Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Suprem @ 2012 10 07, 20:59)
Gal kas patartumet ka verta Nikonui pirkti? Na ne uz 7 t, ikandamesne kaina biggrin.gif 4u.gif

50mm f1,8 arba f1,4 mirksiukas.gif

Sveikos hi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dalyja: 07 spalio 2012 - 20:22
nePasiekiama

Yvette + Erika

user posted image
Atsakyti
Suprem, prieš mėn. gavau dovanų gimtadienio proga Nikkor 50mm f/1.4G AF-S, man akyse prašviesėjo, nuotraukos visos tokios dabar man jau gražios pasidarė biggrin.gif

Įdomu,kiek atsirastų Vilniuje norinčių susikalibruoti monitorius su kalibravimo įranga Spayder4 Elite?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Afrė: 07 spalio 2012 - 20:29
Žiauriai noriu komentarų šioms foto blush2.gif
Prieš daugiau nei mėnesį fotografavau savo draugą, ale jis labai jau drovus ir t.t. Labai įsitempęs buvo, nelabai pavyko "atpalaiduoti"...

user posted image

user posted image

user posted image

Nesuprantu, man akyse kažkas vyksta dėl spalvingumo, tai per žalia, tai per violetine.. Kaip jums matosi? Ar čia man nuo pc akys išvarvėjusios? Beje, čia pirma fotosesija su mano seniai nauju aparatu, knietėjo išmėginti, bet tik šian sutvarkiau... smile.gif

Daugiau foto čia: http://www.flickr.co...57630731761588/

ajej, kas su tuo šarpu tam flicke.... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo noisy-B: 07 spalio 2012 - 20:35
QUOTE(Yvette @ 2012 10 07, 20:27)
nePasiekiama

Yvette + Erika

Ačiū R už koliažą. Ir už aplankymą ačiū.

Foto nebekomentuoju ne iš mandrumo, tiesiog po kelių paskutinių mytų taip nusprendžiau. Tikrai jokio ignoro. Jei kam ko reiks, galit į privatą mirksiukas.gif
Atsakyti
Yvette , kelk flikran... mirksiukas.gif

Kadras iš kalnų.. Ropinėjimai mano.. biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(R.i.R. @ 2012 10 07, 15:35)
Niu aš rodysiu

pasakyk kokios geles trecioje ir ketvirtoje foto? pas mane jos auga - zadejau rauti. Bet pamaciau kad jos zydi biggrin.gif

QUOTE(Yvette @ 2012 10 07, 21:27)
nePasiekiama

Yvette + Erika

grazu rolleyes.gif Man priminei kad turiu nuo Airv nuotrauka koliazui jau koks pusmetis doh.gif neprisiruosiu "pagaminti" tesinio blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(noisy-B @ 2012 10 07, 21:34)
Žiauriai noriu komentarų šioms foto  blush2.gif
Prieš daugiau nei mėnesį fotografavau savo draugą, ale jis labai jau drovus ir t.t. Labai įsitempęs buvo, nelabai pavyko "atpalaiduoti"...

pirmoji nuotrauka verta demesio smile.gif ir spalvos geras ir nuotaika tinkama smile.gif
antrojoje labai susikuprines atrodo vaikinukas
treciojoje tase reikejo nuimti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrė @ 2012 10 07, 21:27)
Suprem, prieš mėn. gavau dovanų gimtadienio proga Nikkor 50mm f/1.4G AF-S, man akyse prašviesėjo, nuotraukos visos tokios dabar man jau gražios pasidarė biggrin.gif

Ačiū, apie šitą ir galvojau bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Suprem @ 2012 10 07, 22:19)
Ačiū, apie šitą ir galvojau bigsmile.gif  4u.gif

MB parvežė iš Ziuricho, tai ten kur kas pigiau jam gavosi,nei pas mus LT wink.gif bet manau,kad ir čia galima nuolaidą išsimušti wink.gif
Atsakyti
oi, laukiam, laukiam, Sayonara, laukiam... biggrin.gif
Atsakyti
Nepamirškit, rytojaus projekto. Trunka tik 24val. Per jas reiktų padaryti bent vieną foto ir parodyti ją temoje. Tegul tai būna akimirka iš jūsų pirmadienio. Tai gali būti bet kas. Detalės, žmogus, būsena...
Atsakyti
Yvette!!! Man tokia moterisks nuojauta, kad neturiu flikre taves.. g.gif

O ryt kanors pazadu nufotkint .. assa.gif
Atsakyti