Įkraunama...
Įkraunama...

Kai tėtis išvykes ilgam...

QUOTE(janneta @ 2012 10 28, 11:54)
Tai tu dabar viena grįžai be TB? mirksiukas.gif

Jop, viena. Mylimukas mano grizta treciadieni vakare smile.gif
Merdzinos, o gal jau ir as galiu gauti priemima prie albumelio ar dar laiko per mazai praejo? blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamaitukas @ 2012 10 28, 13:48)
Jop, viena. Mylimukas mano grizta treciadieni vakare smile.gif
Merdzinos, o gal jau ir as galiu gauti priemima prie albumelio ar dar laiko per mazai praejo? blush2.gif  ax.gif

Aš manau kad jau galėtum, įdomu ir tave pamatyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(janneta @ 2012 10 28, 14:09)
Aš manau kad jau galėtum, įdomu ir tave pamatyti ax.gif

Ir man įdomu, nors mano foto ten nėra blush2.gif
Atsakyti
[quote=janneta,2012 10 28, 11:54]
O tai tavo vaikučiui dabar jau buvo atostogos? mirksiukas.gif Mums tai nuo rytojaus blush2.gif
Papildyta:
Jaučiuosi kaip pridaužta, gerklės jau neskauda dar tik sloga kankina, bet tas tris dienas pagėrus vaistus kažko galva svaigsta ir silpna verysad.gif
Papildyta:

Jo mums buvo atostogos,bet labai gerai viskas mums sutapo as i ligonine,vaikas atostogose ,tetis namie galejo pabendraut daugiau su juo ir su leliuku paskui apsiprato ,dabar ziuresim kaip i vezes ieisim pasilike vieni unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(oksaniuksxxx @ 2012 10 26, 12:47)

O maniskis namie,tik sekmadieni isvaziuoja ,tai jau pradedu bijot,kai uzguls visi namai ant manes  unsure.gif

Oksaniuksxxx, as tau nepavydziu doh.gif nera taip lengva su leliuku ir dar kai kitu vaiku reikia rupintis, o padet nera kam... as jau vel mastau apie aukle, brolis saunuolis mano jau i gastroles, manau ir negrys ir nepriimsiu daugiau, tai bijau, kad nesusitvarkysiu, gyvenam uz miesto, reikia ir i pardes maisto, o kartais suserga vaikai, negali sserganciu visur paskui veztis, nesneku jau paie namu tvarkyma - kai miega, nenori triuksmaut, nes tada atsibunda, kai atsibunda, jau nepasitvarkysi lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Mamaitukas @ 2012 10 28, 13:48)
Merdzinos, o gal jau ir as galiu gauti priemima prie albumelio ar dar laiko per mazai praejo? blush2.gif  ax.gif

Manyciau gali ax.gif
o kas temele nauja sukurs? as tai MB turiu, reikalu pilna, nespeju nei suktis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sauluciukas77 @ 2012 10 28, 17:16)
Oksaniuksxxx, as tau nepavydziu  doh.gif  nera taip lengva su leliuku ir dar kai kitu vaiku reikia rupintis, o padet nera kam... as jau vel mastau apie aukle, brolis saunuolis mano jau i gastroles, manau ir negrys ir nepriimsiu daugiau, tai bijau, kad nesusitvarkysiu, gyvenam uz miesto, reikia ir i pardes maisto, o kartais suserga vaikai, negali sserganciu visur paskui veztis, nesneku jau paie namu tvarkyma - kai miega, nenori triuksmaut, nes tada atsibunda, kai atsibunda, jau nepasitvarkysi  lotuliukas.gif
Papildyta:
Manyciau gali  ax.gif
o kas temele nauja sukurs? as tai MB turiu, reikalu pilna, nespeju nei suktis  doh.gif

Aš nemoku blush2.gif Nesu darius ir bijau, kad neprisidirbčiau ko blink.gif
Atsakyti
Nu tas kitas vaikas tai man daugiau padeda biggrin.gif blush2.gif Va dabar sedziu cia ,o jis malku priveze ,kad anksti ryte butu ,pats pasidaro ka reikia tik kas susije su pamokom kontroles reikia didziules ,o as esu is tu mamu kurios spaudzia ziaurei prie mokslu -jokiu kitu raidziu pasiekimu knygelej neleidziu kad atsirastu kaip A ar PG rolleyes.gif
O brolis isgert isbego tavo sauluciukas? As visada bijojau po brolio a.a. kad po jo isgerinejimu neapsikrestu kokiu hepatitu ir mums neuznestu ax.gif nes tarp tokiu zmoniu ji dazniausiai "vaiksto"..vyro tevas sirgo,bet ne ta agresyvia forma ,tai man koks sokas buvo schmoll.gif
Atsakyti
Tema sukurta prašom - aš dirbu prie kompo.
Atsakyti
Ačiū, Giedrut už temą.
Jau foto kokia graži pirma su tais lapais, šakės didis.gif
Dabar reik tą damušt.
Prašom kas kokią foto tongue.gif
Atsakyti
Damusim lotuliukas.gif Del brolio ir as bijau, todel jau ryt sukrausiu klumselius, ir lauksiu, kol pakeliui kas nors vaziuos i teviske, viska perduosiu, lai ten ir pasilieka. Pas mane 2 mazi vaikai, negaliu rizikuot
Atsakyti
Kad naujų neturim. Aš kokia be dvasios šiandien - pavargus.
Papildyta:
O jūs čia bijot visokių ligų, o pas mane darbe - vieno vadovo žmona TBC susirgo, kitas tą hepatito virusą pagavo ir padorūs žmonės - nesuprasi, kam kas skirta.
Atsakyti
QUOTE(Giedre.vs @ 2012 10 28, 23:34)
Kad naujų neturim. Aš kokia be dvasios šiandien - pavargus.
Papildyta:
O jūs čia bijot visokių ligų, o pas mane darbe - vieno vadovo žmona TBC susirgo, kitas tą hepatito virusą pagavo ir padorūs žmonės - nesuprasi, kam kas skirta.

Mūsų šeimos gydytoja davė vaikams plauęius šviestis dėl tuberkuliozės. Aš nevedžiau blush2.gif Sakė, plinta dabar.
Atsakyti