QUOTE(Maggie @ 2012 10 09, 09:05)
a kaip tu ji radai?
as esu ji maciusi per senus pazystamus/jau nebepazystamus. bet zinai ka, yra ir daugiau tokiu profesionalu. as neseniai masciau, o kaip jie save taip lengvai gali pasivadinti profesionalais?!kas tai lemia?.. isigytas profesionalus fotikas, per didelis pasitikejimas savimi, ar nzn net kas. o is vis ka reiskia profesionalas
pazystamos vyriskis irgi pasiskelbes,kad profas. turi profesionalu fotoaparata, neblogus objektyvus...jei but subjektyviai, tai juokas ima,kai svaistosi tokiais astriais pavadinimais. o kam to reik. aisku, gal daugeliui ir gali pakabint makaronus, bet realiai tai juokinga
Rittule, man visai idomus pasirode kadras,o idomus tuom,kad siek tiek yra paslaptingumo jame: mergaites atsukta nugara, padetos salia alyvos (maloniai primena ta gera kvapa -vaikystes prisiminimai
), bet yra ir minusiuku: virs galvos esantis krumas ar tai zoles visai nereikalingos butu, noretusi,kad mergaiciuke sedetu desiniau. nors kazkas minejo,kad per daug tiltelio,bet as kitokios nuomones, sioj foto man per mazai. o del sviesos nezinau net... nieko blogo, bet ir nieko ispudingo. bet kaip suprantu, cia kairej saule sviete ir aplink tik vanduo, todel mazai ir seseliu nuotraukoj, jei butu medziai ar kiti objektai aplink mergaite, tai sviesa visai kitaip issidestytu sioje foto.
Noisy-B noretusi daugiau j spalvos,man siek tiek per pilka, ir kazkodel zvilgsnis uzkliuna uz ausies
bet gal todel,kad akiu vyriskio nematau.butu kitas reikalas jei matytusi
nes dabar nuotraukoje akcentas puodelis ir ausis. kitaip buciau kadravusi, tarkim vyriskio zvilgsnis pagautas geriant kava. cia matyt nelabai ir pades ausies nukirpimas,tada ir erdve sumazes.