Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(sylvia @ 2012 10 10, 17:44)
sakykit  hg "sweet chocolate" tokia pati kaip ibd " Jungle Fever" biggrin.gif

tikrai ne. man HG turi lyg toki zalsva atspalvi, nors gal kitiems ne, man IBD jungle fever yra svelnesne, siltesne spalva- manau, jei klystu, mane pataisys panos mirksiukas.gif
man grazesne IBD
kas klause koks nr- tai Backstage Beauty 01440 - House of Gelish Collection mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ritukas1: 10 spalio 2012 - 19:53
QUOTE(LeTa-BeTa @ 2012 09 25, 11:53)

Pasirodysiu ir aš savo korekciją po 2,5  savaičių, tik labai nebarkite  blush2.gif user posted image

norėjau paklausti, ar darant korekciją, reikia 'pliką' nuaugusį nagą šiaušti, tepti baze ir t.t. ar tiesiog užtepti gelio lako (čia kiek skaičiau struktūrinis buvo teptas, maišytas su aukso dulkėm) ten kur norisi ir topas ant viršaus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(September_Lady @ 2012 10 10, 21:05)
norėjau paklausti, ar darant korekciją, reikia 'pliką' nuaugusį nagą šiaušti,  tepti baze ir t.t. ar tiesiog užtepti gelio lako (čia kiek skaičiau struktūrinis buvo teptas, maišytas su aukso dulkėm) ten kur norisi ir topas ant viršaus?  g.gif

reikia viska nuvalyti ir daryti viska is eiles smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vilze @ 2012 10 10, 20:07)
reikia viska nuvalyti ir daryti viska is eiles smile.gif

nuvalyti ir "viską iš eilės" tik tą nuaugusią vietą? blush2.gif

nes aš kalbu apie korekciją, nenuvalant ankstesnio lakavimo. Kaip perlakuoti, tai aš suprantu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo September_Lady: 10 spalio 2012 - 20:14
Metu viena spalvike,kazkas visai nesenai ja rode ir klause kokia ji biggrin.gif ..na tokia smagi sviesi smeline perlamutre smile.gif
http://www.beautywes...Sage-Master.jpg
user posted image
Nu i da 3 kurios matos, ryt dienos sviesoje dar 2 imesiu, nes neimanoma nuziebt tikslesnes saplvos doh.gif
user posted image
Polar sky faina, ne sidabras kaip as maniau,o bandyta su juodu laku sumaisyti-tai atspalvis toks pilkai metalinis,ne grynai sidabras...reiks ilasint daugiau juodo lako, turetu but ispudingesne rolleyes.gif
Na Cryptic primena HG viena is pigmentu tu blizgiu ten kazkoks finger inger biggrin.gif
O kelias i paryziu-tai idomybe,toks xameleonas, nei violetava nei auksas, nei bordo..kazkuom primena tokia gerai praskiesta HG forbiden love,tik siltesnis nes su auksiniu perlamutru ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 10 spalio 2012 - 20:31
QUOTE(Jolkuce @ 2012 10 10, 21:17)
Metu viena spalvike,kazkas visai nesenai ja rode ir klause kokia ji biggrin.gif ..na tokia smagi sviesi smeline perlamutre smile.gif

ji tokia i geltonuma ar tik nuotraukoje taip atrodo? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristalė* @ 2012 10 10, 21:26)
ji tokia i geltonuma ar tik nuotraukoje taip atrodo? ax.gif

turi kazkiek,labiau siaip i smeli ir shampana gal smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ritukas1 @ 2012 10 10, 21:33)
O kelias i paryziu-tai idomybe,toks xameleonas, nei violetava nei auksas, nei bordo..kazkuom primena tokia gerai praskiesta HG forbiden love,tik siltesnis nes su auksiniu perlamutru ax.gif

nu vsio...noriu...greit masina autopilotu i nagavita vaziuos..  lotuliukas.gif

O yra sita spalva nagavitoje? unsure.gif Nes as tai siunciausi is amazono ja..siaip konsistencija ir blizgumas, kaip IBD "maui sunset", reik irgi 3-4 sluoksniu nes skystalas doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 10 spalio 2012 - 20:42
QUOTE(Jolkuce @ 2012 10 10, 21:17)

Metu viena spalvike,kazkas visai nesenai ja rode ir klause kokia ji biggrin.gif .

jau kaip noriu tos kelias i Paryziu wub.gif labai lauksiu nuotraukytes ant naguciu kaip atrodo, manau greit norinciu atsiras su ja lakuotis pas tave, toks grozis spalvos, kad eina sau...
Atsakyti
Ikeliu foto,kam idomu buvo auksinis blizgis is supernails
user posted imageuser posted image

HG Diva
user posted image

Nu ta spalva kelione i Paryziu ar kaip ten,superine,bent jau fotkej bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Fantazija02 @ 2012 10 10, 10:41)
Sylvia, su tuo aštuonioliktu  4u.gif  biggrin.gif

Labas rytas visoms  cool.gif

Dabar kai drėbsiu klausimą doh.gif
Siandien ateina dragelka ilgalaikio užsimanius, o as gi tik sau daraus, tai va ir iškylo klausimas. Kaip elgtis su geliniais nagais? taip pat kaip ir su naturaliais? Nuvalau sena laką, pašiausiu, nuriebalinu ir bla bla bla.... Nieko as ten jai nesugadinsiu??? doh.gif

Ir dar pakonsultuokite kodel lakuojantis pastoviai nuo galiuku geli nutraukia, balti šviečia iš tolo  biggrin.gif

Sylvia! Su gimtadieniu, ot supratinga vyrą turi!

Taip jau yra su gelio laku, jis toks 'judantis' yra, todėl ir prie galiuku ir prie odeliu jis 'pradingsta'.
Bet antra sluoksnį dengiant siaip tai pasitaiso.

Lakuojant jei nagas kažkiek turi 'laisvo krasto', ir apatine puse taip pat viska padenkite, taip dar ilgiau laikysis, ypač gražu jei nagai labai ilgi su apatine puse nulakuoti.

Beje, dažnai matau merginos sako nuvalancios pirma gelio bazes sluoksnį. Aš kuria firma naudoju, kaip tik sako nenuvalyneti būtent to nes tik pagerina issilaikyma ir visa sukibima sluoksniu. Tik po pacio galinio top coat nuvalyti.
Papildyta:
Klau, dailu!
Ir forma ir spalva ir daile.

Cia jūsų natūralus nagai?

Manieji l ilgi uzauge dabar aš tik beveik geliu lakuoju.
mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lotta23 @ 2012 10 10, 22:36)

Klau, dailu!
Ir forma ir spalva ir daile.

Cia jūsų natūralus nagai?

Manieji l ilgi uzauge dabar aš tik beveik geliu lakuoju.
mirksiukas.gif

Jei klausimas man buvo skirtas,tai cia naturalus koleges,kirpejos nagai ir jau nutrumpinti gerokai biggrin.gif

Nezinau kam ten Diva sunkiai lakuojasi,man idealiai pasidenge is 2 kartu.Nereali spalva thumbup.gif
Atsakyti