Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(noisy-B @ 2012 10 05, 16:14)
Sveikos
buvo cool, laiminga pargrįžau namo su vielabraukiu bigsmile.gif Būtinai noriu dar susitikti su kiekviena asmeniška ir padaryti porą kadrų "fotografai mėgėjos fotografės akimis"  ax.gif

QUOTE(Kikirike @ 2012 10 03, 21:12)

Gražu smile.gif niekaip nebuvau mačius paprastos, tad nebūčiau nieku gyvu atspėjus smile.gif

sherry patiko NEportretas smile.gif Fainas pasižaidimas.

Whatever? -> Kažkokia nesąmonė, mano neišmanusis man nerodė praleistų skambučių, tikrinausi iki 6pm telefoną. Paskui nebesitikrinau, grįžau namo, pamačiau 3 skambučius nežinomo nr g.gif verysad.gif baaa... gaila. Reikėjo dar ir SBM ar Kikirikes nr pažiūrėti jų svetainėse :/ Jaučiu dbr kalta... Reikėjo nesustot ir skambint man daugiau... Ba, širdį ėdą dbr.

nesijausk kalta -as didele mergaite, 4u.gif Bus tu meetu 4u.gif Tikrai nieko tokio 4u.gif
Atsakyti
isora, matosi, kad kasdien dedamų ryto skaitinių neskaitai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 10 06, 14:26)

drinks_cheers.gif norėjau rašyti,kad šie skaitiniai jau buvo įdėti, bet ne kur tau,galvojau,gal pati kur skaičiau ne tyčia biggrin.gif bet pasirodo atmintis dar nestreikuoja visai biggrin.gif
Atsakyti
Taip, tikrai ne visus skaitau... ax.gif

Pirma neturiu kada visų skaityt... Antra.. Būna dienų kai visai prie kompo prisėdu tik kokio darbo padaryt, ar vyrui padėt su mokslais ir pan.

Exkiuzmy. ax.gif

Atsakyti
QUOTE(isora @ 2012 10 06, 15:22)
Taip, tikrai ne visus skaitau...  ax.gif

Pirma neturiu kada visų skaityt... Antra.. Būna dienų kai visai prie kompo prisėdu tik kokio darbo padaryt, ar vyrui padėt su mokslais ir pan.

Exkiuzmy.  ax.gif

Neverta teisintis juk mirksiukas.gif Ne tu viena neskaitai, kitos irgi neskaito. Neskaito ir apie ką kalbama, tik paskutinius tris postus pasižiūri ir vsio.
Dabar vat ramuma čia, kai ateini ir normaliai gali prisėdęs perskaityti nuo A iki Z, o kai buvo pilstymas iš tuščio į kiaurą ir kiekviena įrodinėjo savo biggrin.gif ot dienos buvo, ateini ir randi +30psl prikalbėta neaišku apie ką, bet tarpuose randi gerų patarimų ir kaip nepraleist įdomių faktų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrė @ 2012 10 06, 15:15)
drinks_cheers.gif norėjau rašyti,kad šie skaitiniai jau buvo įdėti, bet ne kur tau,galvojau,gal pati kur skaičiau ne tyčia biggrin.gif bet pasirodo atmintis dar nestreikuoja visai biggrin.gif

drinks_cheers.gif aš galvojau, kad kažkur FB tada mačiau, jei ne čia lotuliukas.gif
Atsakyti
isora, normaliai, aš pati ne viską skaitau smile.gif tiesiog negaliu nepatraukt per dantį, nu negaliu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 10 06, 15:58)
isora, normaliai, aš pati ne viską skaitau smile.gif tiesiog negaliu nepatraukt per dantį, nu negaliu biggrin.gif

gi žinauuu.... biggrin.gif o aš negaliu patylėt... biggrin.gif traukia velniai už liežuvio nors tu ką... lotuliukas.gif
Atsakyti
SBM, labai patiko, saunuole tu, dauguma tavo foto zavi, o nuo tavo darbu lydausi... smile.gif
Erikamaja, fotosesija tobula, puikiai tinka auksaplaukei merginai thumbup.gif

QUOTE(sayonara @ 2012 10 06, 14:26)

biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ich @ 2012 10 06, 16:55)

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo isora: 06 spalio 2012 - 16:32
ryt grįžtu namo. Labai ačiū merginoms už tris nuostabiai praleistas dienas 4u.gif
ir idėjų, minčių parsivežu į namus. Šiaip gerų emocijų, labai faina, kad esat! Gal banaliai nuskambės, bet nuoširdžiai.Naujai prisijungusios nestabdykit, susitikinėkit, plepėkit apie fotografiją ir netik. Fotografuokit kartu, nebijokit komentuoti viena kitos darbų.
Labanakt
Atsakyti
Geros kelionės 4u.gif Lauksim vėl grįžtant smile.gif
Atsakyti