Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Sveikos 4u.gif
QUOTE(sayonara @ 2012 09 30, 16:34)

ziauriai idomu. nuotrauka n kartu matyta, bet istorijos apie ja nezinojau..

QUOTE(gotte @ 2012 09 30, 16:51)
Truputį tvarkau ankstesnės fotosesijos foto...makiažas man maišo, tai vienoj foto nuėmiau tuos žvynelius. Norėč komenatrų, kaip toks koliažas:

man patinka tavo foto, tavo stilius smile.gif
Atsakyti
Paluri, pasižvalgyk čia
o čia visiems, man tai labai miela foto

tokiose grupėsė būna neblogų idėjų kaip susidėliot, išsisukti mažoje erdvėje
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2012 09 30, 16:28)

neberodyk man tų kūdikių, o tai į neviltį tuoj pulsiu lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 09 30, 17:54)
neberodyk man tų kūdikių, o tai į neviltį tuoj pulsiu  lotuliukas.gif  doh.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Atnesu viena saviskiu...seniai ka berodziau...zinau, rodau ne pati geriausia kadra, bet idomu del spalvu..po monitoriaus kalibravimo nebezinau kur yra tiesa...visi trys skirtingai rodo(bet del senumo kai kurie nebepanesa)
Berodz Erikamaja sake jog po kalibravimo viskas melynuoja. Tai pas mane irgi atsalde spalvytes, o ir brightnes padidino tiek, kad senukai monitoriukai sonuose nepanesa tiek, tai ten viskas tamsu ir pilka...kuo tiketi, kazi? Rodysiu jums ir klausinesiu ar atitinka lotuliukas.gif juokai juokai...bet ar taip ir turejo buti pas Tave ar kazka kitaip pareguliavai? Na pas mane kalibruojant vakarop, bais nusalde spalvytes, o kai kalibravau diena ir pasiatavo dienos sviesa, tai jau normaliau pasiskaiciavo "voriukas"
Bet apie ka as cia...uzklydau paklausti kuri geriau? j/b?

user posted image

ar spalvota (spalvos neliestos naturalios po skenavimo, gal reikejo kiek kilstelti, kad nebutu taip blanku ar dera cia tas tokios pastelines spalvytes?)
Atsakyti
QUOTE(pandre @ 2012 09 30, 17:47)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Atnesu viena saviskiu...seniai ka berodziau...zinau, rodau ne pati geriausia kadra, bet idomu del spalvu..po monitoriaus kalibravimo nebezinau kur yra tiesa...visi trys skirtingai rodo(bet del senumo kai kurie nebepanesa)
Berodz Erikamaja sake jog po kalibravimo viskas melynuoja. Tai pas mane irgi atsalde spalvytes, o ir brightnes padidino tiek, kad senukai monitoriukai sonuose nepanesa tiek, tai ten viskas tamsu ir pilka...kuo tiketi, kazi? Rodysiu jums ir klausinesiu ar atitinka lotuliukas.gif  juokai juokai...bet ar taip ir turejo buti pas Tave ar kazka kitaip pareguliavai? Na pas mane kalibruojant vakarop, bais nusalde spalvytes, o kai kalibravau diena ir pasiatavo dienos sviesa, tai jau normaliau pasiskaiciavo "voriukas"
Bet apie ka as cia...uzklydau paklausti kuri geriau? j/b?

Mano akim žiūrint geriau JB ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pandre @ 2012 09 30, 17:47)

Aha man labai nusišaldė. Tai pradžioj irgi visas jb dariau biggrin.gif
Dabar jau akys apsiprato.
Kai kurias senas savo foto kai žiūriu, tai net stebiuosi kaip nieks nieko nesakė lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikamaja: 30 rugsėjo 2012 - 18:22
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 09 30, 17:54)
neberodyk man tų kūdikių, o tai į neviltį tuoj pulsiu  lotuliukas.gif  doh.gif

sorry lotuliukas.gif aš Paluri padėti norėjau.
O tai tau jau laikas, kad taip spurdi ar čia šiaip spurdi?
Atsakyti
kaip mano angeliukas narvely? (5 ND, 2 dalis)
Custom
user posted image
Auto
user posted image
Tungsten
user posted image

labai neryskus skirtumas tarp Auto ir Tungsten...bet va taip va gavos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Savory @ 2012 09 30, 20:27)
kaip mano angeliukas narvely? (5 ND, 2 dalis)
labai neryskus skirtumas tarp Auto ir Tungsten...bet va taip va gavos smile.gif

Man tas angeliukas nelabai... bet virsta viskas i desine 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2012 09 30, 12:18)
suprem, šiaip gerai atlikti ND. Nežinau kas mane stabdė lig šio tau sakyti užskaitau.
Ir dabar dar abejodama, bet užskaitau.

Aciu 4u.gif Gal dar kas uzskaitytu?

Labas vakaras smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ich @ 2012 09 30, 19:30)
Man tas angeliukas nelabai... bet virsta viskas i desine 4u.gif

aha, tikrai virsta doh.gif cia vadinasi nedaznai statyva naudoju, geriau man "is akies" nusitaikyt sekas doh.gif

matyt teks perdaryt sita, tik dabar reikes jau ne savo namuose baltu daiktu ieskoti, nes jau rezervas isseko biggrin.gif
Papildyta:
O bent su baltos balansu viskas gerai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2012 09 30, 18:50)
sorry  lotuliukas.gif  aš Paluri padėti norėjau.
O tai tau jau laikas, kad taip spurdi ar čia šiaip spurdi?

nu jo , jau kaip ir laikas smile.gif norėjo iki 39 sav telaikyt, bet išsikovojau iki 40 sav dar pavaikščiot, tai laukiu veiksmo biggrin.gif bet kažko niekas nevyksta kai labai reikia doh.gif
Atsakyti