Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Pandre, man spalvotas variantas labiau patinka. Tiesa, kirpčiau apačios ir dešinės, nes ta erdvė kadrui nieko nepriduoda, o be jos foto būtų stipresnė.

Gotte, aš gal pasukčiau 90 laipsnių foto. Jei ne dažnai kartosis, tai visai įdomus koliažas. Šiaip graži pati foto.

Papildyta:
QUOTE(Ka @ 2012 10 01, 09:52)
Et.. na, aš tai neužskaityčiau...  unsure.gif

tai parašyk kodėl. Ką gali ar turi Suprem pakeisti, kad užskaitytum
Atsakyti
Labas smile.gif

Yvette-aciu uz pagalba, as tai nedristu listi tarp diskusiju su savo siaudais biggrin.gif Bet labai noreciau padaryti ND 5, tad jei dar viena uzskaitytumet, buciau bais dekinga ax.gif
Atsakyti
RIR, kas tavo nuotraukoje gerai, tai kad pamatei gerą šviesą, supratai, kad turėtų gautis gera foto, bet pritrūko įgūdžių kaip padaryti tą gerą foto. Tavo problema kompozicijoje, fotografavimo taško pasirinkime. Tad daugiau foto žiūrėk, daugiau eksperimentuok ir pavyks.

Tarkim čia dalelė tavo foto. Gražu, ar ne? Tokią įkėlusi kitokių komentarų būtum sulaukusi

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2012 10 01, 09:58)
RIR, kas tavo nuotraukoje gerai, tai kad pamatei gerą šviesą, supratai, kad turėtų gautis gera foto, bet pritrūko įgūdžių kaip padaryti tą gerą foto. Tavo problema kompozicijoje, fotografavimo taško pasirinkime. Tad daugiau foto žiūrėk, daugiau eksperimentuok ir pavyks.

Tarkim čia dalelė tavo foto. Gražu, ar ne? Tokią įkėlusi kitokių komentarų būtum sulaukusi

[img]http://farm9.staticflickr.com/8460/8042590424_969b76c004.jpg

Miau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2012 10 01, 09:53)
tai parašyk kodėl. Ką gali ar turi Suprem pakeisti, kad užskaitytum

Neužskaitau, nes neapgalvotas ir neišieškotas. Toks ėjau ir pykšt padariau. Gal praslysiu, o gal ir ne. unsure.gif Nepadeda net, jog fokusuota į gėlę, ji pagrindinis objektas, bet kažkaip išnyksta tame fone.. Tie rulonai, mano manymu, viską sugadina. Ir dar tas sudžiuvęs purvas. Na, atstumiantis vaizdas. Bent jau man. Ką reikėtų pakeisti? Jei jau norima tą gėlę fotografuoti namų darbui, tai kiek įmanoma labiau atverti diafragmą, kiek įmanoma atsidurti žemiau.
Duodu pliusą, kad necentruota. 4u.gif
Atsakyti
Merginos, primenu, kad iki spalio 5 d. tebevyksta konkursėlis "NEportretas". Kas nori, dar galit spėti sudalyvauti. Vieną ar dvi foto pakomentavau flickre, ten gal ir tęsiu komentarus, kai bus kalbios dienos. Paskui persleisiu estafetę.
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2012 10 01, 07:42)
Zirze, įmesk nuorodą į daugiau foto

daugiau kolkas negaliu rodyti. Taremes su teveliais kad kudikelio nuotrauku kur matosi veidukas neviesinsiu smile.gif ir plius dar tik vos keleta sutvarkiau smile.gif

nusipirkau knyga - nors bais gailejau pinigu biggrin.gif - fotografo akis smile.gif na ir puse perksiacius esu siek tiek nusivylusi rolleyes.gif visu pirma labai sunkiai man ji skaitosi. Nezinau ko as is jos tikejausi rolleyes.gif matyt daug daugiau. Man joje truksta akivaizdziu paaiskinimu kodel taip reiktu daryti ir kodel kitaip negalima. Man tai kaip tai zirafai - sunkiai "daeina". Skaitau ta pati sakini po 3-5k biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2012 10 01, 10:08)
Neužskaitau, nes neapgalvotas ir neišieškotas. Toks ėjau ir pykšt padariau. Gal praslysiu, o gal ir ne.  unsure.gif  Nepadeda net, jog fokusuota į gėlę, ji pagrindinis objektas, bet kažkaip išnyksta tame fone.. Tie rulonai, mano manymu, viską sugadina. Ir dar tas sudžiuvęs purvas. Na, atstumiantis vaizdas. Bent jau man. Ką reikėtų pakeisti? Jei jau norima tą gėlę fotografuoti namų darbui, tai kiek įmanoma labiau atverti diafragmą, kiek įmanoma atsidurti žemiau.
Duodu pliusą, kad necentruota.  4u.gif

Matai, Tavo galvojimas ir ieškojimas skiriasi nuo manojo mirksiukas.gif Sutinku, kd reikėjo gultis ant žemės, kd tos vėžios nesimatytų ax.gif Diafragma atverta visa smile.gif Ačiū mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Suprem @ 2012 10 01, 09:28)
Matai, Tavo galvojimas ir ieškojimas skiriasi nuo manojo mirksiukas.gif Sutinku, kd reikėjo gultis ant žemės, kd tos vėžios nesimatytų ax.gif Diafragma atverta visa smile.gif Ačiū mirksiukas.gif

nemegstu tokiu pasisakymu. Na cia ne konkreciai gal suprem tiesiog siam momentui labai tinki bigsmile.gif Pasakoma kas vieno nuomone blogai, ko galbut truksta ir pan ir prasideda teisinimaisi ir nzn o man taip ir taip yra ir tas ir anas visai neblogai yra g.gif

Nezinau ar aiskiai pasakiau ka norejau, dabar galet metyti pomidorais. As kaip pati svieziena stengiuosi klausyti kai sako kas vieno nuomone gerai kito blogai nes jie mato is salies o ne pasakoti kaip mano ieskojimas skiriasi nuo kitu. Cia sorry uzsipuoliau gal suprem bet tikrai daznai pasitaiko situ situaciju, juokinga doh.gif
Papildyta:
Sveikos beje ax.gif sedziu bardaklyne dar remontuose ir pan visai nefotografuoju ir netobuleju doh.gif na kolkas lotuliukas.gif
Atsakyti
Sakydama, kd ieskojimai skiriasi ne teisinausi, tiesiog pasakiau, kd kas vienam atrodo ejau pykst, kitam reikia siek tiek pagalvoti mirksiukas.gif Tik tiek, viska isgirdau ir supratau ir padekojau, taip kad biggrin.gif

Mano manymu reiketu truputi ziureti i zmones, jei jau jie negeba ir niekada negebes, tai kam juos perspausti biggrin.gif Va jei matai, jog kazka padaryti galima, tada jau spausti kiek galima, kd melynuotu ax.gif Tiesiog tiek,nekelkim bangu 4u.gif
Atsakyti
gotte graži foto, manau gerai kad pamažinai makijažo čia smile.gif. Smagi serija vonioj, tik vietomis man neskaniai apkapotos galūnės, toks sumanymas ar netilpai? Dėl netilpimo patarpoj vis galvoju apie 30mm ar 35mm kas turit naudojat brūkštelkit savo mintis apie ji, kuom patinka, kiek daržnai naudojat ir panašiai, būsiu dėkinga

pandre senai matyta smile.gif apie voriuka aš pasakysiu kad jam labai svarbi aplinkos šviesa, tai labai lemia jo galutini rezultata, man spalvų nenušaldė, bet reikėjo priprasti prie kitokio matymo smile.gif. mano nešiojamo mac nesugebėjo sukalibruoti jau trys žmonės ydomu kame bėda g.gif

Zirzė patiko nuotrauka kur kojytė matosi, o kūdikius tikrai sunku fotografuot, man vis dar įstrigusi laukinės fotografuota barbora su karūnėle wub.gif

sayonara kol kas galvoj dėliojuosi ka nufotografuoti neportreto temai, šiaip ačiū už tokią tema
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2012 10 01, 10:45)

Zirzė patiko nuotrauka kur kojytė matosi, o kūdikius tikrai sunku fotografuot, man vis dar įstrigusi laukinės fotografuota barbora su karūnėle wub.gif

man lygiai taip pat. Toji nuotrauka vis akyse stovi smile.gif ir SMB kelios foto kur du kudikeliai melsvam fone
Atsakyti