sveikos ar galima maisyt ilgalaikiu firmas, nu pvz foundation hg spalva tarkim ibd ar sn ir tada topas vel hg? ir ka galit pasakyt apie sn ar ibd lakus? nes mus kaip moko tai vos ne tik hg pirkit tai idomu ar tiesa tai,ar tik kisa mum kad pirkt:)
QUOTE(monimoni @ 2012 10 11, 06:51)
sveikos ar galima maisyt ilgalaikiu firmas, nu pvz foundation hg spalva tarkim ibd ar sn ir tada topas vel hg? ir ka galit pasakyt apie sn ar ibd lakus? nes mus kaip moko tai vos ne tik hg pirkit tai idomu ar tiesa tai,ar tik kisa mum kad pirkt:)
Kas tas sn? Supernail?
Viska galima maisyt, jau daug kartu apie tai kalbeta, dievazi, turbut jau liausiuos atsakinet i sita klausima, nes labai daznas jis, mergytes visai temutes neskaito
QUOTE(klau @ 2012 10 10, 23:32)
Ikeliu foto,kam idomu buvo auksinis blizgis is supernails
Man buvo įdomu.... ačiū pirksim ir šitą, labai gražus blizgis, o jis dar savyje netik aukso turi bet ir spalvotą smulkų žėrutį?
Ir beje kolegės nagučiai irgi super
QUOTE(Emsija @ 2012 10 11, 07:57)
Kas tas sn? Supernail?
Viska galima maisyt, jau daug kartu apie tai kalbeta, dievazi, turbut jau liausiuos atsakinet i sita klausima, nes labai daznas jis, mergytes visai temutes neskaito
Aga pritariu , man irgi kartais kai paskaitau tai norisi plaukus nusirauti, nes tiek aptarta kartų ,tiek kalbėta ir nesugeba merginos netgi pirmojo pusl. atsiversti, kur ten aiškiai yra parašyta, kad gali būti naudojamas pagrindas ir viršutis vienos firmos pvz. kaip Harmony , o lakai betkurios kitos firmos.
Merginos, kurios turite šią spalvą, kaip ji jums? Man ji toookia graži ir klientėm labai patinka, tik kad va bėda, nžn. kodėl bet visos lientės kurioms lakavau šia spalva, gryžo su geltonais plėmais ir visoms be išimties ir jei su blizgučiu ir be blizgučio.
Kaip manote kodėl? Ir ar pas jus tokie bajeriai nesidaro su ja?
Labas rytas visoms
Renkuosi spalvas
Jau pasiėmiau:
1. IBD Jungle Fever
2. Road to Paris
3.???????????????
Padėkit apsisprest kokia spalvą išsirinkt Jau turiu ir labai patiko IBD smoky plum, tokia neįpareigojanti, galima sakyt rudeniška, kasdieniška. Ką dar panašaus iš IBD galima pasiimt? Nuo pačio ryto sėdžiu galvą parėmus ir niekaip tos trečios spalvos neišsirenku
Renkuosi spalvas
Jau pasiėmiau:
1. IBD Jungle Fever
2. Road to Paris
3.???????????????
Padėkit apsisprest kokia spalvą išsirinkt Jau turiu ir labai patiko IBD smoky plum, tokia neįpareigojanti, galima sakyt rudeniška, kasdieniška. Ką dar panašaus iš IBD galima pasiimt? Nuo pačio ryto sėdžiu galvą parėmus ir niekaip tos trečios spalvos neišsirenku
QUOTE(Fantazija02 @ 2012 10 11, 08:55)
Labas rytas visoms
Renkuosi spalvas
Jau pasiemiau:
1. IBD Jungle Fever
2. Road to Paris
3.???????????????
Padėkit apsisprest kokia spalvą išsirinkt Labai patiko IBD smoky plum, tokia neįpareigojanti, galima sakyt rudeniška, kasdieniška. Ką dar panašaus iš IBD galima pasiimt? Nuo pačio ryto sėdžiu galvą parėmus ir niekaip tos trečios spalvos neišsirenku
Renkuosi spalvas
Jau pasiemiau:
1. IBD Jungle Fever
2. Road to Paris
3.???????????????
Padėkit apsisprest kokia spalvą išsirinkt Labai patiko IBD smoky plum, tokia neįpareigojanti, galima sakyt rudeniška, kasdieniška. Ką dar panašaus iš IBD galima pasiimt? Nuo pačio ryto sėdžiu galvą parėmus ir niekaip tos trečios spalvos neišsirenku
jai reikia 3 sluoksnių, bent jau kolkas ir šiaip ji pas mane tarkim nėra populiari.
O kas čia per Paris spalva?
Ir beje kokios norėtum trečios, ta prasme bent į kokį atspalvį?
QUOTE(Fantazija02 @ 2012 10 11, 08:55)
Labas rytas visoms
Renkuosi spalvas
Jau pasiėmiau:
1. IBD Jungle Fever
2. Road to Paris
3.???????????????
Renkuosi spalvas
Jau pasiėmiau:
1. IBD Jungle Fever
2. Road to Paris
3.???????????????
Tai jau dvi neipareigojancias grazias paemei, imk viena ryskia, klasikine, pvz IBD Bing Cherries, man ji labai labai, prie visko, ziema, vasara:)
Papildyta:
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 10 11, 09:00)
O kas čia per Paris spalva?
Jolkuce kur nauja ikele, su auksiniu blizguciu:)
QUOTE(Emsija @ 2012 10 11, 09:15)
Tai jau dvi neipareigojancias grazias paemei, imk viena ryskia, klasikine, pvz IBD Bing Cherries, man ji labai labai, prie visko, ziema, vasara:)
Papildyta:
Papildyta:
kur? višta aš nieko nemačiau, kiba man per tel. neparodo visų vaizdelių? einu ieškot....
QUOTE(Jolkuce @ 2012 10 10, 21:17)
Nu i da 3 kurios matos, ryt dienos sviesoje dar 2 imesiu, nes neimanoma nuziebt tikslesnes saplvos
Polar sky faina, ne sidabras kaip as maniau,o bandyta su juodu laku sumaisyti-tai atspalvis toks pilkai metalinis,ne grynai sidabras...reiks ilasint daugiau juodo lako, turetu but ispudingesne
Na Cryptic primena HG viena is pigmentu tu blizgiu ten kazkoks finger inger
O kelias i paryziu-tai idomybe,toks xameleonas, nei violetava nei auksas, nei bordo..kazkuom primena tokia gerai praskiesta HG forbiden love,tik siltesnis nes su auksiniu perlamutru
Va Inga neieskok:)
QUOTE(Emsija @ 2012 10 11, 09:20)
Va Inga neieskok:)
Ačiū , bet nereikėjo jau radau
Nu indomi ta Paris
P.s. šiandien ruošiuos važiuoti į Nagavitą, tai net bijau....
Labai noriu pažiūrėti tas keičiančias spalvas... įdomu kiek kaštuos ?
QUOTE(Pentarda @ 2012 10 10, 21:51)
forumiete agnyte vel mestels kolekcija ryt jei kas norit kooperuotis, rasykit i az, nes man noris vel papildymo o siunciantis ilgai laukt ir kaina jei daugiau pirktume butu lb nebloga , manau net pigiau nei siunciantis cia aisku Kaune butu
nu ir vyras ech man tik pasvajot apie tokias dovanas
nu ir vyras ech man tik pasvajot apie tokias dovanas
Mano irgi toks pats geras
Parasysiu tau šiandiena vakare, po darbo kažką pasidairysiu
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 10 11, 07:44)
Merginos, kurios turite šią spalvą, kaip ji jums? Man ji toookia graži ir klientėm labai patinka, tik kad va bėda, nžn. kodėl bet visos lientės kurioms lakavau šia spalva, gryžo su geltonais plėmais ir visoms be išimties ir jei su blizgučiu ir be blizgučio.
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 10 11, 08:33)
Bijau...
bet reikia, ištikrųjų tai reik paprastų lakų, bet aišku tuo pačiu ir ilgalaikius juk nužiūrėsiu
bet reikia, ištikrųjų tai reik paprastų lakų, bet aišku tuo pačiu ir ilgalaikius juk nužiūrėsiu
man su go girl taip buvo neturiu aš jos, bet drauge turi, tokia graži spalvyte, bet ***** plemais išėjo ir nubluko reikia gal nagavitoj klausti.
Aš vakar buvau grožio namuose pas Kosmetologe tai ciut atsilaikiau neuzsukusi į nagavita, bet šiandiena jaučiu teks
Lauksiu tavęs griztancios su naujienom
klausimelis musu profesionalem...
kliente pasiskunde, kad nagas paplonejo.... be to as matau, kad galai siek tiek sluoksniuotis pradeje...
o jeigu as beveik is vis nesiausciau tik praeiciau svelniai su blokeliu kad nuimt dulkes?
bonda predejau naudot neseniai ir tik galam, gal tada nenaudot bondo jai? nes kiek zinau jis sausina naga? mergina dirba prie papuosalu tad jai visada galai greit "nueina" galvojau bondas padeda geriau laikytis lakui.... bet gal atsisakyt bondo?
kliente pasiskunde, kad nagas paplonejo.... be to as matau, kad galai siek tiek sluoksniuotis pradeje...
o jeigu as beveik is vis nesiausciau tik praeiciau svelniai su blokeliu kad nuimt dulkes?
bonda predejau naudot neseniai ir tik galam, gal tada nenaudot bondo jai? nes kiek zinau jis sausina naga? mergina dirba prie papuosalu tad jai visada galai greit "nueina" galvojau bondas padeda geriau laikytis lakui.... bet gal atsisakyt bondo?