip ji jums? Man ji toookia graži  wub.gif ir klientėm labai patinka, tik kad va  doh.gif bėda, nžn. kodėl bet visos lientės kurioms lakavau šia spalva, gryžo su geltonais plėmais  doh.gif ir visoms be išimties ir jei su blizgučiu ir be blizgučio.
Kaip manote  g.gif kodėl? Ir ar pas jus tokie bajeriai nesidaro su ja?

Aš turiu šią spalvą - ėmiau vietoj Light Elegant. ax.gif Nesiskundė per metus laiko nė viena, kad plėmais eitų (buvo atvejis, kai dirbant su pinigais pilkom dėmėm nuėjo, bet tai klientei visos šviesios spalvos taip elgiasi, nes su pinigais daug kontakto turi). Vienintelis priekaištas šiai superinei spalvai - nu dryžuojasi brudas, kartais ir po trečio sluoksnio turiu sau priekaištų doh.gif

Norėjau paklausti dėl Road to paris - labai jau panaši į Maui sunset pasirodė g.gif Kaip ten iš tikrųjų? ax.gif

O dėl My forbidden love - tai planuoju dar užsipirkti, nes pas mane paskutinėm savaitėm viena einamiausių spalvų bigsmile.gif Ar tiesa, kad tai limituotas leidimas???
Papildyta:
QUOTE(sau_lu_te @ 2012 10 11, 10:09)
klausimelis musu profesionalem...

kliente pasiskunde, kad nagas paplonejo.... be to as matau, kad galai siek tiek sluoksniuotis pradeje...
o jeigu as beveik is vis nesiausciau tik praeiciau svelniai su blokeliu kad nuimt dulkes?
bonda predejau naudot neseniai ir tik galam, gal tada nenaudot bondo jai? nes kiek zinau jis sausina naga? mergina dirba prie papuosalu tad jai visada galai greit "nueina" galvojau bondas padeda geriau laikytis lakui.... bet gal atsisakyt bondo?

jei viską darai teisingai, reiktų paklausinėti klientės - gal jai visada panašiu metų laiku pradeda sluoksniuotis? ax.gif ar seniai lakuoja ilgalaikiu? ilgalaikis linkęs sausinti nagą blush2.gif jei jau nuspręs padaryti pertrauką, tai tik su tikslu nuauginti visą nago ilgį mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(freza80 @ 2012 10 11, 10:40)
Papildyta:
jei viską darai teisingai, reiktų paklausinėti klientės - gal jai visada panašiu metų laiku pradeda sluoksniuotis?  ax.gif  ar seniai lakuoja ilgalaikiu? ilgalaikis linkęs sausinti nagą  blush2.gif jei jau nuspręs padaryti pertrauką, tai tik su tikslu nuauginti visą nago ilgį  mirksiukas.gif

jau turbut apie puse metu darom... snd darysiu jai manikiura, ziuresiu koki tie naguciai bus...
Atsakyti
Nugis vo i da 2,alia vienas tai nevykes, gal vasara arba miksam butu tikes labiau negu daba ziema, jau laaabai kislotnas riozinis blizus siek tiek kaip mango g.gif Gaila, ka panasu jau turiu verysad.gif Na susikeisiu su kuom nors arba susimiksuosiu jei neparduosiu biggrin.gif O antrasis just so lovely-tai fains toks lengvai kislotnai maisyts riozinis su morkike,irgi blizgesi lengva turi kaip mango,kadaise buvau kelus ezflow spalva greifruktine-tai sakyciau sitoji i ja labai panasi tik labiau rekiantin ir morkavesne thumbup.gif Isvada-spalvos fainos ryskios-tik va ne ziemuzei ateinant galejau gaut lotuliukas.gif bet liks pavasariui ax.gif
user posted image
O cia dienos sviesoje pabandziau visas dar nuziebt unsure.gif http://s004.radikal....12f2aa5384f.jpg
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 10 11, 10:54)
Nugis vo i da 2,alia vienas tai nevykes, gal vasara arba miksam butu tikes labiau negu daba ziema, jau laaabai kislotnas riozinis blizus siek tiek kaip mango g.gif Gaila, ka panasu jau turiu verysad.gif Na susikeisiu su kuom nors arba susimiksuosiu jei neparduosiu biggrin.gif O antrasis just so lovely-tai fains toks lengvai kislotnai maisyts riozinis su morkike,irgi blizgesi lengva turi kaip mango,kadaise buvau kelus ezflow spalva greifruktine-tai sakyciau sitoji i ja labai panasi tik labiau rekiantin ir morkavesne thumbup.gif Isvada-spalvos fainos ryskios-tik va ne ziemuzei ateinant galejau gaut lotuliukas.gif bet liks pavasariui ax.gif
user posted image
O cia dienos sviesoje pabandziau visas dar nuziebt unsure.gif  http://s004.radikal....12f2aa5384f.jpg

As turiu IBD Serendibity, tai man vienas prie vieno su sita Just so lovely, faina spalva, nera tokia labai ryski kaip Mango ar ne? Na bet gal tik nuotraukose tokia panasi, nes negi tokia pat spalva isleistu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Emsija @ 2012 10 11, 11:00)
As turiu IBD Serendibity, tai man vienas prie vieno su sita Just so lovely, faina spalva, nera tokia labai ryski kaip Mango ar ne? Na bet gal tik nuotraukose tokia panasi, nes negi tokia pat spalva isleistu g.gif

matai mango ji tokia tamsiai ryski, sita sviesesne daug labiau ir turi rozinio atspalvio plius spalva ta kislotna kaip buna neonines rekiancios.
Atsakyti
Jolkuce, o tos kur tarp melynu kokios spalvos a? g.gif labai labai abi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 10 11, 11:03)
matai mango ji tokia tamsiai ryski, sita sviesesne daug labiau ir turi rozinio atspalvio plius spalva ta kislotna kaip buna neonines rekiancios.

Aisku... aciu kad parodei, susigundziau Road to Paris smile.gif As vis dar laukiu Enlightement spalvos, labai tikiuosi, kad ji bus kaip Light elegant is HG.
Atsakyti
QUOTE(Indrushka @ 2012 10 11, 11:06)
Jolkuce, o tos kur tarp melynu kokios spalvos a?  g.gif labai labai abi  wub.gif

unsure.gif tie du blizgalai? Sampaninis tai progelio yra albumuke pavadinimas, o ta metaline pilkai blizganti tai "Polar sky" IBD
Nu da bandau,nes rodos sitaip spalvos atitinka realybe, ant tipsiuku nelabai doh.gif
user posted imageuser posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 11 spalio 2012 - 10:24
http://sphotos-b.ak....261319833_n.jpg

slurple purple, nauja spalava IBD, foto is inetrneto.

Prie to pacio smile.gif Radau koki i tema eilerastuka supermamoj lotuliukas.gif

Lakas

Kai mama nagus lakuoja,
Aš po kambarį trankaus.
Tai už fotelių kukuoju,
Tai kakta į spintą kaukšt.
Nes mamytė dėl tų pirštų
Visada mane pamiršta.

Šiandien man prastokai sekas -
Mama trankos - baigės lakas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Emsija: 11 spalio 2012 - 10:56
QUOTE(freza80 @ 2012 10 11, 10:40)

O dėl My forbidden love - tai planuoju dar užsipirkti, nes pas mane paskutinėm savaitėm viena einamiausių spalvų bigsmile.gif  Ar tiesa, kad tai limituotas leidimas???

kur tu ja perki? as niekur jos negaunu, jei ebejui randu tai neleidzia jos nusipirkti, o kelis kart pirkau tai dave atsakyma kad jau nebeturi ir grazino pinigus ... o nagavita sake kad jie nebeturi nes jau nebegamina tos spalvos ...

QUOTE(Emsija @ 2012 10 11, 11:21)

Lakas

Kai mama nagus lakuoja,
Aš po kambarį trankaus.
Tai už fotelių kukuoju,
Tai kakta į spintą kaukšt.
Nes mamytė dėl tų pirštų
Visada mane pamiršta.

Šiandien man prastokai sekas -
Mama trankos - baigės lakas.

nerealiai thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Nu ką merginos,gryžau aš iš manikiūrisčių rojaus- nagavitos. Ir ką jūs manot nusipirkau tik dvi ilgalaikių spalvas,ir krūvą paprastų lakų.
Taip pirkau SN Bronze Medal kur Klau buvo įkėlusi foto,ir SN Pink Porcelain (naujo atvežimo)
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 10 11, 12:29)
Nu ką merginos,gryžau aš iš manikiūrisčių rojaus- nagavitos. Ir ką jūs manot nusipirkau tik dvi ilgalaikių spalvas,ir krūvą paprastų lakų.
Taip pirkau SN Bronze Medal kur Klau buvo įkėlusi foto,ir SN Pink Porcelain (naujo atvežimo)

Na na, ir kaip ta Pink Porcelian? smile.gif
Atsakyti