Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(Kristalė* @ 2012 09 30, 14:07)
merginos, kas nutiko naguciams, tik vakar lakuota  doh.gif  g.gif

su chemija nebuvo kontakto? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristalė* @ 2012 09 30, 13:07)

kase bulves? Chemija naudojo? Ar kažką tokio g.gif
Atsakyti
sake, kad vakare dirbo su popieriais, o vakare baliui buvo. Nieko nesveite namuose, nenaudojo jokiu chemiju
Atsakyti
QUOTE(Kristalė* @ 2012 09 30, 13:07)

g.gif nu tikrai idomu, kodel taip atsitiko...

o cia maniskiai: 2sl IBD seashel pink, 2sl IBD she's blushing
user posted image
Atsakyti
Merginos kas redaguojat musu foto albumeli, sitoj nuotraukoj yra klaida, cia ne polar sky spalva, o tokia kokia parasyta ant buteliuko
http://images15.fotk...Polarsky-vi.jpg

gal neisiskaitet i posta, bet ten buvo tik spejimai, kaip mazdaug gali atrodyti Polar Sky spalva ir detos nuotraukos is interneto, kad gal taip, o gal anaip ji atrodo. Tai va. Nezinau, gal vertetu ja is vis isimt, nes tai pasiskolinta foto, paskui vel uzpuls kokia savininke uzsieniete, kaip jau buvo pastebejau kelis kartus:)

Atsisprasau, kad nepazymejau, kad foto is interneto, kita kart busiu atydesne smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Kristalė* @ 2012 09 30, 14:52)
sake, kad vakare dirbo su popieriais, o vakare baliui buvo. Nieko nesveite namuose, nenaudojo jokiu chemiju

man tai isvis panasu, kad plaukus dazesi pagal pajuodima g.gif
Atsakyti
QUOTE(Emsija @ 2012 09 30, 17:28)
Merginos kas redaguojat musu foto albumeli, sitoj nuotraukoj yra klaida, cia ne polar sky spalva, o tokia kokia parasyta ant buteliuko
http://images15.fotk...Polarsky-vi.jpg

gal neisiskaitet i posta, bet ten buvo tik spejimai, kaip mazdaug gali atrodyti Polar Sky spalva ir detos nuotraukos is interneto, kad gal taip, o gal anaip ji atrodo. Tai va. Nezinau, gal vertetu ja is vis isimt, nes tai pasiskolinta foto, paskui vel uzpuls kokia savininke uzsieniete, kaip jau buvo pastebejau kelis kartus:)

Atsisprasau, kad nepazymejau, kad foto is interneto, kita kart busiu atydesne smile.gif

issimsiu is vis 4u.gif

QUOTE(Sonie @ 2012 09 30, 17:31)
man tai isvis panasu, kad plaukus dazesi pagal pajuodima  g.gif

na zinok nedaze schmoll.gif , pagal pasakojima tai padirbo darbe, veliau i dusa ilindo, pasidaze veida ir i baliuka isleke
Atsakyti
QUOTE(freza80 @ 2012 09 30, 11:10)
Pasirode pas beautyland ir naujosios CND spalvos  4u.gif  kaip cia susilaikyti ir visu pinigu neistaskyti  doh.gif

http://shellac-gelis..._items/1350.jpg

zalia grazi... o ruda tai labai panasi i HG strut yor stuff
noriu paklausti- girdejau ganda skalndanti- kad po gelinio lakavimo negalima pora val i vandeni listi??? niekada to nepaisiau, klientems nepatarinejau, o gal vertetu? ar yra kas girdejes toki dalyka? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lurta @ 2012 09 30, 15:04)
g.gif  nu tikrai idomu, kodel taip atsitiko...
o cia maniskiai: 2sl IBD seashel pink, 2sl IBD she's blushing
user posted image

labas vakaras smile.gif
o seashel pink po dvieju sluoksniu nesisviecia nago galiukas? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nikee23: 30 rugsėjo 2012 - 18:50
QUOTE(nikee23 @ 2012 09 30, 19:49)
labas vakaras  smile.gif
o seashel pink po dvieju sluoksniu nesisviecia nago galiukas? 4u.gif

O as prisidesiu su klaisimu, ar nedryzuoja? g.gif
Atsakyti
QUOTE(freza80 @ 2012 09 30, 20:04)
O as prisidesiu su klaisimu, ar nedryzuoja? g.gif

Svieciasi galiukas, man nedryzuoja, ji turi toki gelsva atspalvi, jokio ruzavumo nera.
Atsakyti
QUOTE(Kristalė* @ 2012 09 30, 18:24)
na zinok nedaze schmoll.gif , pagal pasakojima tai padirbo darbe, veliau i dusa ilindo, pasidaze veida ir i baliuka isleke

Gal i soliariuma ejo ir krema naudojo? Keistai cia kazkokia reakcija...bet man atrodo cia ne pirma karta panos tokias nuotraukas rodo g.gif Kazkada kazkam jau yra panasiai buve...
Bet man tai toks vaizdelis, kad cia grynai su kazkuom sureagavo.
Atsimenat viena mergina skundesi temoj, kad po nulakavimo prancuziskai jau po dienos visi nagai suskilinejo? Tai galiu pasakyt kas ten buvo do bajeris padarytas, ogi eilini karta ,, meistre,, vietoj virsutinio sluoksnio uztepe gelio stikla doh.gif biggrin.gif Tikiuosi po mano lakavimo viskas gerai 4u.gif
Atsakyti