Sveikos,
Ei ar jums normaliai ateina lakai is Beautylando???
As jau nebeturiu kantrybes pirmas ejo virs menesio atejo visas isbeges,sutiko pakeisti man ji i kita spalva vel eina virs menesio,o ji sako nieko negaliu padaryt jau bebijau ka sakytis is jos
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 10 05, 07:29)
HG meet me in milano
Orlio baltas
Supernails auksinis blizgis,nepamenu spalvos
QUOTE(klau @ 2012 10 05, 10:36)
ačiukas...
O kai darei ar po vieną fiksavai ar visus iškarto 5 darei ir tada lempoj laikei? kaip geriau tavo manymu?
QUOTE(mmazuliuke @ 2012 10 05, 10:13)
Sveikos,
As jau nebeturiu kantrybes pirmas ejo virs menesio atejo visas isbeges,sutiko pakeisti man ji i kita spalva vel eina virs menesio,o ji sako nieko negaliu padaryt jau bebijau ka sakytis is jos
o per tarpininke sakeisi? Jei taip, per kuria?
visada gaudavau per mazdaug tris savaites.... O per viena kai uzsakiau, laukiau virs 2 menesiu ir tai negavau vieno lako, tas parase kad atejo po dar dvieju savaiciu, bet as jo nebeemiau..... nusipirkau cia.
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 10 05, 09:50)
ačiukas...
O kai darei ar po vieną fiksavai ar visus iškarto 5 darei ir tada lempoj laikei? kaip geriau tavo manymu?
iskart visus
QUOTE(klau @ 2012 10 05, 10:57)
iskart visus
supratau... reiks pabandyti....man jie tokie grynai rudeniški....
QUOTE(Signa... @ 2012 10 05, 10:55)
o per tarpininke sakeisi? Jei taip, per kuria?
visada gaudavau per mazdaug tris savaites.... O per viena kai uzsakiau, laukiau virs 2 menesiu ir tai negavau vieno lako, tas parase kad atejo po dar dvieju savaiciu, bet as jo nebeemiau..... nusipirkau cia.
Ne,pati visada sakydavaus atiedavo per 2-3 sav o dabar kazkokia nesamone nuo vasaros
QUOTE(mmazuliuke @ 2012 10 05, 10:13)
Sveikos,
O kada parasyta pas tave, kad isiusta?Ir kokia nurodyta preliuminari data, kada turi gauti? Man pirma kart greit tikrai atejo per pusantros savaites,o sikart raso isiusta 24d rugsejo, o gaut tureciau 9-12 spalio,na ziuresim
QUOTE(mmazuliuke @ 2012 10 05, 11:20)
Ne,pati visada sakydavaus atiedavo per 2-3 sav o dabar kazkokia nesamone nuo vasaros
supratau
QUOTE(Jolkuce @ 2012 10 05, 11:22)
O kada parasyta pas tave, kad isiusta?Ir kokia nurodyta preliuminari data, kada turi gauti? Man pirma kart greit tikrai atejo per pusantros savaites,o sikart raso isiusta 24d rugsejo, o gaut tureciau 9-12 spalio,na ziuresim
Cia pakaitinis lakas vietoj to isbegusio,tai parase laiska kad issiunte rugsejo 5d.
QUOTE(mmazuliuke @ 2012 10 05, 13:10)
Cia pakaitinis lakas vietoj to isbegusio,tai parase laiska kad issiunte rugsejo 5d.
aa, tai jau lygiai menuo...Nu idomu ar gausi
QUOTE(mmazuliuke @ 2012 10 05, 13:10)
Na idomiai cia pas tave, uzjauciu. Man irgi buvo viena kart isbeges, tai atsiunte normaliai, mazdaug per dvi savaites nauja, o siaip irgi visa laika per dvi kazkur, yra buve, kad ir greiciau, bet, kad ilgiau niekad. Dabar va irgi laukiu is ju, bet dar tik savaite praejo..
O tu is kokio miesto? Nes man yra buve, kad uzsakiau sau i Vilniu ir kitam zmogui i Siaulius ta pacia diena lakus, tai i Siaulius nuejo siuntinys savaite veliau.