Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

O tai kur pirmadienio kadrai mergaites? smile.gif

As jau galvojau nepadarysiu, nes nei laiko, nei ipatingai daug minciu nebuvo... Bet jauciuosi labai sustojus ir panirus i ziemos miega, taigi vistiek sukurpiau kazka.... Prasom neatsilikti....

Pirmadienio multiexpo....

user posted image
Atsakyti
merginos, jei jau užskaitot emmuliai, tai ir rittulei tarkit žodį, trūksta dar 2 užskaitymų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rG. @ 2012 10 08, 14:43)
Grybukus užskaitau, nes niekas neužskaito (fokusas pirmoj tikrai yra? smile.gif )

ačiū 4u.gif man atrodo yra g.gif

gal dar kas pažiūrėtų blush2.gif

http://www.supermama...?...4384&st=492
Atsakyti
Na ir as atkeliauju su paskutiniu namu darbu, baltos balansas dirbtineje sviesoje 4u.gif
Auto
user posted image

Tungsten
user posted image

Custom
user posted image
Atsakyti
Pirmadienio kadras:
user posted image
Atsakyti
Sveikos

Parsivelku su pulsuojancia is skausmo galva namo, diena nekokia.ilendu i SM, nes nekantriai laukiau rezultatu, tai ziauriai nustebus,kad mano foto laimejo. aciu uz komentarus, aciu uz pagyras Virpesiui smile.gif
As visai nieko pries buciau, jei Ka paskelbtu konkursa. negaliu mastyti normaliai siuo metu biggrin.gif
SBM, labai meniskai pateiktas katiniuko kadras. super!

ND nekomentuosiu,sorry, tikrai nepats geriausias metas man siuo metu, reik dauuuug poilsio biggrin.gif

o del pirmadienio foto irgi nezinau, kaip sakant dar ne vakaras biggrin.gif tai kas cia zino
Atsakyti
Lunameja, tikrai esi verto pergales;:). Labai labai patinka tavo foto.

Salut 4u.gif
Atsakyti
Labas,

katinukas man patinka bigsmile.gif

Atsakyti
Rittule, užskaitau tik nepastebėjau, ar 4ND visus taip gavai? g.gif

Pim, užskaitau

Savory, užskaitau

Lumaneja, nu ne šiaip aš vis grįždavau ir vis pasižiūriu į Virpesys mirksiukas.gif 4u.gif

S.B.M. gražiai pateiktas katinas, o ir kada spėjai saulės sulaukti? ir nesuprantu,kaip padarei kad dar knygos lapai ir raidės ale matosi? g.gif
Atsakyti
Konkursą paskelbsiu kelių dienų bėgyje. Noriu visų pirma pagaminti prizą dėl kurio varžysitės. rolleyes.gif
Atsakyti
thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrė @ 2012 10 08, 18:11)
Rittule, užskaitau tik nepastebėjau, ar 4ND visus taip gavai? g.gif

dėkui. aš pastebėjau smile.gif

dar reikėtų vieno užskaitymo už 5ND 4u.gif
Atsakyti