Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Suprem @ 2012 10 07, 18:32)
Labas smile.gif

Buvom sian parke po lietaus... rolleyes.gif Na bet is visu nuotrauku tik keliose nevaiduoklis, niekaip nesuprantu ka darau netaip g.gif

Parodysiu ka nors, kai ND atsiskaitysiu, galesit kandzioti biggrin.gif

parodyk ir dabar smile.gif
kelis ND atsiskaitei?
Atsakyti
QUOTE(R.i.R. @ 2012 10 07, 15:35)
Niu aš rodysiu  biggrin.gif šiandien ryte nesimiegojo, tai prasivaikštinėjau botanikos parke. Gaila, šviesos super gražios nebuvo, nors tikėjausi ryte.

Aga, sviesos truksta. Man antra labiausiai, pritariu, kad noretusi dar labiau i desine nustumti smile.gif

Buvom sian parke po lietaus... rolleyes.gif Na bet is visu nuotrauku tik keliose nevaiduoklis, niekaip nesuprantu ka darau netaip g.gif

o kas ten vaiduokliauja? unsure.gif

As bandziau ka nors idomaus surasti Sayonaros konkursui, nieko nesumasciau doh.gif kazkaip visai fantazija dingusi unsure.gif
Atsakyti
Labas smile.gif

Parodysiu ka nors, kai ND atsiskaitysiu, galesit kandzioti biggrin.gif

Kokiu režimu fotografuoji? Ar ne per ilgas išlaikymas kaltas?

Reikės man fotoaparatą arčiau pasidėti. Pabandysiu pirmadienio akimirką ekspromtu kažkaip užfiksuoti.
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2012 10 07, 18:36)
parodyk ir dabar  smile.gif
kelis ND atsiskaitei?

Tris blush2.gif

QUOTE(ich @ 2012 10 07, 18:52)

o kas ten vaiduokliauja? unsure.gif

Mano didysis bernužėlis, nu niekaip nepagaunu schmoll.gif

QUOTE(Diancikas @ 2012 10 07, 18:55)
Kokiu režimu fotografuoji?  Ar ne per ilgas išlaikymas kaltas?

Bandžiau su M, po to jungiau A, galiausiai auto pabandžiau, nieko gero... Per tamsu turbūt g.gif

Atsakyti
QUOTE(Suprem @ 2012 10 07, 19:06)
Tris  blush2.gif
Mano didysis bernužėlis, nu niekaip nepagaunu  schmoll.gif
Bandžiau su M, po to jungiau A, galiausiai auto pabandžiau, nieko gero... Per tamsu turbūt g.gif

tai parodyk, bus paprasčiau, kai matysis kas nesigauna
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2012 10 07, 19:10)
tai parodyk, bus paprasčiau, kai matysis kas nesigauna

drinks_cheers.gif ir nustatymus parasyk
Atsakyti
Na rodau, taaamsi labai, netvarkyta, kad esmė matytusi g.gif

user posted image

Čia su M, iso 200, f/3,5, išlaikymo nepamenu, bet per ilgas...
Papildyta:
Nesigauna net pašviesinti normaliai, žodžiu schmoll.gif
Atsakyti
Suprem, kai atsiskaitysim penktą ND, bus lengviau biggrin.gif
O Tu čia tikrai tikrai nori mums savo vaikutį parodyt, o ne medį? mirksiukas.gif
Atsakyti
Suprem, mažas dar tavo vaikutis, tai su ilgu išlaikymu sunku sugauti. Šviesos matosi nedaug tebuvo. ISO gali laisvai iki 400 kelti. Be akinių neįžiūriu, bet rodos ir fokusas ne į vaiką.
Atsakyti
Grazus man tas medis biggrin.gif Su fokusu amzina problema, nusoka g.gif Aciu, bandysiu kelti iso... 4u.gif Siaip noreciau objektyvo sviesesnio, gal sektusi geriau.
Atsakyti
QUOTE(Suprem @ 2012 10 07, 20:52)
Grazus man tas medis biggrin.gif Su fokusu amzina problema, nusoka g.gif Aciu, bandysiu kelti iso...  4u.gif Siaip noreciau objektyvo sviesesnio, gal sektusi geriau.

jei yra galimybės, geresnis objektyvas tikrai padėtų.

Vienintele, Ievuki, Maggie, Isora tikriausiai turėsiu jūsų foto, bent po vieną. Norit pradžioje jūs pamatyti ar tiesiai į flickr įkelti galiu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 07 spalio 2012 - 19:54
Gal kas patartumet ka verta Nikonui pirkti? Na ne uz 7 t, ikandamesne kaina biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti