Atnešu keletą... tik labai nedrąsiai.. Įdomi būtų nuomonė.
QUOTE(R.i.R. @ 2012 09 30, 14:25)
Man patinka pirma ir antra, o trečia kažkaip "nepatogiai" žiūrisi Gal kad per mažai viršaus, per daug apačios
Labas,
gražus koloritas pirmos, bet tas ryškusis augalo siluetas toks netvarkingai nukapotas: arba tik vieną dalį reikėjo palikt arba abi į kadrą įmontuot.
antroj labai žavus tas pūkuotas žiedelis, tik tamsūs lapai apačioj " dėmesį "vagia".
trečioj tų nendrių per daug.
Visose garži šviesa.
QUOTE(R.i.R. @ 2012 09 30, 20:25)
gražus koloritas pirmos, bet tas ryškusis augalo siluetas toks netvarkingai nukapotas: arba tik vieną dalį reikėjo palikt arba abi į kadrą įmontuot.
antroj labai žavus tas pūkuotas žiedelis, tik tamsūs lapai apačioj " dėmesį "vagia".
trečioj tų nendrių per daug.
Visose garži šviesa.
QUOTE(R.i.R. @ 2012 09 30, 21:25)
Atnešu keletą... tik labai nedrąsiai.. Įdomi būtų nuomonė.
antroje šviesa graži matosi.
daugiau nieko gero negaliu pasakyti.
aš tarkim nemoku gamtos fotografuoti. PAti gamtoje nepastebiu to grožio, nejaučiu šviesos. Bet man labai patinka gamtos fotografija. Gera fotografija.
Patarimas būtų ieškoti to, kas nuotraukoje bus tavo pagrindinis akcentas. O paskui sužiūrėti kaip tai nufotografuoti, kaip užakcentuoti. Lengva pasakyti sunku padaryti. Daugiau galėtų padėti gamtą fotografuojantis žmogus.
Paluri - labai pritariu kazkuriai rasusiai kad pabandytum detales fotografuoti.
As cia i svecius buvau isiprasiusi - ne kudikelio fotografuoti - tiesiog taip namu salygomis pabandyti fotografuoti seima sekesi taip per viduri - nei gerai nei blogai. Yra keletas kadru kurie man patinka bet tik keletas.
As cia i svecius buvau isiprasiusi - ne kudikelio fotografuoti - tiesiog taip namu salygomis pabandyti fotografuoti seima sekesi taip per viduri - nei gerai nei blogai. Yra keletas kadru kurie man patinka bet tik keletas.
QUOTE(Yvette @ 2012 09 30, 21:43)
Lengva pasakyti sunku padaryti.
Gal pavyzdžių galima gamtos fotografijos?... pastebiu, kad mane pradeda kabinti. Nors kaip tai padaryti praktiškai - kol kas tamsus miškas.
Ačiū visoms už nuomones
RIR, man pirma labiausiai, tik gal vertikalus kadras butu labiau pasiteisines. antroj truksta ryskumo. trecioj visko perdaug..
QUOTE(rG. @ 2012 09 30, 21:03)
Svajone, parodyk R.I.R. savo juostines saules prieš metus kažkur darytas. Labai grožis ten
šitos?
http://www.flickr.co...57627493575347/
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 09 30, 22:10)
Nesuprantu aš šabakštynas eett... mmm...
Papildyta:
QUOTE(ich @ 2012 09 30, 22:07)
RIR, man pirma labiausiai, tik gal vertikalus kadras butu labiau pasiteisines. antroj truksta ryskumo. trecioj visko perdaug..
Gal pirmą kvadratu? Labai nesinori suspausti...
Papildyta:
QUOTE(rG. @ 2012 09 30, 22:03)
Svajone, parodyk R.I.R. savo juostines saules prieš metus kažkur darytas. Labai grožis ten
Na kada nors ir man pavyks
Papildyta:
QUOTE(Yvette @ 2012 09 30, 22:10)
mane tai tokie darbai labai veža
čia
čia
čia
pamačiusi paskutinę pagalvojau, kad reiktų sūnui parodyti. Kažkodėl manau, kad jam tai galėtų patikti. Panašus ir jo matyvas, vaizduotė. Uff, tik jo muilinukė jau taaaaaip muilina.
čia
čia
čia
pamačiusi paskutinę pagalvojau, kad reiktų sūnui parodyti. Kažkodėl manau, kad jam tai galėtų patikti. Panašus ir jo matyvas, vaizduotė. Uff, tik jo muilinukė jau taaaaaip muilina.
man šitos tai kaip atvirutės paskutinę jau buvau nužiūrėjus. O pirmojoj tas suglamžytas lapas tai... ką žinau - labai prie estetikos pripratau (chi chi)
QUOTE(R.i.R. @ 2012 09 30, 21:40)
o Tavo - ne šabakštynas? ettt... mmm...