O tai kur pirmadienio kadrai mergaites?
As jau galvojau nepadarysiu, nes nei laiko, nei ipatingai daug minciu nebuvo... Bet jauciuosi labai sustojus ir panirus i ziemos miega, taigi vistiek sukurpiau kazka.... Prasom neatsilikti....
Pirmadienio multiexpo....
merginos, jei jau užskaitot emmuliai, tai ir rittulei tarkit žodį, trūksta dar 2 užskaitymų
QUOTE(rG. @ 2012 10 08, 14:43)
Grybukus užskaitau, nes niekas neužskaito (fokusas pirmoj tikrai yra? )
ačiū man atrodo yra
gal dar kas pažiūrėtų
http://www.supermama...?...4384&st=492
Na ir as atkeliauju su paskutiniu namu darbu, baltos balansas dirbtineje sviesoje
Auto
Tungsten
Custom
Auto
Tungsten
Custom
Pirmadienio kadras:
Sveikos
Parsivelku su pulsuojancia is skausmo galva namo, diena nekokia.ilendu i SM, nes nekantriai laukiau rezultatu, tai ziauriai nustebus,kad mano foto laimejo. aciu uz komentarus, aciu uz pagyras Virpesiui
As visai nieko pries buciau, jei Ka paskelbtu konkursa. negaliu mastyti normaliai siuo metu
SBM, labai meniskai pateiktas katiniuko kadras. super!
ND nekomentuosiu,sorry, tikrai nepats geriausias metas man siuo metu, reik dauuuug poilsio
o del pirmadienio foto irgi nezinau, kaip sakant dar ne vakaras tai kas cia zino
Parsivelku su pulsuojancia is skausmo galva namo, diena nekokia.ilendu i SM, nes nekantriai laukiau rezultatu, tai ziauriai nustebus,kad mano foto laimejo. aciu uz komentarus, aciu uz pagyras Virpesiui
As visai nieko pries buciau, jei Ka paskelbtu konkursa. negaliu mastyti normaliai siuo metu
SBM, labai meniskai pateiktas katiniuko kadras. super!
ND nekomentuosiu,sorry, tikrai nepats geriausias metas man siuo metu, reik dauuuug poilsio
o del pirmadienio foto irgi nezinau, kaip sakant dar ne vakaras tai kas cia zino
Lunameja, tikrai esi verto pergales;. Labai labai patinka tavo foto.
Salut
Salut
Rittule, užskaitau tik nepastebėjau, ar 4ND visus taip gavai?
Pim, užskaitau
Savory, užskaitau
Lumaneja, nu ne šiaip aš vis grįždavau ir vis pasižiūriu į Virpesys
S.B.M. gražiai pateiktas katinas, o ir kada spėjai saulės sulaukti? ir nesuprantu,kaip padarei kad dar knygos lapai ir raidės ale matosi?
Pim, užskaitau
Savory, užskaitau
Lumaneja, nu ne šiaip aš vis grįždavau ir vis pasižiūriu į Virpesys
S.B.M. gražiai pateiktas katinas, o ir kada spėjai saulės sulaukti? ir nesuprantu,kaip padarei kad dar knygos lapai ir raidės ale matosi?
Konkursą paskelbsiu kelių dienų bėgyje. Noriu visų pirma pagaminti prizą dėl kurio varžysitės.
QUOTE(Afrė @ 2012 10 08, 18:11)
Rittule, užskaitau tik nepastebėjau, ar 4ND visus taip gavai?
dėkui. aš pastebėjau
dar reikėtų vieno užskaitymo už 5ND