Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(Aurelia @ 2012 10 06, 17:41)
turetu gautis, tik as daryciau taip: baze, uzkept, tada topas, prilieti kitu spalvu, uzkept ir tada dar karta topas  ax.gif

otaip nebandziau, bet butinai isbandysiu vakare bigsmile.gif
Atsakyti
sveikutes
patarit please 4u.gif ka tik nusiemiau laka ir pas mane analogiska situacija kaip kad apacioj foto. Noriu vel lakuoti tik nezinau kaip elgtis su nagais? kaip nuvalyti ta baze ?

QUOTE(Jolkuce @ 2012 09 27, 16:11)
Kuri ten man pasakojo, kad viskas nuseme , o baze liko? biggrin.gif Man siandien tas pats lotuliukas.gif  Nuemiau savo zaliuosius ir ka....lakas idealiai liko vatoje, o nagai visi su blizgancia baze ne krust, atrodo kai kokiu topu uzlakuoti nagai, sveiki, blizga biggrin.gif Tiesa, naudota buvo tik Progel linija, jokiu miksu ar maisymu su kitomis bazemis ir t.t Tai as i negramdau, palikau anuos ilsetis iki sulauksiu nauju laku bigsmile.gif
user posted image

Atsakyti
Įdomiai kaip, man niekad taip nebūna viskas iki nat nago nutirpsta.
Atsakyti
QUOTE(ekona @ 2012 10 06, 20:08)
sveikutes
patarit please  4u.gif  ka tik nusiemiau laka ir pas mane analogiska situacija kaip kad apacioj foto. Noriu vel lakuoti tik nezinau kaip elgtis su nagais? kaip nuvalyti ta baze ?

Su bambukiniu pagaliuku, tik nepazeisk nago 4u.gif
Atsakyti
uzejau siandien i cascada, galvojau pazesiu lemputes, bet kad po 14lt kazkaip brangu pasirode... bet jau taip baisu trecia karta siustis is kinieciu....
Atsakyti
Keliu step by step ale Marmura biggrin.gif Sekmes! Siandien ne viena kliente isejo is manes ale marmuriniais nagais,uzsikabliavo biggrin.gif Labai graziai atrodo juoda,balta ,sidabrine ir raudona ,balta, juoda , lasas aukso smile.gif
user posted image
Atsakyti
Sveikos,
Aciu KLAU 4u.gif
Pasidare idomu ar galima ant nulakuotu naguciu tarkim po keliu dienu pasiausus uzsideti koki blizguti?
Atsakyti
QUOTE(mmazuliuke @ 2012 10 07, 17:00)
Sveikos,
Aciu KLAU 4u.gif
Pasidare idomu ar galima ant nulakuotu naguciu tarkim po keliu dienu pasiausus uzsideti koki blizguti?

Manau drasiai, as sau ir bendradarbem daznai koki blizgi ar kokia gele nupaisau, nes nuo dazymo antakiu, plauku susigadinam laka , tai , kad nekeist , nes kelios dienos praeje tik:)
Atsakyti
Sveikos merginos. Turiu klausimą, gal kam yra taip nutikę..
Šiandien užsimaniau persilakuoti nagučius. Viską susiruošiau ir t.t. Nusipoliravau nago paviršių, atsisuku HG base gelį ir tik pokšt, nulūžo buteliuko kakliukas blink.gif
Nei numetus buvau anksčiau, nei ką doh.gif na ką, radau mažą bonkutę stiklinę ir susipyliau tą base gelį. Aišku šepetėlį išmečiau. Tik va, įdomu, ar nieko tokio, kad dabar bus permatomam induke? Nes HG priemonės supiltos į tokius tamsiai rudo stiklo buteliukus.. Taip susinervinau, visgi nepigus daiktas verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(agnieter @ 2012 10 07, 22:12)
Sveikos merginos. Turiu klausimą, gal kam yra taip nutikę..
Šiandien užsimaniau persilakuoti nagučius. Viską susiruošiau ir t.t. Nusipoliravau nago paviršių, atsisuku HG base gelį ir tik pokšt, nulūžo buteliuko kakliukas  blink.gif
Nei numetus buvau anksčiau, nei ką  doh.gif  na ką, radau mažą bonkutę stiklinę ir susipyliau tą base gelį. Aišku šepetėlį išmečiau. Tik va, įdomu, ar nieko tokio, kad dabar bus permatomam induke? Nes HG priemonės supiltos į tokius tamsiai rudo stiklo buteliukus.. Taip susinervinau, visgi nepigus daiktas  verysad.gif

Tai imk gi buteliuka apklijuok kokiu popieriu tamsiu su lipnia juosta ar kokion folijon susuk,uzspalvink..gi begales budu kaip uzmaskuoti smile.gif
Atsakyti
Labas rytas visoms 4u.gif Ir vėl pirmadienis doh.gif Vis dar nemoku įkelt nuotraukų, jei kuri nepatingėtų ir įmestų čia - būčiau labai dėkinga biggrin.gif

O čia mano pirmas bandymas ilgalaikio prancūziuko bigsmile.gif Prisiduodu jūsų teismui

Prancūziškas
Atsakyti
QUOTE(Fantazija02 @ 2012 10 08, 09:19)
Labas rytas visoms 4u.gif  Ir vėl pirmadienis doh.gif  Vis dar nemoku įkelt nuotraukų, jei kuri nepatingėtų ir įmestų čia - būčiau labai dėkinga biggrin.gif

O čia mano pirmas bandymas ilgalaikio prancūziuko  bigsmile.gif  Prisiduodu jūsų teismui

Prancūziškas

dailu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Fantazija02 @ 2012 10 08, 09:19)

Ikeliu smile.gif

user posted image
2 sluoksniai IBD Whipped Cream + 1 IBD Sea Pearl
Atsakyti