Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Yvette @ 2012 10 06, 21:27)
ryt grįžtu namo. Labai ačiū merginoms už tris nuostabiai praleistas dienas  4u.gif
ir idėjų, minčių parsivežu į namus. Šiaip gerų emocijų, labai faina, kad esat! Gal banaliai nuskambės, bet nuoširdžiai.Naujai prisijungusios nestabdykit, susitikinėkit, plepėkit apie fotografiją ir netik. Fotografuokit kartu, nebijokit komentuoti viena kitos darbų.
Labanakt

4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ellux @ 2012 10 05, 15:24)
konkursui NEportretas :
tik neisirenku kuri geriausiai ziurisi...gal padetumet?  smile.gif

[img]http://farm9.staticflickr.com/8453/8054367220_e9603e10c4.jpg

[img]http://farm9.staticflickr.com/8030/8054363653_12ee9a8969.jpg

[img]http://farm9.staticflickr.com/8449/8054364565_30b6202c6e.jpg

o gal ne viena?  blush2.gif

man visos patiko.
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2012 10 06, 21:27)
Fotografuokit kartu, nebijokit komentuoti viena kitos darbų.

Žiauriai faina buvo susipažinti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(R.i.R. @ 2012 10 06, 23:20)
man visos patiko.

dekui R.i.R 4u.gif
Atsakyti
Kaip tuščia čia smile.gif trūksta foto. Gal turit ką parodyti?
Gal užsibrėžiam tikslą, ryt padarom bent po vieną foto ir parodom iki vidurnakčio?
Taip kaip sugebat. Parodykit vieną akimirką iš jūsų pirmadienio smile.gif
Jei kas galvoja nedalyvauti, nes sunku, žinokit, kad ir man sunku smile.gif metu didelį iššūkį, nes neįsivaizduoju ką galiu nufotografuoti, bet pabandyčiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 07 spalio 2012 - 14:15
QUOTE(Yvette @ 2012 10 07, 15:11)
Kaip tuščia čia  smile.gif  trūksta foto. Gal turit ką parodyti?

tikėjausi daugiau foto iš meeto mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrė @ 2012 10 07, 15:15)
tikėjausi daugiau foto iš meeto  mirksiukas.gif

o žinok nemažai mūsų į juostą fotografavo, užtruks smile.gif
Atsakyti
Niu aš rodysiu biggrin.gif šiandien ryte nesimiegojo, tai prasivaikštinėjau botanikos parke. Gaila, šviesos super gražios nebuvo, nors tikėjausi ryte.
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(R.i.R. @ 2012 10 07, 15:35)
Niu aš rodysiu  biggrin.gif šiandien ryte nesimiegojo, tai prasivaikštinėjau botanikos parke. Gaila, šviesos super gražios nebuvo, nors tikėjausi ryte.

ketvirta man visai faina būtų. Rodos palikta vietos praskleisti gėles ir įlipti į foto. Gaila tik, kad kelios gėlelės priekyje jau nuvytusios. Nepuošia.
Paskutinė nežinau net kuo, gal paprastumu, man patinka, nors ir joje jau bėda su vystančiom gėlėm.
Antroje gerai, kad vietos laisvos kairėje palikai, taip pat ir trečioje. Nors pirštukai vistiek niežti stumtelti gėles į dešinę, vos vos. Kad dar daugiau erdvės kairėje liktų.
O vat pirmoje centravimas nepasiteisina, o ir visa kita.
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2012 10 07, 15:40)
ketvirta man visai faina būtų. Rodos palikta vietos praskleisti gėles ir įlipti į foto. Gaila tik, kad kelios gėlelės priekyje jau nuvytusios. Nepuošia.
Paskutinė nežinau net kuo, gal paprastumu, man patinka, nors ir joje jau bėda su vystančiom gėlėm.
Antroje gerai, kad vietos laisvos kairėje palikai, taip pat ir trečioje. Nors pirštukai vistiek niežti stumtelti gėles į dešinę, vos vos. Kad dar daugiau erdvės kairėje liktų.
O vat pirmoje centravimas nepasiteisina, o ir visa kita.

Supratau smile.gif ačiū. Vystančias gėlytes kai kur dar gal įmanoma patvarkyti. Dėl antros ir trečios čia jau apkarpiau negerai, originale yra vietos kairėje bigsmile.gif ir šitą bus galima pasitvarkyti. O pirmoji man bliuru patiko, bet, tiesa, kad ne itin vykusi smile.gif
Atsakyti
S.B.M, labai labai patiko tavo portretai. bigsmile.gif

Ir namu darbai su puoseliu, akiniais ir knyga tikrai superiniai. smile.gif As uzskaitau!!!
Atsakyti
Labas smile.gif

Buvom sian parke po lietaus... rolleyes.gif Na bet is visu nuotrauku tik keliose nevaiduoklis, niekaip nesuprantu ka darau netaip g.gif

Parodysiu ka nors, kai ND atsiskaitysiu, galesit kandzioti biggrin.gif

Atsakyti