Įkraunama...
Įkraunama...

Jonavos darželiai

QUOTE(jele25 @ 2013 05 01, 19:06)
aisku,o gal zinot kaip ten su soc lengvatom,ar jos liko ar panaikino? smile.gif

Liko ir soc remtiniem ir daugiavaikėm 4u.gif panaikino tik lengvatą kariškiams 50 proc
Atsakyti
Laba, o gal kurios ves siais metais 3metu vaikiukus i Dobila? Musu brolis lanko,bet jau bus priesmokyklinukas. Cia rudeni ar pavasari skambino direktore,klause ar tikrai lankysim tai jau nusiteikus kad priims,nes buvom nuo 2m uzrase ir neprieme, nors kai bolis lanko turejo siaip buti kazkoks pirmumas. Tai vat kazin ar jau yra sarasai? Vis neprisiruosiu nueit. Idomu i kokia grupe pas kokias aukletojas pakliusim smile.gif
Atsakyti
vasario pirmai darželiai turėjo švietimui priduot naujų mokslo metų vaikų sąrašus.....
Atsakyti
QUOTE(Masamasina @ 2013 07 09, 16:59)
Laba, o gal kurios ves siais metais 3metu vaikiukus i Dobila? Musu brolis lanko,bet jau bus priesmokyklinukas. Cia rudeni ar pavasari skambino direktore,klause ar tikrai lankysim tai jau nusiteikus kad priims,nes buvom nuo 2m uzrase ir neprieme, nors kai bolis lanko turejo siaip buti kazkoks pirmumas. Tai vat kazin ar jau yra sarasai? Vis neprisiruosiu nueit. Idomu i kokia grupe pas kokias aukletojas pakliusim smile.gif

Tam dobile tai aplamai, ka nori ta priima ko nenori nepriima, reikejo kreiptis i Svietimo skyriu, savivaldybej, nes ziuriu su ta direktore ten kazkas neaiskaus darosi g.gif
Atsakyti
Mano mažoji nuo rugsėjo jau keliaus į Lakštingalėlę smile.gif Labai džiaugiuosi, kad priėmė, nes pernai registruojantis tikino, jog pakliūsim tik 2014metais thumbup.gif
Atsakyti
Labukas, mamytes wink.gif. Uzrasiau vakar savo mazyli i "Dobila", kuri zadam lankyti tik 2015m. Paklausiau direktores, kaip butu galima pakliuti i "Boruzeliu" grupe, nes brolis lanke "Nykstukus", tai likom nelabai patenkinti, tai direktore pasake " Ateisit keleta menesiu pries lankyma ir tarsimes ". Gal kas zinote kaip cia reikia su ja "tartis" ? Esu girdejusi, jog megsta direktore dovaneles ir pan smile.gif. Nes pvz kai pirmaji sunu uzrasiau i darzeli, jis sarase buvo pirmam desimtuke, o kai atejo laikas lankyt darzeli, tai vos pakliuvom, atsiradom beveik gale. Tai tikriausiai daug atejo tokiu, kurie "taresi" smile.gif
Atsakyti
O kaip darželis "Saulutė"? Kas lankote, ar patenkinti?
Atsakyti
sveikos mamytes,ne uz kalnu kraustysiuos i Jonava,tad jau dabar man aktualus klausimas i kuri darzeli vesti savo mazaji pipira po poros metu.noreciau daugiau suzinoti nuomoniu apie darzelius "Dobila" ir "Zilviti" smile.gif
mamytes parasykit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tomasita84 @ 2013 09 22, 20:50)
sveikos mamytes,ne uz kalnu kraustysiuos i Jonava,tad jau dabar man aktualus klausimas i kuri darzeli vesti savo mazaji pipira po poros metu.noreciau daugiau suzinoti  nuomoniu apie darzelius "Dobila" ir "Zilviti" smile.gif
mamytes parasykit smile.gif

mes siuo metu lankom Dobila,su skaudancia sirdim isejom is zilvicio(pakeitem gyvenama vieta)..tikrai rinkites zilviti smile.gif nuostabios aukletojos!
Atsakyti
na mums arciau darzelis "Dobilas "butu,bet kai paskaitau nuomones tai susidaro ispudis,kad geriau leisti i "zilviti".kaip istikruju?kuom "Dobilas" kitoks?
Atsakyti
QUOTE(tomasita84 @ 2013 09 28, 20:24)
na mums arciau darzelis "Dobilas "butu,bet kai paskaitau nuomones tai susidaro ispudis,kad geriau leisti i "zilviti".kaip istikruju?kuom "Dobilas" kitoks?

nzn, kuom kitoks, bet man susidare ispudis kad sio darzelio direktore ar pagal tevus ar pagal ka issirenka kas lankys darzeli o kas ne, ta prasme ka priimti o ka ne, vat mes niekaip nepapuolem i dobila nors gyvenam keli zingsniai iki jo., niekaip neradom bendros kalbos nei uz aciu, nei uz vokeli, niekaip, nors eilej stovim tikrai nepaskutiniai, o dabar teko eit i zilvyti, ir is dobilo mus isbrauke, zodziu...gyvenime i dobula nepapulsim
Atsakyti
QUOTE(*Viktoryte* @ 2013 09 29, 12:29)
nzn, kuom kitoks, bet man susidare ispudis kad sio darzelio direktore ar pagal tevus ar pagal ka issirenka kas lankys darzeli o kas ne, ta prasme ka priimti o ka ne, vat mes niekaip nepapuolem i dobila nors gyvenam keli zingsniai iki jo., niekaip neradom bendros kalbos nei uz aciu, nei uz vokeli, niekaip, nors eilej stovim tikrai nepaskutiniai, o dabar teko eit i zilvyti, ir is dobilo mus isbrauke, zodziu...gyvenime i dobula nepapulsim

dabar centralizuota priemimo tvarka. nebe direktores sprendzia wink.gif taip kad nepraraskit vilties o kreipkites i savivaldybe.
Atsakyti