Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(noisy-B @ 2012 10 05, 16:14)

Zirzė -> mamytės rankos negražiai nukirptos man, bet man ir įdomu, kaip tokiu atveju reiktų "nukirsti" rankas? Per riešus negalima, o taip apkapotai atrodo.

tiesa sakant, tik dabar atkreipiau demesi kad taip nukapojau doh.gif bet ziuriu i originala, tai jame irgi negeriau.

QUOTE(Ievukis @ 2012 10 05, 16:19)
Aha,sutvarkiau is tikro ir senokai. Tuoj pabandysiu suieskot ir atsiust tau  mirksiukas.gif Kas neturit fotkiu nuo manes is meeto pas Erika,tai duokit zinot mirksiukas.gif

dekui Tau. labai grazios nuotraukos 4u.gif

Atsakyti
merginos, nebespėju nieko, šiandien visai dienai išvažiuoju, rytoj bus ir komentarai, ir laimėtojas (-ai) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(erikamaja @ 2012 10 05, 17:04)
Ačiū labai.
Mano kuryba, buvo nuostabu ruoštis šiai fs.
Pasiilgau tokių pasiruošimų.
Tikiuos, kad greitu laiku grįšiu ten kur išties gera smile.gif

Ačiū mergaitės už gražius žodelius mano auksaplaukėms. Mergaitės tobulos, fotografo svajonės.

Oho, super duper didelis respect! Visa serija fantastiška, ir dbr, kai sužinojau, kad pati savo rankom prie rūbų prisidėjai, aš apšąlus.... thumbup.gif

lunameja -> Man patinka tokie "aliensai"

Ėėė, man irgi reikia žmogėno, kuris galėtų sukalibruoti monitorių blush2.gif
Atsakyti
Metu davai aš šio ryto skaitinius... biggrin.gif

Nesigąsdinkit, kam stilius mano nepatinka, čia ne tai.. Bet... Na šokiravo, nes to nežinojau, kad tas fotografas nusižudė po 3 mėnesių nufotkinęs šitą kadrą....

Žiūrinėju Pulitzer nugalėtojus... Ir paskaičiau va apie Kevin`ą Carter`į ...

Ir šie žodžiai: Dear God, I promise I will never waste my food no matter how bad it can taste and how full I may be. I pray that He will protect this little boy, guide and deliver him away from his misery. I pray that we will be more sensitive towards the world around us and not be blinded by our own selfish nature and interests. I hope this picture will always serve as a reminder to us that how fortunate we are and that we must never ever take things for granted.

Please don't break.. keep on forwarding to our friends on this good day.. Let's make a prayer for the suffering in anywhere any place around the globe and send this friendly reminder to others; think & look at this...when you complain about your food and the food we waste daily.........

Ir šita nuotrauka.... http://fc03.devianta...glasdeodato.jpg

Papildyta:
Oooooo.... FK kaip tik straipsnelis... ax.gif

http://fotokudra.lt/cnt.php?id=475
Atsakyti
Įdomu kiek tokių atsirastų, kurios nori Vilniuje susikalibruoti monitorius? g.gif Gal verta nusipirkti kalibratorių spyder ir atsipirktų biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Afrė @ 2012 10 06, 11:13)
Įdomu kiek tokių atsirastų, kurios nori Vilniuje susikalibruoti monitorius? g.gif Gal verta nusipirkti kalibratorių spyder ir atsipirktų biggrin.gif

Man rodos, kad verta mirksiukas.gif

Klausimas:

Kodėl mano senukas canon 5d taip vinjetuoja? [naudoju canon 50mm F1.4]. Čia normalu??? Nepatinka man tas vinjetavimas, gal galima kaip nors pataisyti? Nes ryškiai vinjetuoja. Gal nustatymuose ar kur? verysad.gif
Atsakyti
Aha, tik kalibruokit kasnors.. biggrin.gif Vyras užklausė draugo, anas IT studijuoja.. g.gif Sako, kad nusipezu, nėra tokio dalyko... blink.gif Sakau tai š jis ten mokosi.... Gal kaip didžiąsias įsijungt ar Enter kur randasi... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(isora @ 2012 10 06, 11:53)
Aha, tik kalibruokit kasnors..  biggrin.gif  Vyras užklausė draugo, anas IT studijuoja..  g.gif  Sako, kad nusipezu, nėra tokio dalyko... blink.gif  Sakau tai š jis ten mokosi.... Gal kaip didžiąsias įsijungt ar Enter kur randasi... doh.gif

lotuliukas.gif tikrai ten š... mokina biggrin.gif
mano vyras dirba pasaulinėje IT kompanijoje,tai patikėk YRA, yra ne tik monitoriams, yra net programiniai paketai, tas pats įrenginys, net TV kalibruoja mirksiukas.gif Taip,kad teks Tau tą studentą apšviesti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrė @ 2012 10 06, 11:59)
lotuliukas.gif tikrai ten š... mokina biggrin.gif
mano vyras dirba pasaulinėje IT kompanijoje,tai patikėk YRA, yra ne tik monitoriams, yra net programiniai paketai, tas pats įrenginys, net TV kalibruoja mirksiukas.gif Taip,kad teks Tau tą studentą apšviesti smile.gif

Tai aš tai žinau, kad yra... doh.gif lotuliukas.gif Bet ten toks matyt "profesorius", kaip ir aš.. Jaučiu tiek pat nusimano... Na aš gal daugiau, dar moku vidauzus perrašyt... lotuliukas.gif Ir filmus iš torento parsisiūst... lotuliukas.gif Aj..dar PS`ą kažkiek įvaldžius.... lotuliukas.gif
Atsakyti
Matai, ne manau,kad juos turi ir mokyti tokius dalykus. Čia pats turi domėtis. Jie ten išmoksta kelias programines kalbas ir jiems gana smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Afrė: 06 spalio 2012 - 11:04
QUOTE(o la la la @ 2012 10 04, 11:53)
Zinau, kad vel gausiu uz ranksluosti, niu kitokio skuduro tamsaus neturejau ax.gif zinau... ne pasiteisinimas tongue.gif

siaip man patiko, II variantas. toks "nenaturalus", tapybinis natiurmortas. kaip paveikslas. idomiai. kazkas naujo. kompoziicja zymiai geresne uz anaja, yra erdves.
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2012 10 04, 13:19)
Taip iseina, kad spalvos cia ne prie ko. (Ar cia tu apie post procesa?)
As prie zodziu "kabinejuos" tada, kai nesuprantu prie ko kabinamasi smile.gif ir nesvarbu, tavo tie zodziai ar ne. Nezinau ar cia kabinejimasis, tiesiog paklausiau naturaliai kylanti klausima.

drinks_cheers.gif
QUOTE(mamagute @ 2012 10 02, 14:11)
tiesiog suvalgai kaip kokį ledinuką tam kartui ir tiek. Mintyse  nusijuoki, ar šypteli , ir tiek smile.gif O "lyšnas" nusijuokimas tik į naudą smile.gif

taip. bet kazkaip man prie sirdies kitokie ledinukai.
QUOTE(rG. @ 2012 10 02, 22:11)
O sunku praskrolint?
Prisidėsiu prie Yvetės, Paluri, tikrai eini į priekį, visa kita išmoksi.

RG ishsakei ta pati sakini, ka turejau galvoj.
QUOTE(rG. @ 2012 10 02, 00:11)
Juk 100 dolerių tikrai nedaug už ramybę. Jei nepasitiki, kam išvis prasidėt. O jei davei, kad sutvarkytų, tai ir mokėk.
Juk Tynka, kad ir pinigais nelyja, bet ne litais uždirbi. Merginos, neva labai gailėtumėt už nuvalymą bla blą sureguliavimą šimtą litukų? Aš tai ne.  Ir tai jaučiu vertę padidinau.
Dar net ramiau būtų. Šviežia, atnaujinta  rolleyes.gif O kitą kart nemėtyk biggrin.gif su viskuo biggrin.gif

ir vel sutinku. as irgi taip daryciau.
QUOTE(R.i.R. @ 2012 10 01, 16:21)
Špaguojiesi?  biggrin.gif

mirksiukas.gif
QUOTE(paluri @ 2012 10 03, 17:06)
Iš pradžių patikdavo tokios, kaip ir visom mamom  smile.gif , bet pamažu skonis keičiasi, pvz. dabar labai patinka JB nuotraukos, nors prieš metus man jos nepatiko. Taip pat ir su kitais fotografais, kas patiko pernai, šiemet jau nebepatinka. Poreikiai ir skonis keičiasi. Tačiau tai kas patiko pernai, aš galbūt jau padarau pati šiemet, o kas patinka dabar, galbūt pati mokėsiu fotografuoti po metų  g.gif

Isora - cia tau mirksiukas.gif
QUOTE(Peonyblossom @ 2012 10 01, 15:24)
O ta antra jau kazkada rodei, istrigo atmintyj. Graziai sviesa issisklaidzius  4u.gif
Ir baikit su tuo heliosiu, nes tuoj ir as uzsimanysiu  doh.gif  lotuliukas.gif

kapeikas kainuoja. tikrai patariu. fainas zaisliukas.
QUOTE(lunameja @ 2012 10 02, 11:11)
Meggie, pritariu nuomonei del burbuliaciju, gavosi sauniai. bet pasakysiu,kad nustebau pamaciusi sia tavo foto, nes pratusi prie kitokio turinio  smile.gif

heh, na as megstu pasibandyti visko po truputi. ir kaip bebutu keista, as irgi megstu saldzias foto. kartais. bet sis man patinka pvz labiau biggrin.gif
user posted image
Atsakyti