Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Suprem @ 2012 10 01, 10:48)
smile.gif Gyvenkim draugiskai smile.gif Noriu visko, bet ne viskas gaunasi, bet vis tiek noriu, padarysiu smile.gif Be dideliu menu, tiesiog kad vezia nesimatytu smile.gif

Ir jai tik tiek greit niekas nekomentuos nieko, jei tik nori kad veze nesimatytu lotuliukas.gif

Isvaziavau mytintis pradejo visi, kas cia apie pasilus kalbejot as ir is pasilu buvau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(eglliux @ 2012 10 01, 12:19)
Ir jai tik tiek greit niekas nekomentuos nieko, jei tik nori kad veze nesimatytu  lotuliukas.gif

Isvaziavau mytintis pradejo visi, kas cia apie pasilus kalbejot as ir is pasilu buvau  rolleyes.gif

Geriau Gottes heliosa pakritikuok mirksiukas.gif

Atsakyti
Suprem, geriau pati pakritikuok. Ne gottes, o Maggie.

Maggie, fonas nuostabus, turinio nerandu.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 10 01, 13:52)
Suprem, geriau pati pakritikuok. Ne gottes, o Maggie.

Maggie, fonas nuostabus, turinio nerandu.. 4u.gif

Man tsssakant niekas, išskyrus burbuliukus nepatiko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(R.i.R. @ 2012 10 01, 14:00)
Man tsssakant niekas, išskyrus burbuliukus nepatiko  4u.gif

nu va, matai, cia skaitosi man daryt saldesi. bet foto tik keliems zmonem, cia asmenishkas reikalas, norejau parodyt tik kaip graziai susiburbuliavo.

p.s. prastai su sabakshtynais, prastai mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maggie: 01 spalio 2012 - 13:20
QUOTE(Maggie @ 2012 10 01, 13:20)
nu va, matai, cia skaitosi man daryt saldesi. bet foto tik keliems zmonem, cia asmenishkas reikalas, norejau parodyt tik kaip graziai susiburbuliavo.

Vat suburbuliavo tai puikiai thumbup.gif Man labai patiko iš karto apie tekstūrą pagalvojau ax.gif
Su kokiu čia objektyvu? blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Maggie, aš tai nesuprantu, kas Tau atseit nesigauna su heliosu, pažiūrėk, koks fonas. tobulas. fotkink tik.
Atsakyti
QUOTE(viktorija09 @ 2012 10 01, 14:24)
Vat suburbuliavo tai puikiai  thumbup.gif  Man labai patiko iš karto apie tekstūrą pagalvojau  ax.gif
Su kokiu čia objektyvu? 

helios
QUOTE(sayonara @ 2012 10 01, 14:24)
Maggie, aš tai nesuprantu, kas Tau atseit nesigauna su heliosu, pažiūrėk, koks fonas. tobulas. fotkink tik.

matai, cia buvo dirbtini dalykai, viska apgalvojau, ir zinojau koki rezultata gausiu. man noretusi lauke pabandyt, kai saule etc, pagaut kokiu blikiu, pamatyt kaip jis suka pvz kai medziai II plane. as paprasciausiai dar nezinau kaip kur jis veikia ;] bet jo, fotkinsiu.
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2012 10 01, 13:27)
matai, cia buvo dirbtini dalykai, viska apgalvojau, ir zinojau koki rezultata gausiu. man noretusi lauke pabandyt, kai saule etc, pagaut kokiu blikiu, pamatyt kaip jis suka pvz kai medziai II plane. as paprasciausiai dar nezinau kaip kur jis veikia ;] bet jo, fotkinsiu.

jis net apsiniaukusią dieną "suka" medžius, lapus ir kitus margus fonus, rudenį - pats gazas..smile.gif

Tu nikonistė? girdėjau, su nikonais jie sunkiau pasiduoda dresūrai..
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2012 10 01, 13:27)
helios

dėk ant juostos, ant pilno kadro geriausiai sukimas matosi wink.gif
Atsakyti
gotte -> Man patinka ta foto ir be žvynelių patinka labiau, nei flicke su žvyneliais smile.gif)))

pandre -> MAn j/b geriau atrodo smile.gif

Svajonė mūsų -> Ojej, lengvo tau gimdymo ir kad greičiau tai įvyktų, jau matyt visa spurdi, gal mergytė bus? smile.gif))
Gabrėno darbai man labai patinka, taip ir norisi kokį kabinti ant sienos...

R.i.R. -> Kažkaip neužkabino manęs nei viena foto :/

QUOTE(Zirzė @ 2012 10 01, 10:21)
nusipirkau knyga - nors bais gailejau pinigu biggrin.gif - fotografo akis smile.gif na ir puse perksiacius esu siek tiek nusivylusi rolleyes.gif visu pirma labai sunkiai man ji skaitosi. Nezinau ko as is jos tikejausi rolleyes.gif matyt daug daugiau. Man joje truksta akivaizdziu paaiskinimu kodel taip reiktu daryti ir kodel kitaip negalima. Man tai kaip tai zirafai - sunkiai "daeina". Skaitau ta pati sakini po 3-5k biggrin.gif

Aš irgi ją turiu ir man ji be proto sunkiai skaitosi jau visus metus, paveiksliukus tai jau ne sykį peržiūrėjau, bet skaityt - nesiskaito visai. Guli matomoj vietoj, bet mieliau kitą griebiu.

QUOTE(vienintelė @ 2012 10 01, 10:45)
<...>vis galvoju apie 30mm ar 35mm kas turit naudojat brūkštelkit savo mintis apie ji, kuom patinka, kiek daržnai naudojat ir panašiai, būsiu dėkinga

ir mane domina, vis pamąstau, kad labai noriu 30mm.

Maggie -> Gražus ružavas fonas ir gražūs burbuliukai smile.gif

Oj, labai laukiu meet'o, pasiėmiau LAISVĄ visą ketvirtadienį, vyras eis į "darželio" susirinkimą vakare, tai aš all day free thumbup.gif

Kelintą tinkamės? smile.gif Žadu imti aparatą ax.gif O orai bent jau kol kas irgi žada būti saulėti bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo noisy-B: 01 spalio 2012 - 13:35
neseniai parašiau ir čia irgi dėjau str. kūdrai apie spaudos fotografą Kevin'ą Carter'į. Šiandien Feisbuke radau short'ą panašia tematika. Jautrioms tikrai tikrai nežiūrėti, o jei žiūrėsit, tai nekaltinkit manęs, jei pienas dings. Nes labai emocionalu.

https://www.youtube....h?v=zrsQ3wdeDlU
Atsakyti