Įkraunama...
Įkraunama...

Kai tėtis išvykes ilgam...

QUOTE(janneta @ 2012 10 26, 20:13)
mielu noru perimčiau mirksiukas.gif
Papildyta:
O man jau nebėra kada mąstyt, su MB nusprendėm kad esam nebe jaunikliai ir laukti kaip ir nėra ko, kol užauginsim kol ką žiūrėk ir senatvė ateis lotuliukas.gif

O kiek jum?
Tau lyg 30+ blush2.gif o vyrui?

O tavo Mamaituk?

O aš kažkaip ir išsigandau, kai pagalvojau, kad dar 3,5 metų ir maniškė mokyklą baigia blush2.gif

Jei ims estafetę iš manęs tai aš ir močiutė po tiek galėčiau būt beveik. biggrin.gif

Spindulėle - noriu lazanijos.

Niu va mes po susirinkimo. Viskas buvo neblogai. Aišku galėjo ir geriau būt.
Atsakyti
Man 31, o MB - 43 smile.gif
Taip, kad vaikams jau laiko nebera biggrin.gif
Nors pas vyra giminej yra toks atvejas, kad 50 metu vyras, kuris turi tris suaugusius vaikus, baige jau aukstasias, issiskyre su savo zmona, susirado kazkokia leva senmerge, kuriai 40 su kazkiek ir pasigimde vaika. Darbo jis neturi, nes mentas pencijoj, o ji kazka ten ir dirba, bet net nezinau, nes nebendrauja niekas su jais.
Atsakyti
labas rytas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamaitukas @ 2012 10 27, 09:51)
Man 31, o MB - 43 smile.gif
Taip, kad vaikams jau laiko nebera biggrin.gif
Nors pas vyra giminej yra toks atvejas, kad 50 metu vyras, kuris turi tris suaugusius vaikus, baige jau aukstasias, issiskyre su savo zmona, susirado kazkokia leva senmerge, kuriai 40 su kazkiek ir pasigimde vaika. Darbo jis neturi, nes mentas pencijoj, o ji kazka ten ir dirba, bet net nezinau, nes nebendrauja niekas su jais.

Visokiu ciudu buna sitam gyvenime ax.gif
O pvz. as nenoreciau susilaukti 40 m. leliuko schmoll.gif Manau iki 35m. galima planuoti lotuliukas.gif Mano mama pagimde 37 metu, tai nzn labai jau jiems sunku auginti blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(afi @ 2012 10 27, 10:58)
labas rytas 4u.gif

Labukas, kaip mazyte?Kaip pilvukas jos?
Beja, labai grazi tavo gimdymo istorija wub.gif
O maniskis tai jau kelinta savaite, vos ne kas nakti tusinasi valanda arba dvi doh.gif Kokia 2h ar 3h nakties prabunda, ir au au jam lotuliukas.gif Valiojasi lovoj, sakau gulkis ant pagalves, tai atsigula, paguli ir juokiasi lotuliukas.gif Ir vel sedi, au au
Papildyta:
Parodau as savo maziuka wub.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo L'inoma: 27 spalio 2012 - 10:23
QUOTE(L'inoma @ 2012 10 27, 10:32)

Labukas, kaip mazyte?Kaip pilvukas jos?

manau diegliukus pakeite kitos bedos su pilvuku, nes dabar nerami po kiekvieno maitinimo, visaip raitosi nervuojasi steni kartais suverkia kol iseina pabezdeti unsure.gif guodzia tai kad nebera cypimu verkiant, bet dabar matau kaip kokias 10-15 min kankinasi po kiekvieno maitinimo kol issibezda ir tada rami, ir miegodama buna pradeda steneti kol galiausia prabunda is skausmo jei neiseina issipersti, tai nezinau ar cia normalu maziams kaip ir diegliai ar kreiptis i gydytoja doh.gif
o siaip kai jokie skausmeliai nekankina angelas ji pas mane wub.gif

tavo bernuzelis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(afi @ 2012 10 27, 11:58)
manau diegliukus pakeite kitos bedos su pilvuku, nes dabar nerami po kiekvieno maitinimo, visaip raitosi nervuojasi steni kartais suverkia kol iseina pabezdeti unsure.gif  guodzia tai kad nebera cypimu verkiant, bet dabar matau kaip kokias 10-15 min kankinasi po kiekvieno maitinimo kol issibezda ir tada rami, ir miegodama buna pradeda steneti kol galiausia prabunda is skausmo jei  neiseina issipersti, tai nezinau ar cia normalu maziams kaip ir diegliai ar kreiptis i gydytoja doh.gif
o siaip kai jokie skausmeliai nekankina angelas ji pas mane wub.gif

tavo bernuzelis wub.gif

Cia normalu 4u.gif kojites prie pilvo dazniau lenk, kai matai jog negali issibezdeti. Mano cia viena nakti ir pute pilvuka, tai lenkiau ilgai kojites, ir tada pavare, kaip tankas lotuliukas.gif Aprimo ir uzmigo. Pucia pilvuka 4u.gif Jiems gi ir pakakoti visas darbas, nes ten tik viskas stipreja po biski bigsmile.gif Man patikdavo kai kakodavo manasis, oj negaliu akytes dideles, toks nesupranta tipo kas vyksta, dabar kitaip kakoja lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(afi @ 2012 10 27, 11:58)

tavo bernuzelis wub.gif

Aciu blush2.gif
Kai paaugs supazindint reikes lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(L'inoma @ 2012 10 27, 11:07)
  Man patikdavo kai kakodavo manasis, oj negaliu akytes dideles, toks nesupranta tipo kas vyksta, dabar kitaip kakoja  lotuliukas.gif
Papildyta:

Aciu  blush2.gif
Kai paaugs supazindint reikes  lotuliukas.gif

oi tas vaizdas kai kakoja mums pats nerealiausias ziurint i veido mimikaas lotuliukas.gif wub.gif galecioau ziureti ir ziureti wub.gif

aha augini man arba oksaniukui zenta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(afi @ 2012 10 27, 12:14)
oi tas vaizdas kai kakoja mums pats nerealiausias ziurint i veido mimikaas lotuliukas.gif  wub.gif  galecioau ziureti ir ziureti wub.gif

aha augini man arba oksaniukui zenta smile.gif

wub.gif
Atsakyti
Vaje Linoma,koki tvirta vyra augini 4u.gif As irgi imeciau pora pirmu nuotraukyciu savo paneles i albumeli..
Atsakyti
QUOTE(oksaniuksxxx @ 2012 10 27, 14:12)
Vaje Linoma,koki tvirta vyra augini 4u.gif As irgi imeciau pora pirmu nuotraukyciu savo paneles i albumeli..

grazuolyte ir visa kokia riuzava bigsmile.gif ir lyg is soliarumo rudute wub.gif
Atsakyti
QUOTE(oksaniuksxxx @ 2012 10 27, 15:12)

Niu jau koks grožis wub.gif
Sveikutės 4u.gif
Papildyta:
[quote=Giedre.vs,2012 10 26, 23:16]
O kiek jum?
Tau lyg 30+ blush2.gif o vyrui?

Man 31 vyrui 35 blush2.gif tikrai nenorėčiau laukti iki 40 doh.gif
Atsakyti
Linoma, labai gražus berniukas, kaip iš paveiksliuko wub.gif
Oksaniuks, tavo panelytė gražuolytė thumbup.gif
Atsakyti