Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(sylvia @ 2012 10 08, 14:02)
kazko forumas apmires g.gif aaa-uuuuu kur jus....!!!!!!!!!!
biski atgaivinimui
naguciai mano darbelis
http://www.part.lt/i...G?dum=696333268

PIRMOJ foto ibd all the glitters,nob antroj hg taffeta ir orly baltas
Atsakyti
QUOTE(sylvia @ 2012 10 08, 21:16)
PIRMOJ foto ibd all the glitters,nob antroj hg taffeta ir orly baltas

Sveikos mergynos,
labai noriu jusu pasiklausti man labai galva sukasi paciai lakuotid su geliniais lakais, todel noriu paklausti ar verta pirktis is harmony, ar pakaktu ibd nes nagavitoj siule pirktis 6 spalvas ir priedo gausiu pagrinda su virsum. Ar laikymo adžvilgiu nesiskiria jie, nes mano pacios nagai labai ploni ir luzineja?

Atsakyti
QUOTE(klau @ 2012 10 06, 23:24)
Keliu step by step ale Marmura  biggrin.gif Sekmes! Siandien ne viena kliente isejo is manes ale marmuriniais nagais,uzsikabliavo biggrin.gif Labai graziai atrodo juoda,balta ,sidabrine ir raudona ,balta, juoda , lasas aukso smile.gif

ačiū už step by step 4u.gif friends.gif notworthy.gif notworthy.gif
ir dar norėjau paklausti, kokia čia šiuose pavyzdžiuose ruda spalva? Nu taip gražiai atrodo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(blondukas @ 2012 10 08, 23:10)
Sveikos mergynos,
labai noriu jusu pasiklausti man labai galva sukasi paciai lakuotid su geliniais lakais, todel noriu paklausti ar verta pirktis is harmony, ar pakaktu ibd nes nagavitoj siule pirktis 6 spalvas ir priedo gausiu pagrinda su virsum. Ar laikymo adžvilgiu nesiskiria jie, nes mano pacios nagai labai ploni ir luzineja?

Jei nusipirksi dar ir bonda, ne vien tik baze ir topa, tai laikys gerai IBD.
Papildyta:
QUOTE(sylvia @ 2012 10 08, 15:02)
kazko forumas apmires g.gif aaa-uuuuu kur jus....!!!!!!!!!!
biski atgaivinimui
naguciai mano darbelis
http://www.part.lt/i...G?dum=696333268

Labai grazu, as isivaizduoju kaip fainai ziema butu tas blizgutis ir pastampuota snaigiu baltu:) nerandu tokio stampuko, kad snaige butu, labai noriu zemai, ir ant prancuzo manau irgi grazu butu pasistampuot taip.
Atsakyti
biggrin.gif Xa gavau nauja IBD spalva,pasveiksiu-ateisiu pasirodyt bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 09 spalio 2012 - 09:22
QUOTE(Jolkuce @ 2012 10 09, 10:19)
biggrin.gif  Xa gavau nauja IBD spalva,pasveiksiu-ateisiu pasirodyt bigsmile.gif

Lauksim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 10 09, 09:19)
biggrin.gif  Xa gavau nauja IBD spalva,pasveiksiu-ateisiu pasirodyt bigsmile.gif

greiciau sveik 4u.gif kokias spalvas gavai?
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 10 09, 07:16)
ačiū už step by step  4u.gif  friends.gif  notworthy.gif  notworthy.gif
ir dar norėjau paklausti, kokia čia šiuose pavyzdžiuose ruda spalva? Nu taip gražiai atrodo  ax.gif

HG Meet me in milano
Atsakyti
[quote=Emsija,2012 10 09, 08:34]
Jei nusipirksi dar ir bonda, ne vien tik baze ir topa, tai laikys gerai IBD.
Papildyta:

Bonda - tai vadinamas gruntas? IBD firmos yra jis? nes junetoj man pasiule tik virsu ir apatini sluoksnius, o grunto typo nereikia?
Atsakyti
QUOTE(klau @ 2012 10 09, 10:44)
HG Meet me in milano

aš turėjau galvoje tą blizgutį rudą blush2.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 10 09, 14:58)
aš turėjau galvoje tą blizgutį rudą blush2.gif  mirksiukas.gif

Blizgutos auksinis is supernails, dabar nr nepamenu, o siaip tokia grazia nude spalva duoda ant rudos, lasas baltos:) Jei gerai suprantu kas domina smile.gif
Atsakyti
poster_offtopic.gif gal kuri planuojat užsakinėti harmony gelish kur pigiau? norėčiau prisijungti blush2.gif brūkštelkit į AŽ 4u.gif
Atsakyti