Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

Ačiū už nuomones ir patarimus. Mėgstu tvarkingus nagus tai tikiuosi nenusivilsiu susipirkus priemones.
Gal galite parekomenduoi kokią gera dildę 4u.gif
Atsakyti
Mergaites, as cia su tokiu kls.. paskutiniu metu pradejo gelis labai skilinet.. tik biski kaukstelnu kur nors, pokst ir zek jau itruko.. g.gif kame cia reikalas gali but? g.gif gal galit man padet.. turiu savus nagus uzliejus geliu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ritukas1 @ 2012 10 10, 10:53)
Sveikinimai su gimtadieniu  4u.gif  na ir su dovana...super! parasykit i az kur tokie vyrai uzauginami, gal broli koki turi...
lotuliukas.gif
o as siandien nagavitoj-vilniaus -buvau ir pagriebiau ta naujaja raudona...zinokit labi gera spalva, tokia prigesinta, murzina raudona, kaip plytos...nezinau kaip apibudinti dar...zodziu ir as siandien patenkinta
o dar sake, kad ryt turi gauti tuos keiciancius spalvas geliukus, truputi per anksti nulekiau...  doh.gif
geros dieneles visoms!

O koks nr butu
Dekui
Atsakyti
QUOTE(poniav @ 2012 10 10, 10:25)
Labas mergites 4u.gif
Laaaaabai susigundžiau geliniu lakavimu, pasidariau šį grožį pas manikiūrininkę. Ir dabar taip užnorėjau pati sau tai daryti, dar ir sesės ir draugės jau į "eilę užsirašė"
Gal kurį turite visas priemones tik savo reikmėm, tik sau? Ar verta jas pirkti, o gal neverta net prasidėti ? Labai noriu sužinoti jūsų nuomonę.
AČIŪ ploja.gif

aš kaip pasyvi, bet nuolatinė, skaitovė šios temos, galiu pasakyti, kad dar nesigailiu susipirkus viską geliniam lakavimui. Net pirmi blynai sėkmingi sakyčiau rolleyes.gif lakuoju sau, mamai, sesei, draugėms.
Tiesa, lakus ir bazę/topą pirkau HG, netaupiau jau čia, kaip sakoma, kad praėjus byzui, nebūtų abydna visko mest. Nes kiek priskaičiau forumuose, tai su pigiais rinkinukais gali greitai ir praeit tas byzas doh.gif
Visa kita pas mane skirtingų firmų ir tikrai ne brangiausi, tiek lempa, tiek valikliai.

QUOTE(Emsija @ 2012 10 10, 11:31)
jei megsti krapstytis sau prie nagu, ir eini pastoviai manikiura darytis uz pinigus, tai verta.

aš nepasakyčiau, kad labai mėgstu krapštytis ir nėjau pastoviai pas manikūrininkę (gaila pinigų ir esu priekabi blush2.gif ), bet visada norėjau gražių /tvarkingų nagų. Kadangi mažas vaikas namie visada, tai kas trečia dieną lakuotis nagus, tiesiog neįmanoma. O ir tingėjau blush2.gif tai vaikščiojau iki šiol su +- aptvarkytais nagais. Dabar, kai užtenka poros valandų dviems savaitėms, tai visai kitas reikalas thumbup.gif
Atsakyti
[quote=September_Lady,2012 10 10, 15:06]
aš kaip pasyvi, bet nuolatinė, skaitovė šios temos, galiu pasakyti, kad dar nesigailiu susipirkus viską geliniam lakavimui. Net pirmi blynai sėkmingi sakyčiau rolleyes.gif lakuoju sau, mamai, sesei, draugėms.
Tiesa, lakus ir bazę/topą pirkau HG, netaupiau jau čia, kaip sakoma, kad praėjus byzui, nebūtų abydna visko mest. Nes kiek priskaičiau forumuose, tai su pigiais rinkinukais gali greitai ir praeit tas byzas doh.gif
Visa kita pas mane skirtingų firmų ir tikrai ne brangiausi, tiek lempa, tiek valikliai.

Kažkodėl vien į Harmony produkciją žiūriu, visur labai jau išreklamuota, tai ir aš kaip "reklamos auka" noriu tik šios produkcijos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo poniav: 10 spalio 2012 - 14:23
[quote=poniav,2012 10 10, 15:23]
[quote=September_Lady,2012 10 10, 15:06]
Kažkodėl vien į Harmony produkciją žiūriu, visur labai jau išreklamuota, tai ir aš kaip "reklamos auka" noriu tik šios produkcijos.
[/quote]

Harmony baze ir topas labai geras pasirinkimas, o del spalvu tai tikra neprasausit pigesnes nusipirke, pvz ibd is amazon.com, pirma, todel, kad daugiau spalvu galesit nusipirkt, jei biudzetas ribotas, antra as meniskai man su jomis lengviau lakuotis, HG kai kurios labai inoringos, jei ranka neigudusi.
Bet is patirties sakau, patarimai cia niekuo nepagelbes, bandysit visokias firmas ir kazkuri vis tiek labiau prilips smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Emsija @ 2012 10 10, 14:28)
Harmony baze ir topas labai geras pasirinkimas, o del spalvu tai tikra neprasausit pigesnes nusipirke, pvz ibd is amazon.com, pirma, todel, kad daugiau spalvu galesit nusipirkt, jei biudzetas ribotas, antra as meniskai man su jomis lengviau lakuotis, HG kai kurios labai inoringos, jei ranka neigudusi.
Bet is patirties sakau, patarimai cia niekuo nepagelbes, bandysit visokias firmas ir kazkuri vis tiek labiau prilips smile.gif

Visiškai sutinku drinks_cheers.gif pas mane dauguma spalvų IBD, o turimomis HG kažkaip net nesinori lakuot. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lurta @ 2012 10 10, 15:32)
Visiškai sutinku  drinks_cheers.gif pas mane dauguma spalvų IBD, o turimomis HG kažkaip net nesinori lakuot.  g.gif

Na va kiek naudingos informacijos, o kokios kainos IBD? Kur galima žvilgterkt jų spalvytes?
Atsakyti
QUOTE(Emsija @ 2012 10 10, 14:28)

ačiū 4u.gif tikrai bandysiu kitų lakų pasiieškot, nes vien savo lakavimui, per didelė prabanga HG paletę susipirkt hihihi.gif beje ir nerandu visko, ko noriu smile.gif

HG Diva, labai sunkiai lakuojasi doh.gif bet spalva tai labai graži rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(poniav @ 2012 10 10, 15:39)
Na va kiek naudingos informacijos, o kokios kainos IBD? Kur galima žvilgterkt jų spalvytes?

http://www.amazon.co...=A33FD3Y4Y2KL4K

sitas pardavejas Beutyland siuncia i Lietuva, siuntimo kaina vieno buteliuko 4 doleriai, tai lakas gaunasi nuo 9 iki 11 doleriu su siuntimu, ziurint kokia spalva.

O spalvas pagooglink, senesniu turetum rast pavyzdziu, o nauju as nerandu kol kas, laukiam kol mergaites ikels naujus pirkinius pasirodyt.

pirmam puslapyje yra musu albumelis, gali ten paziuret, rasi pavyzdziu nemazai ir butu gerai tau paskaitinet daugiau temutes puslapiu, labai daug info rastum, ko cia surasyt tiesiog neimanoma 4u.gif
Atsakyti
pasiulykit man spalva. man reikia auksines spalvos su perlamutru arba su smulkiais blizguciais
Atsakyti
sakykit hg "sweet chocolate" tokia pati kaip ibd " Jungle Fever" biggrin.gif
Atsakyti