Įkraunama...
Įkraunama...

Kai tėtis išvykes ilgam...

QUOTE(Spindulėlė @ 2012 10 27, 18:59)
Linoma, labai gražus berniukas, kaip iš paveiksliuko wub.gif
Oksaniuks, tavo panelytė gražuolytė thumbup.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Abu vaikuciai grazuoliukai wub.gif wub.gif
Atsakyti
Tyla pas mumi. Einu vonioj pagulėsiu, pasigražinsiu nail.gif 59.gif
Atsakyti
Sveikosmergaites, na smagu skaityti apie jusu kleckiukus katik gimusius ir apie jusu planus po maziuka tureti smile.gif
Atsakyti
niu ka, sedim su MB dar maskvoj, oro uoste. lektuvas turejo isskrist 21:40, o nukele 5:05... Laukiu...

O dar kaip tycia siandien atsikeliau pries 8 sad.gif
Nuotraukyciu kleckiuku nemaciau - nieko negaliu pasakyt verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mamaitukas: 27 spalio 2012 - 22:37
QUOTE(Mamaitukas @ 2012 10 27, 23:36)
niu ka, sedim su MB dar maskvoj, oro uoste. lektuvas turejo isskrist 21:40, o nukele 5:05... Laukiu...

O dar kaip tycia siandien atsikeliau pries 8 sad.gif
Nuotraukyciu kleckiuku nemaciau - nieko negaliu pasakyt verysad.gif

Užuojauta 4u.gif
Apie kleckiukus sakyk, gražūs. Argi vaikai gali būt negražūs? O mūsisškiai tikrai patys gražiausi blush2.gif
Ei, laikrodžius reikėjo atsukt, ane?
Atsakyti
QUOTE(Spindulėlė @ 2012 10 28, 11:01)
Užuojauta 4u.gif
Apie kleckiukus sakyk, gražūs. Argi vaikai gali būt negražūs? O mūsisškiai tikrai patys gražiausi blush2.gif
Ei, laikrodžius reikėjo atsukt, ane?

Labas rytas 4u.gif Taip reikėjo mirksiukas.gif
Bandau tvarkytis doh.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif

aha laikrodzius reikejo atsukti
Atsakyti
QUOTE(afi @ 2012 10 28, 11:23)
labas rytas 4u.gif

aha laikrodzius reikejo atsukti

O aš užmiršau, tai ir galvoju, kaip čia skirtingai jie rodo. Telefone ir kompe tai patys atsisuko. Paskui prisiminiau, ot tundra doh.gif

Graži dienele, atrodo, bus. g.gif
Saulučiukas šviečia lotuliukas.gif
Atsakyti
O as zombejuuuuuu!!!! Lektuvas nusileido apie sesias. Grizus bandziau nusnaus, tai tik porai valandeliu...
Atsakyti
Laba merginos 4u.gif As isleidau meile savo,ir prasidejo .....vaikas pareiske soske.gif rytoj uzklasinis skaitymas ,ka man skaityt blink.gif blink.gif buvo atostogos,neprisimine ir cia paskutine diena doh.gif o dar spec.sasv.reikia ..zadu eit pasnaust blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(oksaniuksxxx @ 2012 10 28, 11:46)
Laba merginos 4u.gif As isleidau meile savo,ir prasidejo .....vaikas pareiske soske.gif rytoj uzklasinis skaitymas ,ka man skaityt  blink.gif  blink.gif buvo atostogos,neprisimine ir cia paskutine diena  doh.gif o dar spec.sasv.reikia ..zadu eit pasnaust  blush2.gif

O tai tavo vaikučiui dabar jau buvo atostogos? mirksiukas.gif Mums tai nuo rytojaus blush2.gif
Papildyta:
Jaučiuosi kaip pridaužta, gerklės jau neskauda dar tik sloga kankina, bet tas tris dienas pagėrus vaistus kažko galva svaigsta ir silpna verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(Mamaitukas @ 2012 10 28, 11:33)
O as zombejuuuuuu!!!! Lektuvas nusileido apie sesias. Grizus bandziau nusnaus, tai tik porai valandeliu...

Tai tu dabar viena grįžai be TB? mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=janneta,2012 10 27, 17:04]
Niu jau koks grožis wub.gif
Sveikutės 4u.gif
Papildyta:
[quote=Giedre.vs,2012 10 26, 23:16]
O kiek jum?
Tau lyg 30+ blush2.gif o vyrui?

Man 31 vyrui 35 blush2.gif tikrai nenorėčiau laukti iki 40 doh.gif
[/quote]

O man 28, o vyrui 34, kitais metais +1 lotuliukas.gif
Tai vyras sake, nenoriu 40 sulauti antro vaiko, nori anksciau, net ir dabar nieko pries palnuoti doh.gif Bet as dar nepasiruosus lotuliukas.gif
Pamirsau as kaip prie albumelio prieiti, gal kas primins i AZ g.gif
Atsakyti