Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(sayonara @ 2012 10 01, 07:01)
o Tavo - ne šabakštynas? smile.gif ettt... mmm... smile.gif

smile.gif tokie komentarai nelabai naudingi smile.gif

RIR netinkamą žodį pasirinko, nes automatiškai pagarbos mažai beliko komentuojant, bet aš tai suprantu žmones, kuriems tokios foto nepatinka. Tiesiog jiems reiktų pasimokinto tolerantiškumo. O ir mums. KAd ne visi moka atskirti kur gerai, kur blogai ir t.t. Tam irgi reikia laiko.

Zirze, įmesk nuorodą į daugiau foto
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 01 spalio 2012 - 06:43
QUOTE(R.i.R. @ 2012 09 30, 21:40)
Nesuprantu aš  doh.gif šabakštynas  unsure.gif  g.gif eett... mmm...

aišku, kad šabakštynas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2012 10 01, 07:42)
smile.gif tokie komentarai nelabai naudingi  smile.gif

RIR netinkamą žodį pasirinko, nes automatiškai pagarbos mažai beliko komentuojant, bet aš tai suprantu žmones, kuriems tokios foto nepatinka. Tiesiog jiems reiktų pasimokinto tolerantiškumo. O ir mums. KAd ne visi moka atskirti kur gerai, kur blogai ir t.t. Tam irgi reikia laiko.

as tai skaitau kad sitas Say komentas ziauriai taiklus buvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2012 10 01, 06:42)

net nežinau, ar nelabai naudingi.. neinformatyvūs - taip. bet gal ir naudingi, nes lengvas šokas išgirdus tokį atgalinį komentarą dažnai priverčia kitomis akimis pasižiūrėti..

aš kartais pati žodį šabakštynas pavartoju norėdama pasakyti, kad nuotrauka netvarkinga. bet niekada - lygindama savo foto su kitomis.
Atsakyti
kas ten prašėt gamtos nuotraukų pavyzdžių, va čia, prašom, pas šį autorių nemažai jų yra smile.gif

Gabrenas
Atsakyti
Ryto skaitiniai (ne žiūriniai): STRAIPSNIS
Atsakyti
šitie ND vis dar laukia užskaitymo
Papildyta:
QUOTE(Suprem @ 2012 09 29, 18:00)
Labas,

ND 4  4u.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 01 spalio 2012 - 08:24
Yvette, aš tai spėjau paskaityt, ką rašei smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2012 10 01, 08:23)
Papildyta:

užskaitau
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 10 01, 09:41)
Yvette, aš tai spėjau paskaityt, ką rašei smile.gif

žinau, kad yra spėjusių. Savo žodžių nesikratau

SUPREM dar trūksta vieno užskaitymo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 01 spalio 2012 - 08:48
QUOTE(Yvette @ 2012 10 01, 07:42)

Persiprašau, jei pasirinkau netinkamą žodį smile.gif ne piktai aš čia ir ne lygindama su savo. pritariu, kad nemoku skirti, kur blogai, kur gerai. Bet tikiuosi to išmokti. Nesiginčiju, kad mano foto - ne šabakštynas. Tiesiog jdar nesuprantu, kodėl vienas šabakštynas gerai, kitas - jau nebe (nekalbu apie savo foto, kalbu bendrąja prasme). Gal kada nors tai suvoksiu, gal ir ne.
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2012 10 01, 09:23)

Et.. na, aš tai neužskaityčiau... unsure.gif
Atsakyti