QUOTE(robobebras @ 2012 10 04, 13:19)
Taip iseina, kad spalvos cia ne prie ko. (Ar cia tu apie post procesa?)
As prie zodziu "kabinejuos" tada, kai nesuprantu prie ko kabinamasi
ir nesvarbu, tavo tie zodziai ar ne. Nezinau ar cia kabinejimasis, tiesiog paklausiau naturaliai kylanti klausima.
QUOTE(mamagute @ 2012 10 02, 14:11)
tiesiog suvalgai kaip kokį ledinuką tam kartui ir tiek. Mintyse nusijuoki, ar šypteli , ir tiek
O "lyšnas" nusijuokimas tik į naudą
taip. bet kazkaip man prie sirdies kitokie ledinukai.
QUOTE(rG. @ 2012 10 02, 22:11)
O sunku
praskrolint?
Prisidėsiu prie Yvetės, Paluri, tikrai eini į priekį, visa kita išmoksi.
RG ishsakei ta pati sakini, ka turejau galvoj.
QUOTE(rG. @ 2012 10 02, 00:11)
Juk 100 dolerių tikrai nedaug už ramybę. Jei nepasitiki, kam išvis prasidėt. O jei davei, kad sutvarkytų, tai ir mokėk.
Juk Tynka, kad ir pinigais nelyja, bet ne litais uždirbi. Merginos, neva labai gailėtumėt už nuvalymą bla blą sureguliavimą šimtą litukų? Aš tai ne. Ir tai jaučiu vertę padidinau.
Dar net ramiau būtų. Šviežia, atnaujinta
O kitą kart nemėtyk
su viskuo
ir vel sutinku. as irgi taip daryciau.
QUOTE(R.i.R. @ 2012 10 01, 16:21)
Špaguojiesi?
QUOTE(paluri @ 2012 10 03, 17:06)
Iš pradžių patikdavo tokios, kaip ir visom mamom
, bet pamažu skonis keičiasi, pvz. dabar labai patinka JB nuotraukos, nors prieš metus man jos nepatiko. Taip pat ir su kitais fotografais, kas patiko pernai, šiemet jau nebepatinka. Poreikiai ir skonis keičiasi. Tačiau tai kas patiko pernai, aš galbūt jau padarau pati šiemet, o kas patinka dabar, galbūt pati mokėsiu fotografuoti po metų
Isora - cia tau
QUOTE(Peonyblossom @ 2012 10 01, 15:24)
O ta antra jau kazkada rodei, istrigo atmintyj. Graziai sviesa issisklaidzius
Ir baikit su tuo heliosiu, nes tuoj ir as uzsimanysiu
kapeikas kainuoja. tikrai patariu. fainas zaisliukas.
QUOTE(lunameja @ 2012 10 02, 11:11)
Meggie, pritariu nuomonei del burbuliaciju, gavosi sauniai. bet pasakysiu,kad nustebau pamaciusi sia tavo foto, nes pratusi prie kitokio turinio
heh, na as megstu pasibandyti visko po truputi. ir kaip bebutu keista, as irgi megstu saldzias foto. kartais. bet sis man patinka pvz labiau